Originalni so dražji, pa cel kup sem jih že pozgubil po različnih avtih (pa še baterijo ti zj... neprestano visenje na polnilcu).Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Tolk popije še vedno. In UMTS tudi (zato ga ima, če ga ne rabim, ugasnjenega)Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
pa kaj ti res misliš da bluetooth tolk baterije popije? prvi telefoni z bluetoothom so res, zdaj pa je tehnologija že tolk napredovala da se skoraj ne opazi.
Rabiš 8 EUR za avtopolnilec?
Pri mojem telefonu je razlike (še vedno) cca 30% ...Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
In UMTS tudi (zato ga ima, če ga ne rabim, ugasnjenega)
Ne drži. Razlike med UMTS in GSM so postale minimalne. V začetku je UMTS res kuril precej več, sedaj pa je omrežje precej optimizirano in predvsem je pokritost večja. Vse to govorim za Mobitel, za Simobil nisem prepričan, če so že poštimali UMTS omrežje, če ja pe še niso, je bodo pa v kratkem ...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Originalni so dražji, pa cel kup sem jih že pozgubil po različnih avtih (pa še baterijo ti zj... neprestano visenje na polnilcu).
Sem probal, sem se kako leto trudil (če veš, da mam doma 3 BT slušalke ti je verjetno jasno, da sem imel dober namen handsfree telefonirat v avtu), pa se enostavno ni obneslo ...
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
BT uporabljam v druge namene (sinhronizacija s PC, prenos podatkov ipd) ...Citat:
Uporabnik Matko pravi:
KSZ
V čem je razlika ali telefon polniš na 3 ali 4 dni.
Tema je o uporabi v avto in to verjetno pomeni, da se lastnik nahaja v civilizaciji.
Obstajajo tudi avtopolnilci.
Glede na napisano ima večina telefon zgolj za poziranje.
Čemu plačati za napredne funkcije, če jih ne uporabljaš?
Ocitno _jolly_ , Wacko, AndrejD delajo vse strogo po pravilih, ko je tabla 50 km/h vozijo 50 km/h; ko je na AC zmanjševanje hitrosti pred cesninskimi postajami oni zavirajo točno kot so postavljeni znaki, torej da vozijo 60 km/h ze 1 km prej, da ne bodo ogrozali zivljenja tistega ki cestnino pobira itd. Na plocnikih ne parkirajo, ker bi s tem ogrozali zivljenja peščcev. Pravi vzorni vozači...
Ko boš imel otroke in ti bo enega povozil divjak, ki se ni držal omejitev in je telefoniral po telefonu mu daj nagrado (lahko zamenjaš otroka z nekom ki ga ljubiš).
Lp
P.S
Ne vem če boš v tistem trenutku tako zagovarjal svoja dejanja.
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Ko gledam te naše junake ko telefonirajo vidijo samo naprej ker z eno roko držijo volan, menjavajo, kadijo, itd, z drugo pa telefon na glavi. Torej na tisti strani kjer imajo telefon ne vidijo nič - glave tudi še noben ni obrnil. Slabo pa vidijo tudi naprej, saj nikakor ne uspejo videti znakov odvzem prednosti in se enostavno zapeljejo naprej ter tako izsilijo prednost. Peščev sploh ni potrebno omenjat, ker so za take voznike namreč nevidni.
Se ti ne zdi da bi bila za tebe idealna BT slušalka ?
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Originalni so dražji, pa cel kup sem jih že pozgubil po različnih avtih (pa še baterijo ti zj... neprestano visenje na polnilcu).Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Tolk popije še vedno. In UMTS tudi (zato ga ima, če ga ne rabim, ugasnjenega)Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
pa kaj ti res misliš da bluetooth tolk baterije popije? prvi telefoni z bluetoothom so res, zdaj pa je tehnologija že tolk napredovala da se skoraj ne opazi.
Rabiš 8 EUR za avtopolnilec?
Sem probal, sem se kako leto trudil (če veš, da mam doma 3 BT slušalke ti je verjetno jasno, da sem imel dober namen handsfree telefonirat v avtu), pa se enostavno ni obneslo ...