20-30 Evrov - ogromna vsota ki te spravi na kant

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Saj jaz pred kakim mesecem nisem imel toliko sreče da bi se jim lahko izognil, me je ena gospodična preusmerla s ceste :S Zakaj točno me je spregledala pa še danes ne vem...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Zares ne razumem ljudi, ki se jim da tvegat s telefonom v roki.

Še posebej ne razumem ljudi z zelo dragimi avtomobili:
1. verjetno tistih 100+ EUR za Parrota ni problem
2. morebitna škoda na dragem avtu je še toliko večja
3. o splošni varnosti raje nebi

PS: zadnji primerek, ki je cikcakal s slušalko v roki, je to počel v novem modelu Audi Allroad Quattro

PPS: tudi v sorodstvu imam tak primerek - ML220 in telefoniranje na roke + najcenejše možne zimske gume

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Moj je mel dva dni, je hodo kao frajer taki okoli, kot da ga non stop neke kličejo, pol so se mu pa slušalke pokvarle.
cheer.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Sba pravi:
Osebno BT slušalke v avtu ne uporabljam, sem jo uporabljal nekaj časa, ...
Enako. Ima celo 3, ampak j bila vedno al prazna baterija ali se je tčno o bi se moral javit povezava podrla ali ...
Pa stalon prižigat/ugašat BT na telefonu (ker drugače požre preveč baterije) ...
J... ga, če je nuja, se zmenim s telefonom v roki, če ni nuja, pač ne dvignem.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pa stalon prižigat/ugašat BT na telefonu (ker drugače požre preveč baterije) ...
Kateri telefon in koliko se pozna?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Na vseh se pozna, po moji oceni baterija škripne prej oziroma ima telefon manjšo avtonomijo za cca petino.
BT slušalke so res poceni, uporaba pa zahteva odločenost in vztrajnost. Jaz imam v avtu Bluetooth napravo na senčniku, ki deluje super (za razliko od naprav, ki se vtaknejo neposredno v vžigalnik). Poleg tega še Jabrino slušalko, ki nima nosilca in gre direktno v sluhovod. Kljub temu vsaj 50% časa ne uporabljam ne prve, ne druge. Preprosto pozabim.

zlatorog87

Pripravnik
14. jan 2008
177
1
18
na Seniku
potemtakem je najboljša rešitev prostroročno telefoniranje, to možnost ima velika večina mobitelov, vse kar je potrebno storiti je aktivirati profil "v avtomobilu" in se lahko javiš s pritiskom na katerokoli tipko.

B81

22. jul 2007
36.913
10.487
113
ksz

meni se ne da BT vklapljat na telefonu, da bi tole imel. še smse pišem, pa jem dvojni CB zraven. vse naenkrat.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Na vseh se pozna, po moji oceni baterija škripne prej oziroma ima telefon manjšo avtonomijo za cca petino.
Je teh 20% vredno truda?
Oz. drugače kolikim bi telefon brez BT ravno vzdržal do večera, in se jim z vključenim BT izprazni že popoldan.
smirk-1.gif

V kolikor telefoniraš iz avta je vgradna BT avto inštalacija obvezna stvar.
Sploh zdaj, ko ima BT že tako rekoč vsak telefon iz pralnega praška.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Z BT deluje telefon okoli 2-3dni.
Brez BT deluje telefon okoli 4dni.
Slušalka mi ponavadi zdrži cel teden...

Telefon je Motorola E 1000

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Kateri telefon in koliko se pozna?
Na Samsungvi 510 namesto 3 dni delovanja prideš na slaba 2 dni (enako kot če imaš prižgan 3G), zelo podobno je bilo na SE P800 in P900.
Slušalke blesave pa itak samo 1 dan zdržijo ...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
z BT vsaj 3 dni, brez BT vsaj 4 dni
SE Z610i

Res je tudi, da po telefonu ne čvekam..

@SJTV1: saj slušalke ni teba imeti ves dan prižgane, menda nisi po 10 ur v avtu. Če pa si, potem pa itak Parrot

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.945
-387
113
men se pa recimo sploh ne da natikat bt na ušesa za pogovor k traja 30sek... najboljsa rešitev je prostoročno telefoniranje...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Kar se tiče mobitelov med vožnjo, smo že vsi ugotovili kaj je na stvari. Tut jaz priznam, da če se pogovarjam po telefonu, da mi kasneje manjka tisti del poti
redface-1.gif
zato se izogibam lapanju med vožnjo.

Lahko bi pa tut sama mal spluvala eno bjondo v črnem polu nekaj dni nazaj, ko je "zavila vame" s pasu za naravnost, na pas za levo: seveda brez žmigavca....in potem kot kura z levega na desnega, brez žmigavca.....ker je bila očitno tudi gluha (tut moja glasna hupa je ni zmotila), sem raje stopila z gasa in ji prepustila veleslalom
uf-1.gif

Nimam slušalke, redko se pogovarjam v avtu, če je znani klicatelj se ne oglasim ,oziroma se poskušam ustaviti na kakšnem primernem mestu.
Enostavno mi ne znese misliti na dve stvari hkrati.
Še vedno imam v glavi "smrkljo" ki naj bi telefonirala (po mojem spominu) in me ni opazila, dokler nisem s čelado letel mimo njenega ogledala z blatnikom v kolenu. Posledice nekateri poznate
frown-1.gif

Aja cesta je bila domača za oba
redface-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Saj ni treba niti slušalke kupit. Lahko se ustaviš na postajališču ob cesti, počivališču ipd. in poklepetaš, če že ne moreš počakat. Jaz večinoma utišam klice, ki jih prejmem v tistih 40 minutah, ko se vozim v ali iz službe. Pokličem nazaj, ko se pripeljem na cilj.

Mene je včeraj izsilila dinamična mlada voznica v novi Vectri s telefonom pri ušesu. Na ljubljanski obvoznici se da tudi tako peljat konkretno čez omejitev.
10.gif
Ampak dejansko bi ji primazal eno okrog ušes, čeprav žensk ne tepem.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
No, prejle sem počasi vozil za voznico MB E500, bionda... .... kaj sem že hotel povedat.... ..... ajaa, revca ni mela bt slušalke pa je opletala s tistimo blond lasmi naokoli....
grin1.gif

očitno ne ve da je pod emporiumom še en štuk
smile-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Pravi geniji ste tisti ki pravite da dajo vse za avto pa nimajo za telefon z BT oz. BT slušalko. Jaz imam BT slušalko, imam tudi BT vgrajen ze v avtu, ampak se mi ne da za vsako voznjo to prizigat itd. Kadar vozim kratke relacije (par kilometrov) govorim po mobitelu normalno v roki in pri tem nisem naredo nobene nesreče. Ko pa grem na daljso pot takrat pa vklopim BT.