Hja... kaznovat. Saj ti ne bo ustavil, kaj pa misliš. Ustavimo mi, ki itak vozimo po omejitvah. Mi pa gredo grozno na jetra modeli, ki po naselju šponajo na polno. Sodelavec je že takšen. Konec službe startamo motorje, model hladnega v ledu nabula, da motor riga pri vklapljanju limitatorja...potem pa na polno tistih 100 metrov do krožišča in skoraj po kolenu skozi... Ene dva dni sem ga takole malo postrani gledal, potem pa naslednji dan vprašal po zdravju. Kaj če ti kdo stopi na cesto... pa je belo gledal ''nimajo kaj hoditi po cesti''... Bog mu daj zdravja in pameti...Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaznovat te pofukane kamikaze. Ta vikend sem spet skoraj čelno nabil enega kretena, ki je šel sekat ovinek, kot da je na dirkališču.
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Je že prov da so šli za njim, sam prispevka pa nebi blo treba objavt, ker izpadejo nesposobni.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ok, se pravi če povzamemo, so motoristi na cestakih itak nedotakljiva sorta in lahko vozijo tudi prek 200km/h, po odstavnem pasu ipd... Policija jih pa ne sme loviti, ker jih s tem ogroža, ker jih itak ne bo ulovila? Zaradi zavite tablice, pa tud ni treba galamo delat. Sej je zavita z nobel nameni, ane.
Božemili, kak folk obstaja na tem forumu.
Citat:
Uporabnik Pravovernik pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
čapce sem jaz zasledil edino v policijskem avtu in pred mikrofonom
Zihr si bil ti ta čapac na mopedu!Naj te šleper pocitra!
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ok, se pravi če povzamemo, so motoristi na cestakih itak nedotakljiva sorta in lahko vozijo tudi prek 200km/h, po odstavnem pasu ipd... Policija jih pa ne sme loviti, ker jih s tem ogroža, ker jih itak ne bo ulovila? Zaradi zavite tablice, pa tud ni treba galamo delat. Sej je zavita z nobel nameni, ane.
Božemili, kak folk obstaja na tem forumu.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Divjaki na SS motorjih so najhujša sorta, saj so motor kupili za divjanje, sicer si ni mogoče razložiti nakupa 150PS+.
Motorfik je hotel povedati, da je bolj smiselno da razerja lovijo potiho in ga čapnejo, kot pa s takšnih božičnim lovom po AC ogrožajo vse okoli sebe in tudi storilca, ki brez lova ne bi vozil po odstavnem ipd. ampak bi samo še naprej ožemal.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz bi prepovedal tudi hrupne motorje, ker to je pa onesnaževanje in moteče brez primere.