Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Zanimiva prigoda. Kako sta potem rešila?
V nasprotju kar bi naredila večina alteraše, ozioma bi to napisala na forum. V preteklosti sem imel par kršitev JRM in zaradi tega se potem nisem mogel prijaviti na ene dva razpisa. Menim, da samo s klofuto nebi šlo čez. Mogu bi ga tako razbit, da se najmanj 20 minut ne more peljat za mano. Ustavu sem se pa na odcepu Krtina. Tam zraven je lokal, starši z otroki, ljudje sprehajajo pse. Kaj misliš kako bi izgledalo, če tam pred vsemi naredim iz mulca pašteto. Če prtegnem z rokavico in karbonskim ščitnikom po gobcu, mu odprem peso na polno. Mam že izkušnje s takšnimi situacijami, očividci potem vidijo samo revčka, ki ga je nekdo napadel in poškodoval. Vedno je bilo tako, enkrat sem celo posredoval, ko je v neki gostilo ljudi trpinčil en pijan cigan. Ko sem ga stresu, so so posrani ljudje, ki so bili prej trpinčeni razlagali zgodbo, da jih pijan cigan ni preveč motu, jaz sem ga pa kr razbou. Takrat sem imel srečo, da sem naletel na razsodnega policaja, ki je tudi poznal tega cigana.
Prvič v življenju se mi je zgodilo, da sem se uspel obvladat in nisem reagiral kolerično . Zanimiv občutek. Ubistvu sem bil kr ponosen na sebe. Čeprav mi še vseeno odmevajo njegovo zadnje besede, ki sem jih ujel: "... ka je, si pi*ka?!" Tako učasih ko me za trenutek mine spravljivost, zadavim Gandija v sebi in upam, da ga še srečam, kje v temi, na samem ........
Da mu bučo ofnem in se mu uščijem v lobanjo...
Če pa ma kdo idejo kaj nej nardim z balanco oziroma zakaj to skače se pa priporočam za nasvet. Nimam pojma kam se da stabilizator oziroma kaj to sploh je. Kupil sem si 10 let star kle in se vozim okol in zadeva mi je super. S serviserjem sem se mal skregal, ko mi je rekel, naj malo razmišljam, da si poiščem nov motor. Pravi, da glede na to kako sem zlorabu ketno in znucal gume rabim neki močnejšega, ker bo to ob moji uporabi kmal preč pršlo. Men je pa ta motor tk fajn, da sem mu reku, če bo ta crknu si bom pa še enga ravn tazga kupu. Zgeda sem ga razp*zdu.