Zravilo proti trakuljam.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.824
556
113
42
povsod malo
Ne jih nimam
rolleyes-1.gif
bom pa v kratkem šel v takšne kraje kjer je šansa da jih fašem in me zanima ali obstajajo kakšna zdravila?
A je še kaj nevarnega pa ne me strašit z ebolo in mesojedimi bakterijami
rolleyes-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Pozanimaj se na zavodu za zdravstveno varstvo, ali pa pri svojem zdravniku - te bo znal napotiti naprej.

Vsekakor pa se (precej) pred potovanjem posvetuj in natančno povej kam greš - nato se preventivno cepi, kot ti svetujejo. To ne moreš kar na pamet...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.824
556
113
42
povsod malo
Cepljen ne bom ker bom hodil po evropi
Moj osebni zdravnik je na dopustu. IVZ so pa eni šlabajzerji sem jim poslal mail v torek pa še zdaj ni odgovora.
V lekarni pa nočem komplicirat ker so izredno počasne...sem šel po novo zalogo zdravil za staro mamo... 6 receptov 15 minut. Hočem tja pridt in rečt "dan rabim to pa to in nič drugega, plačam in grem.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.805
6.568
113
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Ne jih nimam
rolleyes-1.gif
bom pa v kratkem šel v takšne kraje kjer je šansa da jih fašem in me zanima ali obstajajo kakšna zdravila?
A je še kaj nevarnega pa ne me strašit z ebolo in mesojedimi bakterijami
rolleyes-1.gif
ZZV ima dobro stran, malo poklikaj kamor greš:
Zdravi na pot

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Ce potujes v eksoticne kraje, obstaja na vsakem lokalnem Zavodu za javno zdravstvo takozvana "ambulanta za potnike".

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jej pečeno/kuhano meso, ne jej sušenega ali surovega mesa. Na drug način se sploh nemoreš okužiti. Kaj več kot to, da paziš na prehrano, pa nemoreš narediti. Večinoma je pa v svinjskem mesu, samo kaj pa veš kakšno meso ti dajo na krožnik
evil.gif

LP