@kalbo, @ mehka pohojena goba gatto. Ne nažalost vaju moram razočarat, sem redni plačnik DDV-ja in akontacijo iz mojega podjetja redno plačujem. Delam kot sam svoj že 25 let in ne ni vama treba skrbet, da bi jest kej zajebu vsaj zaenkrat ne. Letos sem opravil že 7 inšpekcijskih pregledov s strani države v mojem podjetju. Ja podjetje je moje in ne vaše, ne skrbita, niti ne računam, da nbi moral živeti od pomoči.
Drgač pa gatto, nategun in to lep si ti, jajc nimaš provocirat znaš, ko ti nekdo uno tvojo sroto napade pizdiš. Dej enkrat se postavi na realna tla in udihni in izdihni. Lenuhi, kot sem že enkrat reku. Mene ne motijo, policisti, vojaki, profesorji, zdravnikki. Moti me 50% zaposlenih v JU ali javnem sektorju, ki so v službi za zalivanje fikusov in vlečenje javnega seska. Ljudje, v JU'JS še v življenju niso dojeli bistva, da je dodana vrednost tista, ki jim prinaša palčone pa njih nebuloze in postopki proti ljudem, ki so bili morda malo neprevidni ali pa bolje rečeno nevešči. Tiste, ki bi jih morali preganjat še nikoli niste in se jih niti ne upate. Če se dobimo vam garantiram, da v dveh urah dobite toliko dela, da ga do konca naslednjega leta ne boste speljali.
Ampak to pa raje ne, ker potem bo pa treba nekaj narest ine se sam delat, da delate.
Gato pejt se zdravt to ti morda še reši tvoje zblojhene možgane ti smotanc provokatorski. In ne bodi žaljiv do tistih KI DELAMO.