Ko imam zaklenjenih 9 satelitov lahko vidim na kateri strani ceste se peljem, torej bi rekel, da je ZELO natančen.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Se razume razloge, ki so bili sedaj našteti. Ne pa, da bo nekdo rekel, da vozi počasneje zaradi porabe..to pa je že too much.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Kak točen pa je GPS ?
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
He
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
da vozi počasneje zaradi porabe..to pa je že too much.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
da vozi počasneje zaradi porabe..to pa je že too much.
hm ja..o tem bi se dalo debatirat.
Jaz sem tudi začel (čeprav občasnokar malo boli) vozit po AC počasneje ...in to držim na 120 km/h...ker me je streznilo to, da ob bolj umirjeni vožnji na ta način na rezervoar 'prihranim' 200 km - torej imam pot v Čatež in nazaj zastonj.
Te pa spametuje ko greš na črpalko in dahneš 80 EUR, čez 10 dni si pa spet kjer si bil...na črpalki, kjer daš 80 EUR (torej mesečno dahneš v prazno 600 km prevožene poti..govorim za poletni čas, ko je vožnja na višku...pozimi pokurim 'samo' 2 kesla mesečno).
Potem ti pa da vse skupaj malo misliti.
Sem videl kako zgleda prekomerna poraba ko sem vračajoč se z morja (Murter pri Vodicah -> Ljubljana) imel povprečno porabo 8,4 litra...šlo, je šlo...samo v rezervoarju so se pa vrtinci delali.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jaz bi pa rad na tem mestu omenil nekaj drugega ...
S kakšno hitrostjo najraje kruzate po AC?? Za moje pojme je to ravno tam 140-160, največkrat imam tempomat na 150 in je basta. Opažam pa, da tudi pri taki hitrosti nisi med najhitrejšimi na AC. Dobro, imaš pacijente, ki se tam prehitevajo s 110, ampak pri mojih 150 km/h, mimo švigne kar dosti avtomobilov. Včasih pritisnem za katerim in vidim, da se ljudem najbolj paše peljati 160-170 (sploh pri raznih novih BMWjih ipd). Zanimivo pa, da nad 180 skoraj nihče ne gre.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Take bi zaprl za 1 leto. Seveda odvzem avtomobila takoj.