Dobro zate -m2?
cca 74. Standardn 3-sobn flat... Ampak dobro izolirano
Dobro zate -m2?
Ja js pa 180m2 bajta stara pa veš kako se je takrat dajal izolacijo-¸raje nič kot malo-to me še čakacca 74. Standardn 3-sobn flat... Ampak dobro izolirano
Do sedaj sem jemal pri zatopeldom, letos pa sigurno ne več. Vse se je podražilo za 100+eur, nekateri celo za 130+eur glede na prejšnjo jesen. Imam zaenkrat drug vir, če tudi on ne bo podražil.kje in katere kupuješ? po koliko te pride vreča?
Do sedaj sem jemal pri zatopeldom, letos pa sigurno ne več. Vse se je podražilo za 100+eur, nekateri celo za 130+eur glede na prejšnjo jesen. Imam zaenkrat drug vir, če tudi on ne bo podražil.
Letos pa vidim, da se je ogromno jesena posušilo v Posočju pa izgleda, da bo povečini samo za humus
Jah no, moja izkusnja je obratna. Pa se prakticno celo zivljenje grejem z drvmi.
Madonca si štorastJaz pa tri mesce gipsa na roki ko sem s kolesom padel
In ja, dela v gozdu je pasje. Ko imas enkrat hlodovino na dvoriscu je nevarnosti "pol manj"
Vse to je res.
Jaz sem sam sebi kot mulc motorko v koleno pritisnil. Ko sem v klece podiral neko susico.
Imam pa ocitno nek fetis na ogenj in ce ne bi zaradi njega bilo svinjarije po hisi (slab les, pepel) bi najbrz imel stedilnik na drva v kuhinji namesto peci v kleti.
Zaenkrat sin rad prime obcasno motorko v roke... Pa ceprav bi mi ga socialna vzela ce bi to videla..
Govorimo o zascitni delovni opremi. Da sam ne verjames vanjo je eno, da je pa lastnemu otroku ne kupis (ce mu ze motorko dajes v roke) je pa next level idiotizma.Pa najdrazje slusalke in zvočnike za prosti cas. Ne bom rekel da je bedatija noziti glusnike, samo me zanima koliko skode naredi mottorka na sluhu ko jo v celem letu poslusas toliko ur kot glasno glasbo na veselici, diskoteki, slusalkah v enem dnevu.
...
In zakaj se ne bi zascitil vsaj tam, kjer se lahko?Pa najdrazje slusalke in zvočnike za prosti cas. Ne bom rekel da je bedatija noziti glusnike, samo me zanima koliko skode naredi mottorka na sluhu ko jo v celem letu poslusas toliko ur kot glasno glasbo na veselici, diskoteki, slusalkah v enem dnevu.
...
Saj veja ti lahko pade na glavo tudi na sprehodu v parku...Govorimo o zascitni delovni opremi. Da sam ne verjames vanjo je eno, da je pa lastnemu otroku ne kupis (ce mu ze motorko dajes v roke) je pa next level idiotizma.