znan obraz ima svoj glas

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.271
7.051
113
Ampak tisto včeraj pa je bilo....samo za čestitat mu, mislim da je s tem prekosil tudi nastope ahačiča iz prve sezone...

kapo dol, ni druge.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
A Bunderla v duetu sam s seboj? Vrhunsko...
Nasplošno je druga sezona bolj gledljiva, akterji so boljši...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.153
6.965
113
pri taščici
ena izmed redkih oddaj ki jo kar pogledam če je čas.
Začel geldati kakšnih 5 oddaj nazaj (šifrer, ali pa še ena oddaja prej?), že takrat je bil Bunderla med mojimi faovriti, pa vidim da sem ga takrat kar dobro ocenil .
Sem se res spraševal kako bodo naredili 2v1. Jim je uspelo.

Na prejšnjih straneh precej okoli jezika pišete. (od prejšnjih sezon, nisem gledal) Včeraj je Kores oponašal Brendija preveč v štajerščini se mi zdi. Se ni mogel bolj njegovega stila naučit?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Klemen Bunderla je res fenomenalen. Njegovi nastopi so top. Nekdo je dajal na YT posnetke nastopov z oddaj, a jih je POP TV dal zbrisati.
Recimo, njegov duet z Vesno v pesmi Wild Roses od Nick Cave-a je bil super, pa zadnjič, ko je pel eno temnopolto pevko... ne moreš verjeti.

Če je kdo zamudil včerajšnjo oddajo, si jo lahko še ogleda na kakšnem Pogled nazaj od TViN-a ali kaj podobnega.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Hitro poglejte, dokler je še gor.

Res dobra izvedba in to samo v enem tednu priprav. Podobna kvaliteta kot Marc Martel:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.271
7.051
113
No ja, tole je vokalno 100 in 1 proti bunderli, tole je performance dveh najbolj kvalitetnih glasov, ki so kadarkoli obstajali, tako da kakšna tina in eros niti približno nista v tej ligi
smile-1.gif

ampak za naše, slovenske razmere, je bunderla top shit.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja men je bil tud uredu... sicer tine ni tok zadel, erosa pa čist... kar se tiče glasu.

sem pa presenečen, kok so vsi originalni, ko imitirajo druge... a je res tok lahko imitirat druge al kako??

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.561
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja men je bil tud uredu... sicer tine ni tok zadel, erosa pa čist... kar se tiče glasu.

sem pa presenečen, kok so vsi originalni, ko imitirajo druge... a je res tok lahko imitirat druge al kako??
Glasovno niti slučajno ni noben blizu, gre pač za imitacijo, kjer je ravno tako dober pri oponašanju Erosa in Tine, kot ta voditelj oddaje (ne morem se spomniti imena) pri imitiranju Jankoviæa pa Janše. Pač povzame tiste značilnosti, ki te spominjajo na glas original pevca, ostalo pa je bolj ali manj fuš ali pa lasten glas kakršen pač je. Še Ramazzotti sam sebe ne zna tako dobro posnemati s petjem v živo, kot se ti recimo zdi da ga Bunderla zna posnemati v tej oddaji.

Je pa meni sam nastop kot točka bila precej zanimiva in domiselna.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mah so na tvju vsi enak slišat - orginial in imitator, čeprav je zihr velika razlika...

so pa maske res dobro narejene, a bojo dobili maskerji kaj pohval za to?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik kadunnc pravi:
A se še komu zdi da pojejo na Playback?
Sicer skos ponavljajo da ni res, ampak nekajkrat je bilo prou očitno, da niso v živo peli.
ko je tip pel amerika oz bazarja je bilo v živo, ker je bil na koncu pesmi čisto zadihan.