Enako. Ima celo 3, ampak j bila vedno al prazna baterija ali se je tčno o bi se moral javit povezava podrla ali ...Citat:
Uporabnik Sba pravi:
Osebno BT slušalke v avtu ne uporabljam, sem jo uporabljal nekaj časa, ...
Kateri telefon in koliko se pozna?Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pa stalon prižigat/ugašat BT na telefonu (ker drugače požre preveč baterije) ...
Je teh 20% vredno truda?Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Na vseh se pozna, po moji oceni baterija škripne prej oziroma ima telefon manjšo avtonomijo za cca petino.
Na Samsungvi 510 namesto 3 dni delovanja prideš na slaba 2 dni (enako kot če imaš prižgan 3G), zelo podobno je bilo na SE P800 in P900.Citat:
Uporabnik Matko pravi:
Kateri telefon in koliko se pozna?Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pa stalon prižigat/ugašat BT na telefonu (ker drugače požre preveč baterije) ...
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Kar se tiče mobitelov med vožnjo, smo že vsi ugotovili kaj je na stvari. Tut jaz priznam, da če se pogovarjam po telefonu, da mi kasneje manjka tisti del potizato se izogibam lapanju med vožnjo.
Lahko bi pa tut sama mal spluvala eno bjondo v črnem polu nekaj dni nazaj, ko je "zavila vame" s pasu za naravnost, na pas za levo: seveda brez žmigavca....in potem kot kura z levega na desnega, brez žmigavca.....ker je bila očitno tudi gluha (tut moja glasna hupa je ni zmotila), sem raje stopila z gasa in ji prepustila veleslalom