180 km/h z motorjem

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Mi je pa mimo delat take prispevke, saj je bil policist zaradi dodatnih dveh oseb počasnejši, poleg tega so brezveze dodatno ogrožali še dve osebi med lovom. Če bi prišlo do nesreče, kako bi bilo s tem, da sta bila v providi dva civila?

Nič. Stvar je uradno požegnana in greš na lastno odgovornost.

Pravovernik

Pripravnik
17. maj 2013
281
0
16
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
btw, tale prvi posnetek, naj pove kaksen motorist - meni se zdi, da tip nima pojma? Ima jajca, zge ga po ravninah, po ovinkih se pa nekaj lomi?

Pa sej so vsi te mopedistični kamikaze isti, po ravnini žgejo, za ovinke pa nimajo ne znanja ne tehnike.
ne-ne-1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Zanimiva prigoda. Kako sta potem rešila?

V nasprotju kar bi naredila večina alteraše, ozioma bi to napisala na forum. V preteklosti sem imel par kršitev JRM in zaradi tega se potem nisem mogel prijaviti na ene dva razpisa. Menim, da samo s klofuto nebi šlo čez. Mogu bi ga tako razbit, da se najmanj 20 minut ne more peljat za mano. Ustavu sem se pa na odcepu Krtina. Tam zraven je lokal, starši z otroki, ljudje sprehajajo pse. Kaj misliš kako bi izgledalo, če tam pred vsemi naredim iz mulca pašteto. Če prtegnem z rokavico in karbonskim ščitnikom po gobcu, mu odprem peso na polno. Mam že izkušnje s takšnimi situacijami, očividci potem vidijo samo revčka, ki ga je nekdo napadel in poškodoval. Vedno je bilo tako, enkrat sem celo posredoval, ko je v neki gostilo ljudi trpinčil en pijan cigan. Ko sem ga stresu, so so posrani ljudje, ki so bili prej trpinčeni razlagali zgodbo, da jih pijan cigan ni preveč motu, jaz sem ga pa kr razbou. Takrat sem imel srečo, da sem naletel na razsodnega policaja, ki je tudi poznal tega cigana.
Prvič v življenju se mi je zgodilo, da sem se uspel obvladat in nisem reagiral kolerično . Zanimiv občutek. Ubistvu sem bil kr ponosen na sebe. Čeprav mi še vseeno odmevajo njegovo zadnje besede, ki sem jih ujel: "... ka je, si pi*ka?!" Tako učasih ko me za trenutek mine spravljivost, zadavim Gandija v sebi in upam, da ga še srečam, kje v temi, na samem ........

Da mu bučo ofnem in se mu uščijem v lobanjo...

Če pa ma kdo idejo kaj nej nardim z balanco oziroma zakaj to skače se pa priporočam za nasvet. Nimam pojma kam se da stabilizator oziroma kaj to sploh je. Kupil sem si 10 let star kle in se vozim okol in zadeva mi je super. S serviserjem sem se mal skregal, ko mi je rekel, naj malo razmišljam, da si poiščem nov motor. Pravi, da glede na to kako sem zlorabu ketno in znucal gume rabim neki močnejšega, ker bo to ob moji uporabi kmal preč pršlo. Men je pa ta motor tk fajn, da sem mu reku, če bo ta crknu si bom pa še enga ravn tazga kupu. Zgeda sem ga razp*zdu.

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Totalno brezvezno kacurjenje policistov (verjetno zaradi prispevka). Kje je imel pamet, da gre lovit motor, kateri ti za šalo ****** skoraj da ne kjerkoli?
Če si na avtocesti pripravljen vozit 50 in več čez omejitev, si pripravljen tudi na pobeg, če imaš pa ukrivljeno tablico je pa skoraj 100% da boš pobegnu.

Če mene vprašaš, bi policist na podlagi izkušenj lahko presodil, da se ta lov ne splača, pa četudi z nevem kako močnim in okretnim avtom.

Se pa strinjam, da bi blo potrebno za tipi, z skrivljenim tablicam, posvečat malo večjo pozornost, na pa da s tehničnega zapelje s tako skrito tablico, da jo z 5 metrov nisem videl kaj piše na njej.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Ksz...

Za vse tapametne za katere teh 180 ni nc posebnega, zvita tablca tud ne. A k ministra pelejo 180 pa ni ok? Sej to ni nc kej tazga, pa se A8 majo. In drugo, kaj ga lovijo, vse je posneto, lepo vozis za njim enkrat se ustavi. Dejmo hipoteticno, da se za njim vozijo se 5 min potem pa mu ne znese in skozi zadnjo sipo tvojega avta uleti v avto ali pa pod tvoja kolesa, cetudi nisi nic kriv? Ja vik in krik kaj so policaji delali, da ga niso spravli s ceste. Skratka, 180 je prepovedano, ce me dobijo bom ustavil. Ostalo ni vredno komentarja. Pa sem tudi motorist.

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Ksz...

Skratka, 180 je prepovedano, ce me dobijo bom ustavil. Ostalo ni vredno komentarja. Pa sem tudi motorist.

ja...

in na svetu so samo taki ljudje kot si ti, ane?

nekaj je teorija, drugo je praksa...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:

Če pa ma kdo idejo kaj nej nardim z balanco oziroma zakaj to skače se pa priporočam za nasvet. Nimam pojma kam se da stabilizator oziroma kaj to sploh je.

link

Meni je 1x na Grobniku, ko smo imeli slovenski dan, na 2003 R6 iz zavoja iz zagrebškega ovinka in na pospeševanju pred ciljno ravnino, začela balanca na polno plesati. Sem komaj rešil situacijo - mi je adrenalin kar šopal.

Drugače se mi pa to dogaja tudi na Vectrix-u, ki ga imam sedaj, pri specifični hitrosti, ampak to je zaradi narave neenakomerno obrabljene sprednje gume. Po vsej verjetnosti je izvor osciliranja balance tudi pri tebi enak. Kaj če ti serviser poskusi zbalansirati sprednje kolo?

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:

Če pa ma kdo idejo kaj nej nardim z balanco oziroma zakaj to skače se pa priporočam za nasvet. Nimam pojma kam se da stabilizator oziroma kaj to sploh je. Kupil sem si 10 let star kle in se vozim okol in zadeva mi je super. S serviserjem sem se mal skregal, ko mi je rekel, naj malo razmišljam, da si poiščem nov motor. Pravi, da glede na to kako sem zlorabu ketno in znucal gume rabim neki močnejšega, ker bo to ob moji uporabi kmal preč pršlo. Men je pa ta motor tk fajn, da sem mu reku, če bo ta crknu si bom pa še enga ravn tazga kupu. Zgeda sem ga razp*zdu.

kdaj si zamenjal gume?
ali... koliko časa so že rabljene?

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Tudi jaz sem istega mnenja. Zakaj vklapljati sirene in loviti? Ziher bo nabil gas, da pobegne.

In potem sta samo dve možnosti:
prva (večinska), da pobegne; in
druga -da se razkanta na polno.

Obstaja še tretja, da ustavi.
grin1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
tisti, ki ima tablice spodvihane ne bo ustavil. jih ima z razlogom. ker ve da dela in bo delal peezdarije. on se je zavestno odločil da bo delal neumnosti in prekrske.
ustavil bo nekdo, ki je normaln. ampak normalni nimamo podvihanih tablic

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.974
6.027
113
Celih 180 po Ac z motorjem in potem novinarji pišejo članke ?
Tile CE policaji niso čisto diht (in novinarji tudi).
Drama queen press.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.082
495
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Tudi jaz sem istega mnenja. Zakaj vklapljati sirene in loviti? Ziher bo nabil gas, da pobegne.

In potem sta samo dve možnosti:
prva (večinska), da pobegne; in
druga -da se razkanta na polno.

Obstaja še tretja, da ustavi.
grin1.gif
To je edina opcija pri normalnih voznikih. Pisal sem za spodvihanotabličarje, ki nabijejo gas ob zaustavljanju...