Motoristi si kar sami sfinancirajte svoje dirkališče. Večina nas ga ne rabi, meni osebno je pa neumno za to keš dajat. Glede na to, da ste zbrali veliko podpisov, vam res ne bo problem zbrati potrebnega keša.
Boga ti..... a po motozborih ste podpise pobiral? Kot bi šel v cigansko naselje pobirat podpise da bi se povsod po trgovinah lahko legalno kradlo. Bi tud dobil prec dost podpisov..Jaka muda tile tvoji podpisi....Citat:
Podpisov za izgrandnjo dirkališča je veliko, zbirali so ga na motozborih po Sloveniji..
Mladina se mora učit predpise in omejitve spoštovat, ne pa dirkat.Citat:
Dejstvo pa je da bi se mladina vsaj naučila obvladovati motor oz če pač padejo se ne ubijejo takoj...
Kakopak, to si dal pa res dober primer. Enako potrebna je pediatrična klinika in dirkališče. Ko ti bo pa otrok bolan ali bognedaj umiral, ga pelji pa na dirkališče pozdravit. Tepec....Citat:
Jest sicer mam otroke, ampak nekdo ki jih nima, bi lahko reku jebeštrga pa pediatrična klinika... mislim, da so vaši odgovori nekej v tem smilsu
Tusdi stadion ne. In kar se mene tiče, tudi opera ne ...Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Res je, ampak nekje je pa treba stvari ustavit. Dirkališče pač ni v splošnem nacionalnem interesu.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Res je, ampak nekje je pa treba stvari ustavit. Dirkališče pač ni v splošnem nacionalnem interesu.
BMK če eni hočejo opero. Lahko, ampak ne s sredstvi iz proračuna. Dirkališče sodi k tehnični kulutri, mimogrede. Je pa to itak vseeno: zakaj bi imela kultura prednost pred športom? Kaj že imamo od takšne kulture? Jaz nič ...Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
in zato bodo stadion gradili zasebni investitorji, ki bodo potem tudi tržili zadevo. Opera je stvar kulture in se zato financira iz proračuna in donatorskih sredstev.
...
bmk, če hočete dirkališče. Zaradi mene ga lahko imate, ampak ne s sredstvi iz proračuna