50 evrov za vožnjo po mestu?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:

Citat:
Uporabnik wacko pravi:

Tudi ti meni ne boš govoril, kje se bom v LJ vozil... pa če se vozim gor pa dol pred tvojim blokom
smirk-1.gif

Seljacino,jest ne,ti bo pa drzava to povedala,glih zaradi taki omejencev k si ti.

Oprosti Ljubljanska srajčka
crazy1.gif
... sem še dopolnil prejšni post, tako lahko še kakšno žaljivko ob pomankanju razsodnosti in že tako kroničnem pomankanju argumentov, napišeš....

p.s.: Če si slučajno ti lastiš to kanto, ki jo imaš v avatarju, itak spustiš v zrak 5x več škodljivih plinov, kot prišleki, ki imajo(imamo) približno ekološko izpravne avtomobile
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Ni panike, se bomo zabunili tudi hribovci in bomo zahtevali ekolosko takso za ljubljanske srajce, ki smetijo naso naravo s pikniki po privat parcelah in delajo guzvo po cestah cez vikende.
aplauz.gif

Ne sekiraj se. Vsakomur svoje.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Nima smisla met debato s človekom ni ni sposoben intelektualnega razmisljanja in debate.

In ce govori o onesnazenem zraku zaradi "prišlekov" in njihov avtomobilov... ne vem če je avto v podpisu / avtarju njegov, ampak ce je očitno ne ve da muzejski 20 let stari avti onesnazujejo bolj kot 10 povprecnih "prisklovih" avtov.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Tudi ti meni ne boš govoril, kje se bom v LJ vozil... pa če se vozim gor pa dol pred tvojim blokom
smirk-1.gif

Seljacino,jest ne,ti bo pa drzava to povedala,glih zaradi taki omejencev k si ti.

crazy1.gif
... sem še dopolnil prejšni post, tako lahko še kakšno žaljivko ob pomankanju razsodnosti in že tako kroničnem pomankanju argumentov, napišeš....

Kolkr mas dolg gobec,bi lahko imel se tolk vecja jajacka,ne pa da dopolnjujes poste in brises kasneje svoje zaljivke glede omejencev in se kasneje delas francoza.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
smirk-1.gif

crazy1.gif

Kolkr mas dolg gobec,bi lahko imel se tolk vecja jajacka,ne pa da dopolnjujes poste in brises kasneje svoje zaljivke glede omejencev in se kasneje delas francoza.

Niti ene "žaljivke" nisem brisal... dopolnil sem post. Sicer pa si spet s svojim odgovorom dokazal, da domnevne žaljivke samo opisujejo tvoje obnašanje, katero je na precej nizkem nivoju
wink-1.gif
Glede na napisano si omejenec, mi je zelo žal. Prepričaj me v nasprotno....

Sicer pa sem debato s tabo zaključil, ker nekako nisi sposoben trezno pogledat na problematiko ampak se zaletavaš kot svinje v buče. Če misliš, da je Ljubljana samo od Ljubljančanov se močno motiš... In koneckoncev tudi jst precej vdihujem ljubljanski zrak in tudi meni najeda gužva. Samo obdavčit t.i. prišleke, ker se vozijo(vozimo) v LJ, ker jih tam pač rabijo, se mi zdi bebasto. Za onesnaženje in gužvo so krivi tako tisti, ki se brezveze vsak s svojim avtom vozijo v LJ, kot tudi Ljubljančani, kateri se nasploh brezveze prevažajo z avtom, ker se jim ne da na trolo.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Aha, se prav nam se ne da hodt na bus. Smo leni itd..

Pa pejt ti na medkrajevni bus, vlak. Sej vozjo. Parkiraj na robu mesta in pejt na bus??

In kdo ma prednost: domačin al prišlek??

Vem grdo se sliši in primitvno, sam j.ga tko je..

Vsi mate tolk čez LJ za povedat, gor in dol, samo za koj k. pa pol vsi sm rinete?? Trgovin služb ni drugje?? MB ne diši??

Najlažje cel dan gužvo delat povsod pol pa spokat.

Tako kot jaz nimam občutka kako se je 20km vozt v službo nimate eni, kako je luštno ko ti k. golazn (regije ne bom omenjal) vozi rally skor mim bajte, ker je tolk težko it 5min prej od doma..

No pa to je samo kreg, pač problem je ker je Ljubljana navadno selo: stanovanjske hiše že 1,5km od centra, ceste in križišča narejena kokr so delal, nek en pas, kontra 2
bonk.gif
pač nobenega reda..

P. ne morš met kliničnega sred mesta in članice univerz po celi LJ
stupid-1.gif

In javni promet tak, da sm peš hitrej, kot da grem na bus
bonk.gif
Ni problem prestopt če ne bi vedno čakal ko cepc.. Plačal pa lih tko..

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
No, pa pejte drugam. MB, Celje; Koper,KR firme v domačem okolju, privat si lahko pa itak povsod..

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
No, pa pejte drugam. MB, Celje; Koper,KR firme v domačem okolju, privat si lahko pa itak povsod..

Ni toliko poanta v firmah...čeprav marsikje in marsikdaj tudi je. Kolega je recimo delal na BHS servisu v CE, ampak ker tu ni ravno najbolje teklo vse skupaj, so podjetje zaprli in se preselili v LJ. Če so hoteli še delat v podjetju, so mogli it delat v LJ.

Drugače pa je gužva prišlekov v LJ maslo Ljubljančanov...centralizacija pa to... Zakaj bi delal v Trbovljah, če dobi v LJ za enako delo 1/2 več denarja? Če bi v Trbovljah dobil enako veliko denarja, bi ostal tam... To sicer ni kakšen konkreten primer...zgolj ilustracija.

Jaz sem sicer v LJ mogoče 5x letno, mi v naših koncih prav nič ne manjka. Ampak popolnoma razumem tiste, ki se hodijo gužvat v LJ. Sicer to delajo zavestno, imajo pa za to dober razlog.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:

Ni toliko poanta v firmah...čeprav marsikje in marsikdaj tudi je. Kolega je recimo delal na BHS servisu v CE, ampak ker tu ni ravno najbolje teklo vse skupaj, so podjetje zaprli in se preselili v LJ. Če so hoteli še delat v podjetju, so mogli it delat v LJ.

Drugače pa je gužva prišlekov v LJ maslo Ljubljančanov...centralizacija pa to... Zakaj bi delal v Trbovljah, če dobi v LJ za enako delo 1/2 več denarja? Če bi v Trbovljah dobil enako veliko denarja, bi ostal tam... To sicer ni kakšen konkreten primer...zgolj ilustracija.

Jaz sem sicer v LJ mogoče 5x letno, mi v naših koncih prav nič ne manjka. Ampak popolnoma razumem tiste, ki se hodijo gužvat v LJ. Sicer to delajo zavestno, imajo pa za to dober razlog.

A mi smo krivi, da je vse sranje pri nas? Ste nesposobni obdržat firmo pri življenju izven LJ?
stupid-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Sem ti napisal... Če gre naša familja cela na medkrajevni bus (vlak ne fura) nas pride cca 520€ mesečno. Tole je pa občutno več, kot pride bencin, če se vozimo z dvemi avtomobili v LJ vsak dan. S tem, da jst še kombiniram kolikor se da, da grem s tastarmi, kar pomeni da recimo damo za benz na mesec 350€ za pot v službo/fax/šolo.

Na robu mesta bi parkiral, če bi bilo to približno urejeno... dokler se bom tresu, da mi na parkirplacu kateri od južnjakov ****** tablice ali stouče šipo bom pač parkiral v mestu na bolj vidnih in obljudenih prostorih.

Kdo ima prednost
hysterical-1.gif
Če te moti onesnaževanje se sooči s problemom in tudi sam naredi kaj za to. Kokodajsat kako vam grdi grdi tujci smetijo mesto je najlažje medtem, ko sami s svojim mestom delate slabše, kot večina prišlekov. Jst sem ti napisal zakaj ne uporabljam javnega prevoza bolj pogosto.... kaj imaš ti za povedat? Udobje? Se ti ne da bit na smrdljivih trolah? Si mogoče preveč fin, da bi se s trolo peljal? Ne zgledaš zadost zajebano, če te folk ne vidi v avtu?

Gužva čez dan je ista za vas kot za nas, ki pridemo tja čez dan... ob 6ih, ko vsi spokamo, tudi za vas ni več gužve, ane
smirk-1.gif

Offtopic:

Še eno uprašanje... kako kaj avto? Bolj povleče odkar si katalizator vn dal ane
smirk-1.gif

edit:

Vidim da si dopolnil post.... vidš... sej se da tudi malo z druge strani pogledat
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Se strinjam, vendar pol naj se taki ne pritožujejo čisto nič. Ne da morajo čakat v gužvi itd.. Pač pol treba nekaj požret..
Oz se prselt v LJ, no pol pa spet ne bo ok ker je vse tolk drago.
Tko k v LJ, tist ki živi v strogem centru, more že sedaj požret da pač avto ne bo pred vhodom, Žal..
Tut sam ne morm kr tko lepo u strogi center za vtom, moram plačat, it z kolesom..

Da ostanemo pr naslovu teme in da nam kaj takega naredijo. Kje rata problem in zakaj folk jamra (mo) čez prišleke.

Recimo nam dajo 50eur na dan znotrej obvoznice. Jst pustim avto doma in grem na bus. En iz KR parkira na celovški in gre na bus. No in pol ta isti gre pop domov, usput se ustavi v svojem nakupovalnem centru, gre do dohtarja, plavat itd...
Jst pa kaj?? Z kolesom pol u BTC, z kolesom do dohtarja itd. Koj k. čem pol žvet v mestu če pa naeknat rata "vse tako daleč"..
No najbrš bi se pol zapeljal kr do Kranja v šoping center..

Z takimi idejami se lpo vidi sposobnost naše države. Pade direktiva da naj nekaj naredimo, oni spet ukrep ki je najlažji, pa še to tak da bi samo uzel, nič pa dali. Travmaj, podzemna bilo kaj..

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:

A mi smo krivi, da je vse sranje pri nas? Ste nesposobni obdržat firmo pri življenju izven LJ?
stupid-1.gif

Daj ne seri s takimi bednimi... In mimogrede...podjetje se je upravljalo iz LJ.
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Se strinjam, vendar pol naj se taki ne pritožujejo čisto nič. Ne da morajo čakat v gužvi itd.. Pač pol treba nekaj požret..
Oz se prselt v LJ, no pol pa spet ne bo ok ker je vse tolk drago.
Tko k v LJ, tist ki živi v strogem centru, more že sedaj požret da pač avto ne bo pred vhodom, Žal..
Tut sam ne morm kr tko lepo u strogi center za vtom, moram plačat, it z kolesom..

Nič ne rečem na to...se strinjam. Ampak občutek sem dobil, da se v tej temi najbolj bunijo Ljubljančani.

Pa še moj komentar na "dajatve"...beda... Kot je že bilo napisano...najprej javni prevoz uredit, potem pa naj se špilajo s temi stvarmi.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Sem ti napisal... Če gre naša familja cela na medkrajevni bus (vlak ne fura) nas pride cca 520€ mesečno. Tole je pa občutno več, kot pride bencin, če se vozimo z dvemi avtomobili v LJ vsak dan. S tem, da jst še kombiniram kolikor se da, da grem s tastarmi, kar pomeni da recimo damo za benz na mesec 350€ za pot v službo/fax/šolo.
Na robu mesta bi parkiral, če bi bilo to približno urejeno... dokler se bom tresu, da mi na parkirplacu kateri od južnjakov ****** tablice ali stouče šipo bom pač parkiral v mestu na bolj vidnih in obljudenih prostorih.

Kdo ima prednost
hysterical-1.gif
Če te moti onesnaževanje se sooči s problemom in tudi sam naredi kaj za to. Kokodajsat kako vam grdi grdi tujci smetijo mesto je najlažje medtem, ko sami s svojim mestom delate slabše, kot večina prišlekov. Jst sem ti napisal zakaj ne uporabljam javnega prevoza bolj pogosto.... kaj imaš ti za povedat? Udobje? Se ti ne da bit na smrdljivih trolah? Si mogoče preveč fin, da bi se s trolo peljal? Ne zgledaš zadost zajebano, če te folk ne vidi v avtu?

Gužva čez dan je ista za vas kot za nas, ki pridemo tja čez dan... ob 6ih, ko vsi spokamo, tudi za vas ni več gužve, ane
smirk-1.gif

Offtopic:

Še eno uprašanje... kako kaj avto? Bolj povleče odkar si katalizator vn dal ane
smirk-1.gif

edit:
Vidim da si dopolnil post.... vidš... sej se da tudi malo z druge strani pogledat
wink-1.gif

Aha ker jaz nočm it na bus sm fin, ti pa iščeš izgovore o stroških?? Pa se preseli u LJ. Pejt študirat v MB..
Zakaj ne trola.
Sm napisal, peš sm hitreje, predrago tudi zame.
Z avtom nism obremenjen, čim je lepo vreme, tudi sedaj pt 5ih stopinjah, moped pa po kolesarki. Zakaj bi se gužval..

BTW: da tujci onasnežujejo LJ nism nikjer napisal, govorim samo o gužvi
smirk-1.gif
in o tem da bi sami prebivalci LJ bolj naj. z tako direktivo, Krivi so pa tudi tisti ki pridejo od daleč, posledic pa ne bi takih trpel..

Aja: zakaj sm dopolnil, neki forum j. in vseega se pač ne da naenkat napisat
grin1.gif

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
Tu ni problem v teh, ki hodijo v Ljubljano, ne v tistih, ki so doma v Ljubljani. Problem je samo v obupnem javnem transportu pri nas. To, da je vecina stvari centraliziranih v glavno mesto (sploh v tako majhnih drzavah), je itak klasika..kolikor je meni poznano. Ce bi bile zelezniske povezave porihtane kot se spodobi in ce bi cene javnega transporta bile normalne, bi bilo stanje popolnoma drugace. Ko bo javni transport tak kot se spodobi...bo se tudi s*anje s prometom resilo samo od sebe.

Ljubljancani, ki imate pa toliko za povedati cez vse tiste, ki hodijo dnevno delat v Ljubljano...me zanima kdo bi opravljal njihovo delo, ce bi ti ljudje delali v domacem mestu. Bi nizkoizobrazen kader iz bivsih bratskih drzav zaposlovali? Me zanima kako dolgo....

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Teh 50€ na daj je itak sfalenih že v osnovi... neživljensko za ljubljančane in neljubljančane....

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Pa kaj ti mene delas budalo model,kaj jest nisem sposoben realno na stvar gledat in argumentirat,kwa si pa ti do sedaj pametnega napisal razen to da si prizadet ker nisi Ljubljancan in te je to zbodlo in k meni govoris da sem omejenec!?

Ti za Ljubljano ne placujes nic,hodis sem sranje delat,dobivat vecjo placo in takoj stisnit rep med noge in se pobrat v tisto selo iz katerega si prisel .
Mene to nic ne moti,ampak ce se ze mora promet zmanjsati si sigurno ti prvi na listi kater bo imel omejitev,pa ceprav jo bomo imeli vsi.

Prisleki bi morali placevati taxo ko hodijo v Ljubljano delat in to je to,stavr resena,argument postavljen v nasprotju s tabo ki tega nisi sposoben ampak samo javkas.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Pusti ga... saj ne ve, da je Ljubljana tako razvita kot je, tudi zaradi prišlekov.... sem že povedal kakšen je
grin1.gif

Vidijo samo koliko "smeti" prinesemo v LJ... koliko denarja pa ne...

Nazadnje urejeno: