To pa je reakcija otročjega administratorja.Hehe kje si se spomnil na parfume
To pa je reakcija otročjega administratorja.Hehe kje si se spomnil na parfume
Po moje so ga v LJ Polje odpeljali, ker je doživel živčni zlom, ko je SPET testiral Multivana in mu je DSG spregu, ketna se vtrgala, vodna spustila dušo. Vse naenkrat. To je bilo enostavno preveč za njegovo nežno dušico .Res je! Btw si kaj videl softi ? Odkar se je šalil na moj račun ga nisem več videl...
Očitno tebi plačujejo stvari, ki so padle iz kamiona, ker pri čistih poslih stranke plačujejo preko računa.
Že dolgo nisem ničesar kupil za gotovino, kaj šele stvar za jurja. In lej hudiča, tudi zavarovalne police plačujem takrat, ko dobim račun in položnico. Še cestnine na AMZS ni treba več plačevati z gotovino. Aja, se posipam s pepelom. Pred kakim mesecem sem na placu kupil dve kile hrušk in te sem res plačal s kešom.Bizi če ti nisi z gotovino kupil npr TV za Jurja v BigBang potem pa bog pomagaj...
Že dolgo nisem ničesar kupil za gotovino, kaj šele stvar za jurja. In lej hudiča, tudi zavarovalne police plačujem takrat, ko dobim račun in položnico. Še cestnine na AMZS ni treba več plačevati z gotovino. Aja, se posipam s pepelom. Pred kakim mesecem sem na placu kupil dve kile hrušk in te sem res plačal s kešom.
No jaz pa sem. Pa marsikdo drug tudi kupuje s gotovino. Zakaj pa ne.
Popust je vedno stvar pogajanja in ne toliko gotovine.jap... tole je pa res stara šola...
je pa res, da se da z gotovino dobiti boljši popust, kajne?
sedaj boš rabil večjo nogavico...V nogavici imam samo petstotake. Kaj sedaj