A se da s forumom kaj zaslužit?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Sem samo marketnik prasal koliko nas stanejo kej take zadeve in so cene take, če je stran mogoce slabse obiskana oz. ni tako popularna je cca 400-600€ , ce je pa bolje ( 24 ur, dobroobiskani forumi,etc..), je pa 1000€ prec. Govorimo pa o bannerju pač.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Bannerji so pomoje še najbolje plačani. Edini problem je najti oglaševalce - to moraš ponavadi sam iskati pa pošiljati ponudbe okrog, kar pa se marsikomu ne da (večje strani imajo zaposlene ljudi za te stvari). Če imaš srečo pa se tudi kakšna stranka sama javi
wink-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
to e povsod tako da moreš ti poslati ponudbo firmi saj nobena firma ne posluje tako da je direktor doma na kavču in gleda tv drugi ga pa iščejo! Vse je v tem kako se kdo znajde in kako je nekdo posloven! Nisem pa še srečal koga ki bi kako pomembno stvar delal zastonj!

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Tudi če je, je vprašanje, če je tukaj pozitivna nula. 30 € dnevno je najbrž ravno za pokrivanje stroškov (in občasnih okvar) pa sem pa tja kak pir.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.929
671
113
Sej to. Za 150k$ kolikor je sajt ocenjen, ga prodam to sekundo pa še gajbo pira dam za povrh.
grin1.gif

To je tako kot z starimi Hondami. Lastniki mislijo da so neprecenljive, dejansko so pa vredne samo toliko kolikor dobiš na Dinosu za staro železo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
30EUR na dan ne pokrije oz. je ravno za pokritje stroškov enega foruma? Se hecaš?
Server ima svoje stroške, najet prostor tudi. Vsake kvarte gre kak disk ali kontroler v maloro, vse to gre. Pa še amortizacija serverja tudi ni zanemarljiva. Saj pravim, 30 € dnevno načeloma pokrije stroške foruma, to je pa tudi to, živeti se od tega ne da. Naj MaverickT pove, če sem zelo falil, pa se sedajle on dejansko valja v denarju od oglasov ...