Nekaj zanimivh komentarjev z RTVslo:
- ni kriv ta pa ni kriv un, ravno ta dva motorista sem slišala danes drveti v smrt...mislim da ga ni bilo ki jih je danes slišal , da ne bi pomislil na to kar se je zgodila...če se ne bi v tem trenutku bi se pa na kakem drgem ovinku, žal...zato ne obsojajte če ne veste kaj se je zgodilo, drugače pa je kar veliki večini znano kaj se dogaja na tej cesti...dirke iz litije do hrastnika in obratno, samo včasih se žal ne izide kot bi si želeli
- tam dol je res kriza
npr iz Kresnic , ko ni posekano grmovje ne vidič 50 m in ko prihiti motorist s 130 km ali več na uro kjer je omejitev 60 in potem je kriv avto
ali pa te ko zavijaš levo proti Agipu prehiti kolona 4 motoristov iz domačega kraja (Gorenjske...) lahko bi zbil vsaj dva...
pravila so pravila pa naj bodo za motoriste ali pa avtomobiliste
Slovenci smo pač samomorilski narod in zdravimo frustracije in samopodobo na najbolj neumne načine kot sta pretiran adrenalin in alkohol v krvi
- Najslabši vozniki so tisti ki so počasni
Tisti ki dirkajo so malo bolj pozorni na dogodke in so bolj zbrani
Če bi tale kombi spelu tako kot je treba da potegne čez križišče bi danes vsi bili živi
Pa tudi če sta motorista peljala 150 km/h je to 54 m/sek preglednost je najmanj 100 m tako da je imel 2 sekundi časa da gre čez cesto pa motorista sta gotov malo upočasnila
ŠE 1X NAJSLABŠI SO NEODLOČENI IN POČASNI VOZNIKI
- Tudi sama sem motoristka in sem mnenja da avti res izsilijo večino nesreč....Za tole danes pa vam lahko povem, da tale kombi nima prav nič pri vsem skupaj. Malo pred nesrečo sta ta dva prehitevala meni nasproti vozeč avto, v nepregleden ovinek, čez polno črto in brzino krepko nad 150!!!! Za las je manjkalo, da ni tisti rdeči trčil vame....za las.
In kdor pozna te ovinke in te stranske ceste bo vedel, da bi se pri normalni hitrosti fanta še lahko dokaj normalno ustavila oz. zmanjšala hitrost - pa tudi kombi bi jih videl.
- Moj motor gre po tovarniških podatkih 217, vendar se izven naselij vozim zglednih 140 - 150 km/h.
http://www.rtvslo.si/modload.p...180193#comments