Je turška lira je kar padla, pred kakšnim letom je bil še okrog 6. Tudi YT Premium za celo familijo že pod 3€
Je pa dejstvo, da za kakšne novejše filme v top kvaliteti je treba še vedno po pašnikih pogledat, čeprav imam Netflix in Telemachov VOD (HBO GO, Pickbox, CineStar Premiere Plus, AXN, ...).
hmm, ok zanimivo.Tako, da preko VPN skleneš naročnino v 'lokalni valuti'.
V Turčiji je trenutno 1,7€.
Poglej priponko 37503
Ravnokar sem sklenil naročnino za YT premium v Indiji, deluje. 2 meseca je zastonj..hmm, ok zanimivo.
In ti ne teži, da nisi v turčiji?
Ko sem spotify tako uporabljal je na vsake 14 dni jamral, da "sem predolgo na dopustu".
Ravnokar sem sklenil naročnino za YT premium v Indiji, deluje. 2 meseca je zastonj..
Bom sporočil, če bo kaj težilo. Netflix mi s turško naročnino deluje bp že dve leti.
Turški Netflix po cca. 2 letih še nič ni jambral, ravno tako ne YT Premium zadnje pol leta. Se pa ne spomnim niti za Spotify, da bi kdaj imel probleme.hmm, ok zanimivo.
In ti ne teži, da nisi v turčiji?
Ko sem spotify tako uporabljal je na vsake 14 dni jamral, da "sem predolgo na dopustu".
Turški Netflix po cca. 2 letih še nič ni jambral, ravno tako ne YT Premium zadnje pol leta. Se pa ne spomnim niti za Spotify, da bi kdaj imel probleme.
Da nisi imel slučajno free verzijo Spotifya, ki ima omejitev, da ga ne moreš uporabljat več kot 14dni v tujini brez da se pofočkaš "doma".
dajte kak link do indi ali turske variante.
je vsebina potem lokalizirana? podnapisi?
hvala
Ni linka do lokalne verzije, ta se vedno pokaže glede na lokacijo, kjer si. Če nisi domač z VPN, sporoči, ni zapleteno.dajte kak link do indi ali turske variante.
je vsebina potem lokalizirana? podnapisi?
hvala
VPN rabiš samo toliko, da se registriraš oziroma aktiviraš storitev po "lokalni" ceni, od tam naprej uporabljaš čisto normalno.vpn se gre. ni mi jasno kaj potem storiti na tv? samo log in? to je to?
ok. podatke ste dali prave ali ?
placilo pp?