Sem že slišal za juhubando ja. Kar dostikrat so na Radio 1 ob večernih cajtih na postaji, ko večinoma vrtijo samo dobro slovensko glasbo, tudi to pesem v videu. Poznam skoraj vse uspešne bande pri nas, ker rad poslušam domačo glasbo, kako pa je komu ime v bandu pa res ne vem in me tudi ne zanima, glavno, da mi je komad všeč.
Točno, pa še oni Pilja ... ni to ta, ki je pel "in zazibam joške od obale do koroške.."?
Ta pesem mi je tudi bila dobra, dokler je nisem že slišal več kot 5x. Ampak ta Pilja se po mojem mnenju še najbolj "zrelo" obnaša od vseh nastopajočih. Babe to preveč resno jemljejo, saj če so zadnje, bi se najraje kar razjokale tam, če jih ne bi snemali ...
Moja ocena je taka glede te oddaje ...
- Veliko preveč reklam - zato si oddajo raje ogledam na vojotu v ponovitvi, kjer ni reklam
- Najbolj slabo nastopanje žiranta ima zame Tanja Ribič, ki tričetrt cajta ne ve, kaj bi rada povedala
- Najbolj zakon žirant je zagotovo ta Irena, ki je nonstop nasmejana, polna energije in jo je zelo lepo gledati, pa še hudo všečna mi je
- Najbolj zoprni tekmovalci - Natalija Kolšek, s tistimi izpadi v zadnji oddaji, ki je (vsaj zame) naredila iz sebe eno budalo, pa ona blondinka, ki ji skoraj vedno na jok gre, ker je v ozadju, Daša, če se ne motim
- Najbolj zanimivi oz najboljše predstave imajo Tomaž Ahačič, Tomaž Klepač in Vlado Pilja
- Čez Avdiča nimam kaj za povedati, ker Radio 1 zelo rad poslušam, ker niso politično zaprti - v smislu, da ne bi upali nič rečti čez politika, pa včasih ima zanimive izjave.
- Kar pa mi najbolj ni všeč je, da morajo imitirati nasprotni spol, potem pa še dobijo slabe točke, ker pač ded ne more po babje cviliti v mikrofon, ženska pa ne more jošk dokonca zakriti, tako kot to ana marija, ki ima velike balone.
Drugače je pa oddaja odlična .. Tudi Vid in Pero show rad pogledam, ker mata zanimive finte pa taka "živa" oddaja je. Ona oddaja od Slakonje je pa res podn. Je odličen imitator, ampak kot voditelj je pa polom. Moja Slovenija pa je tudi v redu, ampak Mario in njegovo toplovodarsko mahanje rok mi na kozlanje greta... Ostalih brezveznih oddaj (šef in gostilna kuha) ali kaj že so, to pa niti 2 minuti nisem vse skupaj gledal.
Tako, to je to iz moje strani od te oddaje. Mogoče se bodo kaj do konca teh oddaj popravili glede tega naštetega, ampak težko verjamem. Vsaj nekateri tekmovalci bi pa se lahko malo lepše začeli obnašati, ker ni to show na izpadanje ali pa kdor bo domov odnesel največ denarja, pač pa zabava, da mi gledalci uživamo ob nastopih.