Županove cvetke

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Dražji LPP za neljublajnčane , to so samo ene zadnjih cvetk župana

uf-1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Napovedana uvedba posebne dajatve bi podražila internetni dostop za dva evra na mesec

uuuu, bankrot
grims-1.gif

Ker tebi 2 EUR ne pomeni nič, potem ne boš imel nič proti, če uvedemo davek v višini 2 EUR, na pisanje neumnih komentarjev kot je tvoj zgoraj.
grims-1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Oprosti, ker sem te prizadel
bonk.gif

In ja: bmk če plačujem 26 ali 28 € za 20/20. Samo spomnim se kakšne vsote sem včasih odšteval za porazne povezave, tole je v primerjavi s tistim drobiž.

Če je storitev predraga, je pač nimaš. Nikoli nisem odšteval denarja za slabe in drage povezave. In tudi princip, ah saj je samo 2 EUR briga me zakaj, mi ne sede.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Ne jemlji izjav izven konteksta.

Če so tebi storitve prepoceni, lahko mirno nakažeš dvojni znesek na računu. Meni se zdi 2 EUR za neki davek zaradi davka krneki. Ti pa lahko zaradi mene stanovanje / hišo / avto prodaš in ga doniraš v mestno blagajno ljubljansko. Ne pričakuj pa, da ti bo kdo ploskal.
stupid-1.gif

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
Citat:
Napovedana uvedba posebne dajatve bi podražila internetni dostop za dva evra na mesec

uuuu, bankrot
grims-1.gif

to je 24 EUR na leto! kar sploh ni drobiž. sploh če ti jih vzamejo malo tukaj, malo tam, vsakič je občutek, da gre le za par EUR mesečno, ko vse sešteješ, pa vidiš, da gre za še kako resničen denar.

sicer zaradi tega zneska ne bom obubožal, mi pa gre strašno na živce, da mi nekdo tako ukrade 24 EUR na leto. Jankoviæ očitno potrebuje denar za izvedbo svojih megalomanskih projektov. ljudje pa kot ovce dovolijo, da se jih po malem striže za prazen nič.
če že želimo biti napredna družba, bi moralo biti kvečjemu obratno, mesto bi moralo sofinacirati optiko, ne pa je obdavčiti...

Jankovič je za moje pojme itak bedak, ki bo začel 300 projektov in končal nobenega.

Sej bo zdej notr prinesel s podražitvijo LPP-ja za nerezidente LJ
bonk.gif
Take stvari mene pogrejejo, ne pa podražitev ene storitve, ki koneckoncev ni življensko potrebna.

Ne vem kje ste bili vsi, ko se je dražil plin, elektrika, kruh - stvari ki SO NUJNO POTREBNE.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
TRD, po moje ni problem točno in samo v teh 2 ojrih, ampak v tem, da nam povsod po malo pijuckajo kri.
Jebbiga, to nanese. Sploh, na ravni nekega daljšega obdobja.

Res, hvala bogu (sori za ta izraz, sm mogu), da pač nekateri tega ne občutimo (bistveno ali sploh) in smo zaradi tega blagoslovljeni
evil.gif
, nekateri pa pač.

Pisda, ko ti podražijo 5 takih stvari, pa še 5 drugih, je pa to hitro 300-400 ojrou na leto.
Zdej pa pomisli, to je že polovica kakega dopusta v Istri
evil.gif
. Pomisli še to, da ti šef na koncu leta reče, "zdej ti bomo pa apcigali 300-400 ojrčkov na leto". Ja pisda, neumn se ti zdi.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Aaaaa to pa ne
ne-ne-1.gif

Od tega so odvisne tudi naše sejnine, božičnice in nekatere druge nagrade.

Pa še to. V roku 2-3 let bo tudi davek na bivanje v Ljubljani, ki bo znesel cca 0,5% mesečno od brutto plače.
Me zanima kaj bodo ljudje takrat rekli.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
No samo zanima me, če boš še imel internet?

Elektriko imaš še? Nihče ni razgrajal pred parlamentom zaradi podražitev.

Skratka sami socialni reveži so na tem forumu.

Kako se pa mi ven mečemo, ne? Polni casha kot kaže. Da se ne boš samo hvalil in zaj...l tukaj, ti pošljem položnice za naslednji mesec.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
na Rdečem križu zmanjkuje hrane, on se pa kar spomni nove obdavčitve
jezen.gif

pa eni res mislijo, da ko se zaposliš, da delaš zato da plačaš položnice, če pa kaj ostane pa si kupiš hrano
crazy1.gif

naročnina RTVSLO tudi če ne gledaš plačuj naročnino,
telekom: pogovori 2€ naročnina 13€
optika: 2€ davka
voda: poraba 3-5€, takse, davki, vdrževalnina,... 17€
13.gif

davek na zemljišče: 2×XY€ (pa sploh nisi lastnik nobenega zemljišča)

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Ti se z dvemi evri ven mečeš?

Pošlji položnice ni problema (imam tudi koš za smeti doma, si moraš misliti).

Očitno nekdo živi še pri mamici. Drugače si težko predstavljam, da ima nekdo tak odnos do denarja.
priden.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:

Očitno nekdo živi še pri mamici. Drugače si težko predstavljam, da ima nekdo tak odnos do denarja.
priden.gif

Točno tako
jezen.gif
.

Lako je njemu. Letos oz lani nov avto, novo stanovanje.... Babica, mamica, oči,... sam trpajo ga.

Pol so pa pametni, ko ne vejo kako je vsak evro težko zaslužit, pa še to na pošten način....
grims-1.gif

Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:

priden.gif

Točno tako
jezen.gif
.

Lako je njemu. Letos oz lani nov avto, novo stanovanje.... Babica, mamica, oči,... sam trpajo ga.

Pol so pa pametni, ko ne vejo kako je vsak evro težko zaslužit, pa še to na pošten način....
grims-1.gif

Sama foušija te je
hysterical-1.gif