130 EUR, če plačaš v osmih dneh.Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Ne more biti vožnja v napačno smer in ogrožanje ljudi 260€ POFUKANIH EVROV.....
Citat:
"Obračanja so se dogajala v bližini Postojne, kot ste vi navedli," je razložil Oblak. Darsovi delavci so se s svojimi vozili ustavili na koncu kolone in tako preprečili drugim voznikom, da bi obračali in po avtocesti vozili v napačno smer.
Ne v "napačno smer", ampak bi morali policaji tisto smer od koder so prišli narediti za pravo. Policija in Dars bi morala cesto zapreti, ujete pa obrniti nazaj, saj je bilo že takoj jasno, da tovornjakov ne bodo odstranili še kar nekaj ur.Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Tistim "ujetim" omogočili brezplačno vožnjo v napačno smer, a to misliš?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik supafly pravi:
Jaz s kombijem štartal 15 do 12 iz Nove Gorice, obstal ob 12h na Ajdovščinskem klancu. Ruknil kombi, ko sem se umikal policajem, zdrsel v odtok vode in vsekal zadnji bok. 15min sm rabil, da sem se ven spravil, nato skoraj 6 ur do Celja. Jebemomilomater policajem, da niso izločali.
jaz sem pol ure prej skoraj obstal z espacom. če bi se moral ustaviti, ne bi več speljl.
zimske gume so gor
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Policaji ne korejo izločat, kadar hočejo in tu niso nič krivi. Kdaj se začne izločat (torej kdaj je preovedano za kamione) odloča DARS. In pri teh BEBCIH je problem. namesto, da bi izločanje odredili, ko začne snežit (ne glede na to, ali se oprijema ali ne), in to tisti hip na vseh cetah ki vodijo proti delu, ki sneži, ne glede na tzo, ali na njih že seeži (torej na AC že od Ljubjane ven, če začne snežit pri Razdrtem), se te stvari ne bi dogajale. Kriv je samo in izključno DARS.
Poleg tega bi bilo treba zapovedat obvezno zimsko opremo od 15. 11 do 15.3., in to zmiske gume (brez možnosti letne + ketne) ne glede na vremenske razzmere, in to za vse tipe vozil (voključno s kamioni, na vseh kolesih).
Stvar rešena. Če to komu ne paše, gre lahko peš.