No dobr, tut jaz se z motorjem pelem mal hitrej, ke je pač to fajn. Prav hiter ne zato ker na enduri pač sediš pokonci kot poštar. Prehitevam po levi, ko se pa kdo res noče umaknt par kilometrov, pa tut spi*dim po voznem pasu.
Zdej pa poglejte tega pacienta.
Ko se tko vozim po voznem pasu in se ukvarjam z ugotavljanjem, zakaj mi začne včasih balanca skakat odkar mam gor nove gume. V špeglu začutim nekoga meter pa pol zadaj. Najprej sem pomislu da je policija. Pogledam na števc 135! no ja, to bi šlo skos. Gledam nazaj clio svetlo modre barve, takih že nimajo policaji. Ožamam desno roko in trenutek kasneje ga ni več. Spet gledam na voznem pasu, kaj je s to mojo spredno gumo, evo ga idiota meter za mano. Pa kaj mu ni jasno, če me fu*ne me povozi ko čebelico. Zapelem na odstavni pas, pobremzam na 100 čakam da gre mim. Tip se pripelje vštric mene odpre šipo in se mi neki dere skozi okno. Sem mislu, da mi hoče povedat naprimer, da mam kufer odprt, da ve zakaj mi guma opleta, da mi bo tablica dol padla ali kaj podobnega. Pa po približno 20 minutah ugotovim, da se tip na mene jezi! Kaže mi z roko približno tako kot ribič in se dere varnostna razdalja. Pa si mislim, kaj je temu kretenu, pa sej se on za mano vozi. Stegnem po gasu in ga pustim zadaj, je*emti spet balanca skače. Tokrat me tip prehiti pol metra stan od motorja in zavije iz avtoceste dol, na temu odcepu pa sem tudi jaz šel dol. Ko je tip to zagledal takoj zapelje na stran, jaz pa zavijem malo naprej na avtobusno in gledam čeje kaj s sprednjo gumo. Gledam gumo ko se avto ustavi ob meni tip skoči ven in začne pizdit, da nimam varnostne razdalje. Malo sem bil zaskrbljen kaj je z motorjem, zato nisem temu dal posebne pozornosti. Mislim da sem reku neki dej spi*di smrkouc. Tip prleti iza avta in reče pust zdej motor zdej sem js prioriteta.
Jaz ne morem verjet kaj sem slišal, pred sabo vidim enega 20 letnika, okol 180 postave kot ena solidna punčka. V japonkah iz njega letijo žaljivke. Očitno me hoče pretepst!? Ne razumem. Tehtam približno 90 kg poleg tega imam na sebi še opremo za motokros, na glavi imam čelado, rokavice, ščitnike na kolenih, škornje z ploščicami. V mladosi sem si služil deanar tako da sem delal na vratih, ok ampak tega ne more vedet. Pa vseeno a mu zgledam švoh, a me misli ustrelit al kaj? Sej na gobec me ne more če mam čelado gor?! Tako sem presenečen nad tem bedakom, da mi je zdaj bolj zanimivo, da se sprašujem od kje mu taka korajža.
Vidiš js pa mislim, da so taki bolj nevarni, ta motorist bo enkrat morda poškodoval sebe. En tak bedak pa z avtom morda koga drugega, ali še huje mene.