Zoki resuje EP

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nikoli, vedno sem povedal resnico, tudi o tem kako so bili nekateri ponosni na tujo uniformo, ko pa je zarapotalo so pa zbežali!

Kako si pa pridobil te informacije, če še jaz ne vem nič o ponosu oz. je bilo ravno obratno.

Lagala si, to je dejstvo
priden.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
KSZ

Debata vredna Softija. In kako ZJ rešuje EP? Začetno vprašanje a odgovora ni tudi debata gre v smeri prepucavanja.

Verjetno se bo družina skupaj usedla in pogledala kaj lahko prodajo, da bodo finančno podprli in s tem rešili EP

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
KSZ

Debata vredna Softija. In kako ZJ rešuje EP? Začetno vprašanje a odgovora ni tudi debata gre v smeri prepucavanja.

Verjetno se bo družina skupaj usedla in pogledala kaj lahko prodajo, da bodo finančno podprli in s tem rešili EP
hysterical-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.071
113
pri taščici
Hvala bogu za sposobnega zokija in njemu podobne. Zato so nam pa danes švicarji in pol evrope fous ker tako dobro živimo, predvsem tisti manj izobraženi, invalidi, bolni. Tem piza res nič ne manjka, se v službo jim ni treba hodit.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Hvala bogu za sposobnega zokija in njemu podobne. Zato so nam pa danes švicarji in pol evrope fous ker tako dobro živimo, predvsem tisti manj izobraženi, invalidi, bolni. Tem piza res nič ne manjka, se v službo jim ni treba hodit.

a ti kaj manjka

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
KSZ

odlična.

a bodo s cipra kaj nazja prpelal, al bo eu financirala?

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Bo lahko vsaj pufe poplačal, če bodo dvorana polne!

Vprasanje, ce bo kaj profita iz tega. Organizacija takega dogodka ne prinese nujno dobicka. Ce bi ga, bi se kandidatov za organizacijo trlo, pa se ne.

Bojo pa posamezniki verjetno poplacali svoje pufe, drugi pa naredili se vecje.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.071
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

a ti kaj manjka
A ponujas kaj?
Pa ne kakšnega novega davka ali višjega kot ta država.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.071
113
pri taščici
Manjkata mi dva znanca ki ju ni več zaradi “zokijev “. Zato nočem imeti nobenega opravka s takimi tipi, ker mi je družina več kot pa obljubljenih nekaj sto evrov (ki jih lahko sploh ne bo).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.071
113
pri taščici
Manjkata mi dva znanca ki ju ni več zaradi “zokijev “. Zato nočem imeti nobenega opravka s takimi tipi, ker mi je družina več kot pa obljubljenih nekaj sto evrov (ki jih lahko sploh ne bo). In tukaj se mogoče razlikujeva, hvala alahu

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
KSZ

Od kdaj pa je EP ljubljanski projekt? Ali sem morda kaj zamudil?

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Ne. Drzava je ze (pre)placala za vse skupaj. Se pac nismo znali zmeniti, da bi zadeva bila ali cenejsa ali da jo da naj zveza proba najti koga drugega, ki bi bil pripravljen riskirati toliko denarja.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Nisem se poglabljal v to kako bo izvedeno.

Ampak kandidirali smo za izvedbo (Slovenija). Dobili smo. Proti kandidatov ni bilo mnogo, ker je zadeva velik financni zalogaj za drzavo, profita pa navadno ni. Ze ob kandidaturi bi morali poskusiti izsiliti ugodnejse pogoje.

Potem je prislo do vprasanja ali bo nova vlada pripravljena placati za to. Kolikor vem je vlada (Slovenija in ne Ljubljana) vendarle uspela izpogajati nizjo kotizacijo, ki jo je ze placala oz. se je obvezala da jo bo placala.

Bizi ima prav. Od kdaj je to projekt Ljubljane? Ljubljana je samo eno od mest, ki bo gostilo tekme.

Oz. kdo je vodil pogajanja za znizanje ne vem. Verjetno KSZ in ne vlada. Vlada oz. Slovenija bo pac placala.

Nazadnje urejeno:

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
A pa kot kaze je bila vendarle vlada:

Citat:
Slovenija bo za evropsko prvenstvo v košarki plačala evropski košarkarski organizaciji Fiba Europe pol milijona evrov manj od predvidenega. To je po dolgotrajnih pogajanjih v imenu slovenske vlade dosegel direktor Urada vlade za komuniciranje (UKOM) Anže Logar.