Citat:
Uporabnik keber pravi:
Nekaj takih dinamičnih voznikov sem v petek videl v jarku, kaj neki so se tam tako koncentrirali?
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Včeraj je pri nas na Vrhniki zjutraj šleper že na klančku pri cestninski postaji zdrsnil s ceste (in potlečil ograjo). Ne vem kako si je predstavljal da bo tako sploh kam prišel. Če bi ravnal pravilno in par ur počakal bi vozil po skoraj suhi cesti, kot je bila ko sem šel drugič v ljubljano (okoli treh).
Vceraj? V petek okoli treh je bil zakajlan tale na cestninski na Vrhiniki
Moraš se zavedat, da večina ljudi nimamo takih super sposobnosti, kot jih imaš ti.Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Obup od obupa včerajoz sodni dan.
PS: pa sem bil z letnimi gumami (namensko, ker menjav vedno ko je konkreten sneg) in ni bilo nobenih težav. Mal prej bremzaš pa jesi pozoren pa niam kaj bit v 5cm plundri..
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
darsove kamere so ok, tvoj pc ni ok (tako kot ac so redno pluzene in prevozne z zimsko opremo)
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Policaji so na cestah zato, da kasirajo kazni in polnijo proračun. Na čim bolj izi način.
Ko je zunaj sneg in dež se jim ne da iti ven in kaos je tu.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Nekaj takih dinamičnih voznikov sem v petek videl v jarku, kaj neki so se tam tako koncentrirali?
Greš stavit, da večina tistih v jarku ni bilo dinamikov, ampak nesposobnežev?
Se mi je ne le enkrat zgodilo, da sde peljemo normalno, zelo ohlapna kolona, pa človek pred ali za mano začne opletat in se komaj ujame ali celo pade v graben. In to pri hirtsoti, ki ni ila niti blizu temu, lemer bi lahko rekel dinamično.
Letos polet v dežju se peljem enih 70-80 zza nekom skozi ovinek (ki gre poi dežju 100+), mi je bio ene 3 sek pred nesrečo jasno, da bo užgal. In je. Samo zato, ker je sanjaril, prišel preblizu robu, pa cuknil.
In taka sanjarjenja se v sengu še stopnjujejo, potem so pa po grabnih.
Tunel Golovec, južni portal.Citat:
Uporabnik Jado pravi:
zdrs kretenskega voznika na Tomačevem verjetno?
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Pa to res ni normalno kaj se dogaja.
Da sem včeraj z letnimi gumami (so pa res dokaj nove in ozke - fiesta 1.3 na 175 gumcah) prehiteval vse po spisku po AC mi res ne gre v glavo, pa česa se bojite? Šel sem po zimske gume zvečer in potem nazaj na zimskih je šlo lepo 130+ po prehitevalnem in malo plundre ni delalo problema. Tudi zavrona pot je bila čisto solidna tako da res ne razumem.
no, česa se bojimo??? Jaz predvsem takih voznikov kot si ti...priznam, na živce mi gredo tisti, ki se totalno userjejo če je malo dežja ali snega, ampak zaradi počasne vožnje umre zelo malo ljudi, precej več jih postane žrtev zakompleksanih bedakov, ki svoj manjko centimetrov skušajo kompenzirati na cesti
Brez žalitev ne gre?
In ne ni mi treba kompenzirati ničesar s hitrostjo na cesti, veš nekateri pač uživamo v dinamični vožnji smo 100% skoncentrirani na le to in upam stavit da bolj varni od večine sanjačev na naših cestah.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
hja, vedno pač ne znese, to je dejstvoin če vzameš 20 vozil v jarkih, so od teh verjetno trije dinamiki (ki "izzivajo" in dobijo svoje) ter 17 "normalnih in previdnih" voznikov..... hmmm.....
Tud v snežnem metežu kasirajoCitat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Policaji so na cestah zato, da kasirajo kazni in polnijo proračun. Na čim bolj izi način.
Ko je zunaj sneg in dež se jim ne da iti ven in kaos je tu.
Odloči se že enkrat ali je vredu, če policaji raje sedijo na toplem in NE kasirajo al je boljše, če so zunaj in kasirajo?
Malo si zmeden?