a tale vikend se vsi mislijo pobiti

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Jaz policijo vidim,samo tam kjer so nizke omejitve in nobene nevarnosti ali v zadnjem času kaj nesreč.

BRAVO POLICIJA.

Palicaji so pač tam, kjer se da fino kasirat in polnit državnega pujska. Tako to je in nima nobene zveze z varnostjo v prometu, ker visoke kazni nikoli niso bile namenjene slednjemu, temveč prvonapisanemu.
wink-1.gif

Ogo

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ksz
Važno, da je spet Policija kriva oz. kdorkoli, samo tisti ki je povzročil nesrečo iz lastnega debilizma pa ne
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
itak je najprej kriv VOZNIK, da se razumemo no !!!!!

Ampak če ni pregona za budale, kdo jih bo?

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ne ni kriv voznik.

Krivi so prometni znaki.
Pa cesta, ker je pretrda.
Pa avto, ki je pripeljal nasproti.
Pa budale, ki so čepele pred semaforjem, ker je tam gorela rdeča luč.
Pa rdeča luč na semaforju.
Pa potok, ki teče na totalno napačnem kraju.
Pa ograje ob AC.
...

Pa jest, ki tole pišem (in kvarim nedeljsko idilo skuterašem in urednikom moto revij...).

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
In potem naj verjamemo novinarjem ki pišejo avtorevije?
ne-ne-1.gif
Sem jano napisal: ČE je isto delovišče kot sem ga pred časom videl in ČE je še enako zanič označeno. Takrat (bil je 1 dan tistega dela na cesti, ker ga prejšnji dan še ni bilo) je bilo označeno zanič.

Malo preveč ČE-jev uporabljaš!
Bolje se je zanašati na dejstva! Novinarji pa itak največ uporabljajo besedo "naj bi".

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.212
1.384
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Jaz policijo vidim,samo tam kjer so nizke omejitve in nobene nevarnosti ali v zadnjem času kaj nesreč.

BRAVO POLICIJA.

Ti maš pa srečo, jaz jih zdaj že par mesecev nisem nikjer videl.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik predator pravi:
ksz
Važno, da je spet Policija kriva oz. kdorkoli, samo tisti ki je povzročil nesrečo iz lastnega debilizma pa ne
bonk.gif
A ko sta ble maja par smrtnih žrtevi manj kot prejšnje leto je bil za to zaslužen nov zakon in policija, minister in policaji so se na široko hvalili in pripwnjali medalje. A kadar je pa kakšna več pa zakon in policija nimata nič zraven, vse so krivi vozniki. ???

Sem že večkrat napisal, kakšen je bil namen sprejetja novega zakona, in ob teh nesrečah vidimo, da zakon deluje.

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
važen, da non stop dirkajo po cestah kle v kranju.....policije pa nikjer, jutri bomo merili hitrost, pazite, da ne boste šli 51km/h v 50km/h coni !!!!

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Vedno so krivi vozniki tako za večje število žrtev kot za manjše.
Povej mi kje sem jaz napisal, da podpiram novi zakon. Ministri in ostali pa vsako s.ranje izkoristijo da se pohvalijo.
Vprašaj policiste prometnike kaj menijo o novem zakonu. Odgovor bo tak
bonk.gif
(samo kladivo jim priskrbi).

Nazadnje urejeno:

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
SJTV1,
ker si alergičen na vsakega, ki se ne strinja s tabo....
ker si mnenja, da si najboljši voznik na svetu...
ker meniš, da je edino pravilno (in zveličavno) tako, kot ti misliš...
ker praviš, da je svet točno in brez izjeme tak, kot ga ti vidiš in opisuješ...

Še enkrat:

MI SMO NESKONČNO SREČNI IN POČAŠČENI, DA SE IMA TAKO POMEMEN IN PAMETEN ČLOVEK ČAS UKVARJATI Z NAMI IN NAŠIMI NAPAKAMI, KI JIH DELAMO!

(Lahko si dam tudi v podpis, da ti bo to posvetilo in te pomirilo ob vsakem mojem postu, ob katerem te sicer zadane kap...
zmaga.gif
)

Ampak, res ne štekam - najprej nam pereš glavo "da je treba gledati na cesto". Potem, ko to isto ponovi kdo drug, si pa pubertetniško užaljen. Ccccc...
hysterical-1.gif

Kul,pol nisem edini k tko misli o SJTV-ju!

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
so so , merijo hitrost na cestninskih ...sick

se pač pelješ tistih 60km/h
In plačaš kazen, ker je omejitev 40km/h.

ja za državo je boljše ovira na cesti, omejitev in zraven radar, tko se fajn zasluži. z odstranitvijo ovire bi pa imeli samo stroške, pa še kasirat ne bi mogli.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
ne-ne-1.gif
Sem jano napisal: ČE je isto delovišče kot sem ga pred časom videl in ČE je še enako zanič označeno. Takrat (bil je 1 dan tistega dela na cesti, ker ga prejšnji dan še ni bilo) je bilo označeno zanič.
Mimogrede: sem se danes peljal mimo ... Označbe sicer niso vrhunske, so po po predpisih in zadostne, da bi bilo moč ustaviti ob vožnji vsaj približno po predpisih ...

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
ne-ne-1.gif

Malo preveč ČE-jev uporabljaš!
Bolje se je zanašati na dejstva! Novinarji pa itak največ uporabljajo besedo "naj bi".
Če sem napisal zato, ker sem poznal samo staro stanje, ki ni nujno enako sedanjemu. Kakšno je sedanje, lahko preberš kak post navzgor.