180 km/h z motorjem

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
http://www.24ur.com/novice/crn...tri-na-uro.html

Sej je res čas kislih kumaric, ampak tole?
crazy1.gif
Zgleda se je novinarka vozila z njimi in je to edino zanimivo, kar so v celem dnevu uspeli posnet.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Mene skrbi, da nimajo DSG in močnejših mašin ter takšne paciente odpravi s cest.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Mene bolj skrbi, da tudi če bi ga dobili bi dobil pa 500€ kazni brez polovičke.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.739
110
63
Bi dobil več, brez skrbi. Zdaj pa počakajmo da se oglasijo tisti ki so proti lovjenju motoristom, češ da se s tem ogroža motorista in ostale udeležence.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.082
3.763
113
Nekateri komentarji spodaj so zanimivi, se lepi vidi, da nekateri niti pisati ne vedo slovensko.

Mene oz. skupino avtov je enkrat na lokalni cesti v prekmurju prehitel motorist tako, da se je še po ravnem nagibal, pojavil se je od nikoder, prestrašil menda vse v avtih in zavil na drugo cesto 100 metrov pred nami. Očitno se mu je zelo mudilo.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
No dobr, tut jaz se z motorjem pelem mal hitrej, ke je pač to fajn. Prav hiter ne zato ker na enduri pač sediš pokonci kot poštar. Prehitevam po levi, ko se pa kdo res noče umaknt par kilometrov, pa tut spi*dim po voznem pasu.
Zdej pa poglejte tega pacienta.
Ko se tko vozim po voznem pasu in se ukvarjam z ugotavljanjem, zakaj mi začne včasih balanca skakat odkar mam gor nove gume. V špeglu začutim nekoga meter pa pol zadaj. Najprej sem pomislu da je policija. Pogledam na števc 135! no ja, to bi šlo skos. Gledam nazaj clio svetlo modre barve, takih že nimajo policaji. Ožamam desno roko in trenutek kasneje ga ni več. Spet gledam na voznem pasu, kaj je s to mojo spredno gumo, evo ga idiota meter za mano. Pa kaj mu ni jasno, če me fu*ne me povozi ko čebelico. Zapelem na odstavni pas, pobremzam na 100 čakam da gre mim. Tip se pripelje vštric mene odpre šipo in se mi neki dere skozi okno. Sem mislu, da mi hoče povedat naprimer, da mam kufer odprt, da ve zakaj mi guma opleta, da mi bo tablica dol padla ali kaj podobnega. Pa po približno 20 minutah ugotovim, da se tip na mene jezi! Kaže mi z roko približno tako kot ribič in se dere varnostna razdalja. Pa si mislim, kaj je temu kretenu, pa sej se on za mano vozi. Stegnem po gasu in ga pustim zadaj, je*emti spet balanca skače. Tokrat me tip prehiti pol metra stan od motorja in zavije iz avtoceste dol, na temu odcepu pa sem tudi jaz šel dol. Ko je tip to zagledal takoj zapelje na stran, jaz pa zavijem malo naprej na avtobusno in gledam čeje kaj s sprednjo gumo. Gledam gumo ko se avto ustavi ob meni tip skoči ven in začne pizdit, da nimam varnostne razdalje. Malo sem bil zaskrbljen kaj je z motorjem, zato nisem temu dal posebne pozornosti. Mislim da sem reku neki dej spi*di smrkouc. Tip prleti iza avta in reče pust zdej motor zdej sem js prioriteta.
Jaz ne morem verjet kaj sem slišal, pred sabo vidim enega 20 letnika, okol 180 postave kot ena solidna punčka. V japonkah iz njega letijo žaljivke. Očitno me hoče pretepst!? Ne razumem. Tehtam približno 90 kg poleg tega imam na sebi še opremo za motokros, na glavi imam čelado, rokavice, ščitnike na kolenih, škornje z ploščicami. V mladosi sem si služil deanar tako da sem delal na vratih, ok ampak tega ne more vedet. Pa vseeno a mu zgledam švoh, a me misli ustrelit al kaj? Sej na gobec me ne more če mam čelado gor?! Tako sem presenečen nad tem bedakom, da mi je zdaj bolj zanimivo, da se sprašujem od kje mu taka korajža.
Vidiš js pa mislim, da so taki bolj nevarni, ta motorist bo enkrat morda poškodoval sebe. En tak bedak pa z avtom morda koga drugega, ali še huje mene.

I

Izbrisan uporabnik #488

"Zidana" bi mu dal s čelado
smile-1.gif
(hec)

Naletel si na psihopata, ki zdravi neke travme na cesti, če vidiš idiota, kar spusti naprej.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
http://www.24ur.com/novice/crn...tri-na-uro.html

Sej je res čas kislih kumaric, ampak tole?
crazy1.gif
Zgleda se je novinarka vozila z njimi in je to edino zanimivo, kar so v celem dnevu uspeli posnet.
Kaj pa je narobe s tem člankom?
bonk.gif

Novinarka je šla raziskat delo provide, pri tem pa naletela na kapitalskega kretena. Naslov je mimo, da. To je še najmanjši prekršek, ki ga je motorist naredil.

Mi je pa mimo delat take prispevke, saj je bil policist zaradi dodatnih dveh oseb počasnejši, poleg tega so brezveze dodatno ogrožali še dve osebi med lovom. Če bi prišlo do nesreče, kako bi bilo s tem, da sta bila v providi dva civila?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
članek oz prispevek novinarjev se mi zdi dokaj mimo.
Policaji se tudi obnašajo bolj po kavbojsko, tudi lovijo po odstavnem pasu. Ko pravi novinarka, da so policaje ovirali vozniki, ki se niso umaknili... kam pa se naj umakne? direkt v šleparja ? ali pa naj bremzo pohodi, da se provida zakanta vanj ? Pacienti pa so in med motoristi in med avtomobilisti. Takim ki si na motorju skrivajo tablice bi morali motor in vozniško odvzeti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Takega razerja nima smisla loviti, ker je dovolj šleperjev na AC, da ga sami ustavijo
smile-1.gif

Počakajo ga na izhodih iz AC, če ne ga bo pa slej ko prej kaj "ustavilo".

Pravovernik

Pripravnik
17. maj 2013
281
0
16
Te prasice z zvitimi tablicami bi morali imet policaji pravico snet z žico! Tko kot stinger, samo da za mopediste.
grims-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Jaka6, hahahahhaha, zdej sm se pa tolk narežal. Kjir opis, hahhahahahaha. Zakaj si pa ne kupiš amortizerja za balanco?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Eh, veš kako je.

Že ta passat (2.0 TFSI) je kar nekaj €€€ stal.. Si predstavljaš, da bi zaprosil za 3.2 FSI. Bi bil pa spet jok in stok.. Pa pospeškov vrjetno tud glih nima nevem kolk boljših..

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Sej vem, da so zadaj vedno finance in "javnost", ki ima na preži vsak evro, ki se porabi v državi, če verjameš...

Poleg tega pa ne obstaja samo Passat, sej so še drugi proizvajalci, ki z lahkoto priskrbijo kakšno spodobno makino. Samo tošl je treba odpret, to je pa res. Od oka bi rekel, da je stanje na naših avtocestah čedalje slabše in bi si želel, da imamo več policistov, ki bi bolje nadzirali dnevne migracije tujcev.