Ja tudi sam ze prehitel po desni. Zgodilo se mi je pa na pot proti Gorici. En plav megan cara in cara po levem pasu. Sej ni panike, clovek pocaka. Hm.....malo poblendam in spet cakam, ker mi ni ravno do kakega blendanja in trobljenja ko psihopat za volanom. Nekak vidim, da ne bo slo. Zapeljem po desni zraven avtomobila in potrobim. Ded se je ocitno malo ustrasil, ker je trznu. Sklepam, da sploh ni sledil prometu. Mu skomignem z rameni in novim dogodivscinam naproti. Seveda samoumevno, da ni bilo nobenega avtomobila spredaj pred njim in ne na desnem pasu.
Resnicno ne razumem takih ljudi. Kaj se mu roji po glavi takrat? Ne ne bo me prehitel? Glej ko ma boljsi avtomobil? Ce je omejitev 130 se bomo vsi peljali 130? Zakaj imajo eni take komplekse?
Tudi sam sem se vozil v avtomobilu, s katerim potovalna voznja ni ravno 150-160, pa se mi od Vrhnike in do Novega mesta NI zgodilo, da bi koga izsilil. Kot je ze splosno znano, so enim ogledala samo za okras. In misljenja sem, da je tisti, ko butne na prehitevalnega z mislijo, saj je omejitev 130 bo za zaviral, ravno tak cepec kot tisti, ki za njim pripelje 180km/h. Jaz vem, da sem vedno pogledal, ce sem koga prehitel. Seveda zaradi tega, ker se imam rad. Ko sem se vozil s svojim sekretom sem se vedno vozil 150-160km/h vsekakor spremljal pomet za mano. Ko vidis, da se ti nekaj priblizuje se lepo umaknem. Ce je bil pred mano kamijon sem se malo pohodil, da ni bilo tistemu za mano zavirat nekaj za brezveze. Tako preprosto, pa tako zajebano, ko majo eni komplekse u PM.
Tovornjakarji so pa tudi svoja vrsta. Razumeti jih je potrebno, da se tistih 5km/h pozna na 10h voznje. In seveda da bo sel prehitevat. Tukaj je treba biti strpen. Zaenkrat se nimam slabih izkusenj. Imam pa posnetek, ko klapi pride do vrha in po odstavnem mimo. Ce je posnetek se na telefonu ga bom prilepil.