Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja ti boga reva....revica uboga...
12 urne sihte majo resevalci, ma jih policija, ma jih folk v gospodarstvu....in noben ne joka. In ja 12 ur pisemo pobude tozilcem, predloge sodnikom...ko koga zapremo in imamo 48ur za podajo kazenske ovadbe se pise tudi po 16 ur v kosu. Moj osebni rekord je 30 ur. In ja 30 ur produktivno. Dans sem bil 10-22 na voljo vsem - od tistih ki so res zrtve do folka ki serje vsem in na koncu ko jih noben vec ne poslusa - se nam.
Pac 11 urni delovnik. Daj odpoved in bo to delal nekdo drug - it's a free world
Upam, da vam je jasno, da na ta "kitajski" način ne bomo NIKAMOR PRIŠLI?
Dve leti nazaj je nek visoko poziconiran Kitajec na nekem svetovnem ekonomskem forumu jasno povedal: Vi, Evropejci, se pritožujete nad nekonkurenčnostjo vaših gospodarstev. Saj ni čudno, da ste nekonkurenčni, ko pa pri vas delate 38 do največ 42 ur tedensko, pri nas v Čajni pa večina 100 ur tedensko.
In tu je točka, ko se moramo RESNO VPRAŠATI, ali živimo zato, da delamo? Da delamo 9, 10, 12 ur dnevno, ali pa je življenje mogoče namenjeno čemu drugemu, kot da si pol dneva v službi, četrtino dneva prepiš, tisto nedeljo pa ti delodajalec milostno dovoli, da si doma, vendar pri tem močno stisne zobe.
Tile 25, 30, 35 letniki pa bodo NEDVOMNO pri svojih 60-ih letih skoraj do konca uničeni, tako fizično, kot psihično.
Ampak ker mora policajček delati 9 ali 10 ur dnevno, grozi in opozarja ostale, ki jim to ni všeč, na vrste na zavodih za zaposlovanje.
Si ti appolo, agent pod krinko (v službi kitajskega gospodarstva), ali kaj? Zdrave pameti in kmečke modrosti pa očitno ne premoreš, ali pa jo ne smeš pokazati. Javno namreč.
Sicer pa zaradi mene delajte dnevno magari 14 ur...
In sprejmite argumentacijo "kapitalistov", da še vedno delate manj kot Kitajci in to za trikrat večjo plačo, kot jo imajo poševnookci.
Bravo! Dobro so vam sprali možgane, ni kaj...