Citat:
Uporabnik Cash pravi:
North, a sta oba avta l2013? Jaz osebno bi raje avto s 40.000km
Oba sta isti letnik, hvala za mnenje
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
North, a sta oba avta l2013? Jaz osebno bi raje avto s 40.000km
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik North pravi:
Joj fantje, sem mislil, da je vprasanje cisto preprosto 😊
Gre za Volvo V40, ki ga bo vozila zena. Ji je pač všeč in bova kupila tega, ne pa nekaj za jurja ali pa za isto ceno drug nov avto. Če že, potem bi kupila novega V40, ampak se mi to ne zdi racionalno glede na kilometrino, ki se dela. Vprasanje, ki sem ga postavil, je povsem v luči racionalnosti in nič drugega. Kopalnica s hišo je stara dve leti, taksi v nasih krajih ne vozi...
Izbor teh avtov je zelo okrnjen, ce kupujes rabljenega. Gre se bolj za to, ce bo tudi tisti s 125k km načeloma dovolj zanesljiv, da ga ob predvideni kilometrini ne bo potrebno šraufati več kot enkrat letno, ko se bo menjalo tudi olje itd. Ceno za veliki serbis sem ze uposteval, saj je sicer dejanska razlika v ceni 2.700 evrov in ne samo 2k.
Jaz se vseeno nagibam k tistemu z manj km.
pišeš o racionalnsti potem pa tole o "novem" volvu v40 za 5kilo na leto. Smejem se.
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Lahko ji svetuješ, če te vpraša "Kaj pa ti misliš o...?".
Lahko ji odgovoriš, če te vpraša "Kateri se ti zdi boljši?"
Lahko ji odgovoriš, če te vpraša "Katerega bi si pa ti vzel?"
Ko te pa vpraša "Katerega naj vzamem?" pa reč "Draga, sama si izberi avto, ki ti je všeč."
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik North pravi:
Joj fantje, sem mislil, da je vprasanje cisto preprosto 😊
Gre za Volvo V40, ki ga bo vozila zena. Ji je pač všeč in bova kupila tega, ne pa nekaj za jurja ali pa za isto ceno drug nov avto. Če že, potem bi kupila novega V40, ampak se mi to ne zdi racionalno glede na kilometrino, ki se dela. Vprasanje, ki sem ga postavil, je povsem v luči racionalnosti in nič drugega. Kopalnica s hišo je stara dve leti, taksi v nasih krajih ne vozi...
Izbor teh avtov je zelo okrnjen, ce kupujes rabljenega. Gre se bolj za to, ce bo tudi tisti s 125k km načeloma dovolj zanesljiv, da ga ob predvideni kilometrini ne bo potrebno šraufati več kot enkrat letno, ko se bo menjalo tudi olje itd. Ceno za veliki serbis sem ze uposteval, saj je sicer dejanska razlika v ceni 2.700 evrov in ne samo 2k.
Jaz se vseeno nagibam k tistemu z manj km.
pišeš o racionalnsti potem pa tole o "novem" volvu v40 za 5kilo na leto. Smejem se.
Citat:
Uporabnik North pravi:
Hvala tistim, ki so odgovorili na vprasanje. V temi ne bom vec sodeloval. Provokatorjem kot tudi @rawr pa predlagam, da gredo na en "konkreten dopust", ki bo upam da boljsi od mojega.
Citat:
Uporabnik fija pravi:
Zakaj pa ne francoza, italijana, korejca za 5
Citat:
Uporabnik North pravi:
Res ima žena prste vmes