Evo sem si zrihtal YT premium.
Ponovem se kličem Ishan Patel iz Mata Ranija v Punjabu.
Zihr prisegaš na Patchouli, je tako?
Evo sem si zrihtal YT premium.
Ponovem se kličem Ishan Patel iz Mata Ranija v Punjabu.
Saj pod vplivom tega članka sprašujem. Shit, prebral sem prvih 5 strani pa se glih na šesti pogovarjate o temu. Verjetno bi vseeno tvegal. Maile imam vse backupirane, drugega pa ne uporabljam.
Si to mislil: https://jeangalea.com/backup-gmail-synology-diskstation/. To rešitev (gmvalut) je Google onemogočil, kakor meni znano.aha,..
jaz sem sicer iskal neko opcijo, da bi se tole izvozilo na Synology server,.. še nisem našel...
je bil nek projekt za tole (pozabil..), ampak nekako z novimi varnostnimi gmail nastavitvami tole baje ne dela..
no ja.. nisem sicer preveč vešč...
sem pa tudi nekje tukaj ostal, da bi v outlook ali thunderbird tole odpeljal.. če ne bo kaj boljšega
Saj pod vplivom tega članka sprašujem. Shit, prebral sem prvih 5 strani pa se glih na šesti pogovarjate o temu. Verjetno bi vseeno tvegal. Maile imam vse backupirane, drugega pa ne uporabljam.
Po tem postopku bi moralo iti:ja tale gmvault sem edino našel.. in še ta je sedaj onemogočen..
praktično neke pametne opcije za arhiv gmailov ni...
Po tem postopku bi moralo iti:
Here's How You Back Up Your Gmail
Gmail is one of the most popular email suites out there today. But if you're not backing up your data, you could be in for a huge loss if the site goes haywire.computer.howstuffworks.com
Glasbe v audiofilski kvaliteti res ne iščem na YT (če jo ti, to ni problem same storitve, ker itak ni namenjana temu), ampak gledam prej kak video od LinusTechTips, MKBHD, GamerNexus, Packet Pushers, Carfection, corwow, Misha Charoudin, Komotar, EMBN, Pinkbike, Berm Peak, Windsurfing TV, itd.. Kvaliteta posnetkov je običajno precej na nivoju (sploh kak MKBHD večinoma posnetko v 8K in objavljeno 4K VP9 pri 10Mb/s+), odvisno od vira, tukaj YT ni ravno ozko grlo. Tudi če govorimo o glasbi na YT Music(/Spotify/Apple Music), je kvaliteta verjetno za večino uporabnikov več kot zadovoljiva (256kb/s AAC na YT Music konkretno, ne 128kb/s, če si to mislil z 128mbs?). Za malo bolj zahtevne je tu še Tidal s 44.1kHz/16bit FLAC (HiFi) oziroma 96kHz/24bit FLAC/WAV (MQA), če ti 320kb/s AAC na Spotifyu ne zadostuje. Meni je 320kb/s AAC daleč od 15 let zastarelosti in več kot dovolj, da se mi ne da ukvarjat z iskanjem in krajo lossless fajlov, ki jo omenjaš.z temi streami ste vsi zašli z teme. če hočeš imeti visoko kvaliteto zvoka, potem nobeb stream ne pride v upoštev ampak samo download nekega lossless filea. neki youtube stream z 128mbs je 15 let zastarel.
Degoogling fantje.Kaj se zgodi, če nam Google odpove gostoljubnost @ Slo-Tech
Večina uporabnikov interneta ali pametnih telefonov Android uporablja vsaj kakšno izmed Googlovih storitev, ki terja profil in vpis. Najočitnejši primer je elektronska pošta Gmail, jih je pa v resnici še cela nabirka: od koledarja prek imenika stikov do fotografij. Medtem ko njihovo delovanje...slo-tech.com