Kera glupa tema in predsodki avtorja (tipično slovensko pač, status in bla bla bla)... Lidl zakon, hofer in spar še tudi ok. Mercator in tuš pa me vidita še samo če bodo imeli kako res ugodno akcijo ali zadevo, ki je ne bi dobil v drugih trgovinah.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Moj je najmanj vreden v celi ulici, pa mi dol visi.
Grem zdaj pripravit za žar z domačim ogljem in ne tistim iz diskonta.
Pa še sreča, da sem nabavil meso v Sparu in ne v Lidlu, tako da ga bom pekel brez slabe vesti, da sem revež.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Morda bo zdaj kaj bolje, ko bo morala na izdelku biti napisana država porekla.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
KSZ
Zakaj je ceneje v hoferju in lidlu? Ker hofer in lidl stisneta dobavitelje in hočeta imeti robo skoraj zastonj (govorim iz 1. roke).
Drži, da nimata takih marž, kot naši, ampak vseeno.
Marsikatero slovensko podjetje si ne more privoščiti sodelovanja z njima, ker jima enostavno za tako nizko ceno ne more prodat robe slovenske kvalitete, ne iz uvoza.
Vem pa za izdelke iz "moje branže", ki se prodajajo v hoferu in lidlu: izdelek ima tako zelo nizko ceno, da bi moral glavno sestavino dobiti zastonj (brez heca), da bi lahko izdelek ponudil tema dvema.
In ker poznam njihovo politiko, sklepam da je tako pri vseh ostalih artiklih, kar mi lahko pove samo eno.
http://www.aldi.com/ ja in? aldi ima trgovine po celi evropi. brez podkatka da menda živiš na irskem kjer imajo mogoče res bolj lokalno je tvoje nakladanje brezpredmetno. ampak še vedno 21 staro meso brez kemije ni več živo rdeče. kupi sveže in staraj 21 dni boš idel da nebo več tako zelo lepo.Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Se zdej nisi pogruntu da govorim o aldiju... Zivim na irskem mimgrede. Pa svetujem ti, da svoje znanje geografije poupdejtas na kej novejsga kot je osnovnosolska geografija iz leta 75..
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
KSZ
Zakaj je ceneje v hoferju in lidlu? Ker hofer in lidl stisneta dobavitelje in hočeta imeti robo skoraj zastonj (govorim iz 1. roke).
Drži, da nimata takih marž, kot naši, ampak vseeno.
Marsikatero slovensko podjetje si ne more privoščiti sodelovanja z njima, ker jima enostavno za tako nizko ceno ne more prodat robe slovenske kvalitete, ne iz uvoza.
Vem pa za izdelke iz "moje branže", ki se prodajajo v hoferu in lidlu: izdelek ima tako zelo nizko ceno, da bi moral glavno sestavino dobiti zastonj (brez heca), da bi lahko izdelek ponudil tema dvema.
In ker poznam njihovo politiko, sklepam da je tako pri vseh ostalih artiklih, kar mi lahko pove samo eno.
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
v hoferju majo dobre zmržjene pice, pa so mislim da za euro.. V sparu pridejo 2x več pa so slabšiga okusa..
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
v hoferju majo dobre zmržjene pice, pa so mislim da za euro.. V sparu pridejo 2x več pa so slabšiga okusa..
Nimajo pa več paketa treh margarit za 3€, pa so bile daleč najboljše od vseh zmrznjenih pic. Si dal še kako šunko, gobe itd. gor, pa je bil enak okus kot če bi v picerijo šel...