Pred 18leti me je po zgornjem vzorcu ena taka snela z motorja, le da sem imel za razliko od prej omenjenih srečo in preživel.
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
.. Nikakor ne, opazujem ta goveda od zafnanih babnic, vsaka gobca po telefonu, žmigavcev ne poznajo, vijugajo po cesti ker ima v roki pač telefon in ko prestavlja je treba pač spustit volan. Da ne omenjam mazanja gobcev in potem dolgo ogledovanje v ogledalu....Itak pa ne opazujejo prometa in samo zapeljejo ven, itak ne dojamejo, da to ni prav....sramota, upam,da dobi 15 let zapora,,,jaz osebno bi ji ga stisnil 30 let...
Sem mislil, da se mi dozdeva, ko sem na cesti prihajal do enakih ugotovitev. Se babnice (izjemam se opravičujem) srednjih let s preskrbljeno ritjo počutijo res tako 'močne', da jim je vseeno za vse okoli njih?
Ta tip žensk po eni strani laja za vsako malenkost, ki se jih ne tiče, po drugi strani pa polovica olupljenega avta, katero so same povzročile, ni nič.
Za primer: pred začasno lokacijo vrtca opazujem pojav, ko dve kokoši iz Centra za soc.delo zadnje pol leta vsakodnevno zaparkirata med 2 in 4 avte in 1 do 2 prosta parkinga, pa se jih besede nič ne primejo in nič ne kaže, da se bo nehalo. Morda bo red naredil kateri od delavcev, ko mu po celodnevnem premetavanju zidakov počil film, ko iskal lastnico avta, ki ga je zaparkirala. (Priložnost pri betoniranju temeljev je enkratna.
)
Drug pogost pojav je jahanje prehievalnega voznega pasa na AC. Sem zadnjič cijazil za kolono šestih avtov na levem pasu (desni je bil prost) z 90km/h iz LJ strani proti Trojanam. Ko se je kolonica v desnem ovinku po par km spravila na desno, sem zanalašč pogledal, kdo vozi brez vzvratenga ogledala - zadeva je zgledala, kot da se se iz službe vrača cela izmena prej omenjenih primerkov ženskega spola, ki so bile zaposlene z vsem, razen z dogajanjem okoli sebe - telefoni, cigareti, kriljenje in pogovarjanje s sopotnicami - kot da so na trajektu, ne pa na AC. Prej so pa par km prehitevale, pa nobena prehitela...
Je kdo naredil kakšno raziskavo kaj se plete po glavah teh žensk? Bi bil lušten doktorat ali magisterij.
LP,
Milan