24kuhinja

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Sem probal pa mi takoj uvali grmovje rožmarina, limono, česen udarjen z nožem pa še neki, kar moje oko še ni zasledilo. Začela si je delati zapiske pred televizije, jebene zapiske, ko jih v življenju ni nikoli delala. Zdaj, ko grem na nedeljsko kosilo, prijato moj, imam tremo. Zadnjič se mi je prvič zgodilo v življenju, da sem po odhodu od doma, ukazal navigaciji, de tour, via Napoli Jarše. A veš, da ima moja mečka v POI Napoli v Jaršah, nisem mogel verjet.

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
To si moreš drugače vzet stvar...pač tulipani si lepo enega naferajo pa gledajo kako paprika raste, med papriko pa weed, zakaj pa misliš da grejo tri metre v všinio...paprika, trava, paprika, trava...itd...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Mah, srota, maš prav smolo s tole mamo, zamenjajo jo.
Saj ni treba kuhat točno tko, kot očalar naredi, ideje se da pa dobre dobit, recimo losos posut s sezamom, božansko.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
To midva s starijem tupiva, samo ne gre, sej veš, fotr je glava, samo mama je vrat.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to ma mečka kak..zasilni program..pa je poi not..kot prva pomoč.

to je tema. men je recimo top, k mi anrdi pizzo, pa kuhan pršut..pol pa gor pršuta od zlatiborca..pojem cel pekač..iz pečice un..50 na 50... al kok je..
pol poplaknem z jelen al dva..

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
mene bl zanima kako lahko jagnjetini rečeš priloga

Dokler se o tem samo sprašuješ je še O.K.

Najebal si ga, ko bo tvoja začela to prakticirat.
hysterical-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Pa ja, stisnem gumb, da se prižge, grem na gumb navi pa mu rečem POI, restaurants pa mi nudi neki american shit, rečem jaz njemu international in pride Napoli. Prav on men calculating, samo jaz to znam z zavezanimi očmi do tja, ko vozi miško.

Zadnjič sem odrl 450g pljučnega komada na metuljčka, lepo sem popekel z obeh strani, na koncu malo soli. Potem sem naredil samo še pit stop na kavču s san pelegrinotom, sej veš non alko way of life.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.209
11.236
113
slovenija ni tolk za cajtom, ampak ti...paradižniki v prekmurju, je istal logika- laboratorijsko inentzivna reja.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Vedno se lahko najde kak boljši.
evil.gif

poklič pa jo vpraš.

mekani je jedan jedini.
pere, lika, kuha, mal tut riga, jede i jebe, se ne pritožuje nad količino...

aja..nekoč je ena rekla..sam ta softi pa ni slab dec..mater se mi je fajn zdel.
evil.gif