90- dnevna ločevalna dieta

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Nehajte ŽRET in zacnite jest,pa neboste potrebovali nobenih diet.
Ne drži,žal! Veliko ljudi je bolezensko debelih! Skoraj dobesedno se zredijo, če samo pogledajo krožnik hrane!
rolleyes-1.gif

No, jaz ne spadam med njih, bolj med požeruhe ali lepše rečeno, rad dobro jem in pijem, rad dobro živim in na splošno, rad uživam življenje v vseh pogledih!!!
grims-1.gif

hysterical-1.gif

Zakaj potem sprašuješ neumnosti tukaj gor, če rad uživaš življenje?

Sicer pa, tele diete so neumnost da večja ne more biti. Kako lahko nekdo napiše nekaj, oz. kako lahko nekateri začnete z takimi dijetami, ko so napisane čisto nasplošno. Če želite resno se lotiti hujšanja, je potrebno najeti nekoga, ki se z tem preživlja oz. pozna sistem hujšanja. Vsak ima svojo dieto, ker nekdo, ki je pred tem zaužil 5000 kalorij dnevno, in gre sedaj na ločevalno dieto, kjer je vsebnost hrane 1500-2000 kalorij sploh ni zdravo za organizem, ker je prevelik deficit od prej in sedaj. Sama dieta tudi ni učinkovita, če poleg tega ni še prisoten šport oz. gibanje
smirk-1.gif

Narediti se da marsikaj samo volja je potrebna
smirk-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
posluš ta kretenizem.

zadnjič se en tip registrira na znanem fitnes forumu in vpraša kok časa bo rabil da pride iz trenutne teže 96kg pri 168cm, na idealno težo. in ko smo mu vsi rekli da se ne da točno povedat, pa reče sej če bi predolg trajal, potem se ne bom brezveze mučil in stradal
bonk.gif

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Sem videl sliko tega ja
bonk.gif

Postava na smrekco
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Zanimivo je, kako citirate samo tiste moje izjave, v katerih govorim o tej dieti, kako se kahko skoraj normalno je ...
Nihče pa noče videti, ko govorim o tem, da se moraš pri vsaki dieti tudi gibati, manj jesti, da diete tudi niso zdrave..... Vsak samo citira, kar mu paše...
Pa tudi ni bil moj namen propagirati te diete(tudi to sem že napisal),ampak samo vprašati za mnenje! Tako, mnenje sem dobil, v veliki meri je odklonilno, tako da, Skorpy, lahko zakleneš to sranje!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.