Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Prosim brez zamere, kar bom napisal, marsikdo se z mano ne bo strinjal. Vsak svobodno nakupuje, ampak jaz menim, da sta Lidl in Hofer trgovini bolj za tiste ljudi, k nimajo ravno najboljših plač/pokojnin. Sem v teh letih veliko različnih izdelkov kupil, rekel sem si ajd probam in vidim in lahko rečem, da ima Mercator, če odštejem tisto njihovo blagovno znamko praktično vso robo zelo dobro, okusna samo cene so pa v tem primeru bistveno višje.
Feferoni iz Lidla/Hoferja so sladki, zadnjič sem v njih našel lastud paprika
Čokoladni prah-kakav v Lidlu je čist mem z okusom, res zanič
Testenine imajo ves čas sam 2-3 vrste te so mi še nekak vredu
Sladoled bolj mi deluje cukr, v Mercatorju tisti dražji je boljši.
Menim, da se večina ljudi tolaži s tem, da je Mercator zelo slab, Lidl/Hofer pa odlični trgovini, seveda vidiš folk k se pripelje z avtom za 10-20.000 evrov na Lidlov park plac
Tud Lidlovi neprehrambeni izdelki se hitro pokvarjo, kupil ponev po parih mesecih že v smeteh, kupil dežne škornje so mi razpadl v 3 mesecih, kupil v Hoferju neko elektro zadevo crkne po parih mesecih, v Šparu kupil dežne škornje držal 1 leto.
Jogurte pa tko ne kupujem.
Nekaj izdelkov je identičnih po vseh trgovinah a teh je malo gre vrjetno le za vabo kupcev.
Brez zamere, ampak tko tole je ne rabimo prov posebne trgovine za revne, ker jih že mamo Lidl/Hofer itak pa je pri nas vsaj 1/4 prebivalstva revnega.
Ja pač tako je nobeden te ne sili, da hodiš v te trgovine. Mene pač pri šparu ne vidijo več, ker prodajajo zanič robo, pa še cene imajo take, kot, da bi bilo vse iz zlata. Sploh so se mi zamerili s pomarančami, ki so bile suhe in brez okusa, oglašavane pa kot s super druper cena in skoraj zastonj pa še upokojenci so dobili kao 10% popust(nisem upokojenec). A morajo upokojenci res pojesti vso zanič hrano?
Pa še te njihove interne kartice so podn od podna. Naj raje spustijo marže, kot pa ti nalagajo neko vrednot na kartice. Pri Lidlu in Hoferju tega hvala bogu ni in upam da nikoli ne bo. Pa še na raznih VIP testih ponavadi zmagajo njihovi izdelki lastne blagovne znamke.
Če so res tako zanič kot ti praviš, zakaj potem v teh diskontih nakupujejo ljudje, ki imajo gore denarja in niso niti pod razno reveži?