znan obraz ima svoj glas

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.009
9.536
113
Toš brez Štajerščine ni Toš, sam to tem lokalpatriotom nikol ne bo jasno.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Pa tudi od onih iz Jesenicama
smile-1.gif

da o močvirju sploh ne razglabljamo, kajne..
Ja, Avdič je đek...sploh ko začne na TV s svojim južnim humorom...
Me zanima kolk smešen bi bil čez Kolpo?

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
ksz...

Ne vem kaj vam je v Avdičevem humorju tako zelo smešno? Ko pa gledam Vid in Pero šov in ko pomislim da je nekomu to smešno (če ne drugemu ljudem v občinstvu) se pa malo zamislim... To so štosi za OŠ do petega razreda. Mogoče je pa to tudi ciljna publika. Pa pustimo zdaj slovenščino...
Humor od Jonasa, Šaleharja, Zrneca in podobnih se mi zdi pa na popolnoma drugem nivoju in je prebavljiv. Ali pa Kobal še iz časa TV Popra.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.009
9.536
113
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
ksz...

Ne vem kaj vam je v Avdičevem humorju tako zelo smešno? Ko pa gledam Vid in Pero šov in ko pomislim da je nekomu to smešno (če ne drugemu ljudem v občinstvu) se pa malo zamislim... To so štosi za OŠ do petega razreda. Mogoče je pa to tudi ciljna publika. Pa pustimo zdaj slovenščino...
Humor od Jonasa, Šaleharja, Zrneca in podobnih se mi zdi pa na popolnoma drugem nivoju in je prebavljiv. Ali pa Kobal še iz časa TV Popra.

Meni se pa zdi, da je to vse humor na čisto enakem nivoju, humor pač. Pozabljaš pa, da imamo ljudje različne smisle za humor. Poceni fore, drage fore, ni važno, važno, da je smeh.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.009
9.536
113
Najbolj zanimivo pa je, da človek, ki se vneto buni o slovenskem jeziku naredi v enem postu vsaj pet napak
smile-1.gif
No vsaj čuj in grema ni napisal.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Nič ne rečem, so znani obrazi. Meni najbolj znana je Natalija Kolšek s Ptujskih 5, ampak mi je najbolj zoprna v oddaji.
Za ostale pa bolj ali manj prvič slišim, ampak nekomu so že znani.

Oba Tomaža in Pilja so še meni najboljši. Ampak, Pavaroti je pa bil do zdaj še najboljši prikaz, če tudi sem mislil na začetku, da bo to en velik polom.

Ne vem, kaj imate toliko proti Avdiču. On je stand-up komik zato včasih kakšno reče takšno. Čisto normalno. Če bi jaz vodil oddajo, bi celo oddajo samo o politikih govoril pa jih klel zraven kot ne vem kaj, on pa to pove bolj na smešen način.

Mimo grede ... Ta Irena (črnka) v komisiji, je hudo dobra piška, magari je že kar v letih, če se ne motim.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
ksz...

Šalehar? A se ti hecaš?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.636
3.090
113
v lokalni ostariji
meni je mihi vredi. vendar kakšnemu drugemu je dolgočasen in neprebavljiv. mu je pa zato toliko boljši vid in pero... enako kot enim je klasika dobra enim pač ne in uživajo ob slavku avseniku... oboji pa poslušajo glasbo;)

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
ksz...

hysterical-1.gif
Jaz se najbolj smejim, ko gledam oddajo "Moja Slovenija"

kadunnc

Pripravnik
1. avg 2007
868
15
18
A se še komu zdi da pojejo na Playback?
Sicer skos ponavljajo da ni res, ampak nekajkrat je bilo prou očitno, da niso v živo peli.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Pri treh sem opazil, skozi vse oddaje, da niso peli na playback. Ena ni vedela besedila (Toxic od Britney Spears) in je pri enem delu skos zamumljala, druga dva pa sta prehitro mikrofon dala od ust in se ni slišal stavek dokonca odpet. Pri ostalih pa nisem opazil nič takega.

Torej, če bi peli na playback, ne bi bilo mumljanja, ker bi si brali besedilo med snemanjem avdia.
wink-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Nič ne rečem, so znani obrazi. Meni najbolj znana je Natalija Kolšek s Ptujskih 5, ampak mi je najbolj zoprna v oddaji.
Za ostale pa bolj ali manj prvič slišim, ampak nekomu so že znani.

A za Yuhubando še nisi slišal?
confused-1.gif

No, tam je pevec Tomaž Ahačič.

http://www.mojvideo.com/video

Če pa boš kdaj imel priložnost iti na koncert Yuhubande - toplo priporočam!
smile-1.gif

Špilajo vse od A-Ž in to prvoklasno, zabava zagarantirana za vse okuse.
cheer.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Sem že slišal za juhubando ja. Kar dostikrat so na Radio 1 ob večernih cajtih na postaji, ko večinoma vrtijo samo dobro slovensko glasbo, tudi to pesem v videu. Poznam skoraj vse uspešne bande pri nas, ker rad poslušam domačo glasbo, kako pa je komu ime v bandu pa res ne vem in me tudi ne zanima, glavno, da mi je komad všeč.
wink-1.gif
Točno, pa še oni Pilja ... ni to ta, ki je pel "in zazibam joške od obale do koroške.."? :p Ta pesem mi je tudi bila dobra, dokler je nisem že slišal več kot 5x. Ampak ta Pilja se po mojem mnenju še najbolj "zrelo" obnaša od vseh nastopajočih. Babe to preveč resno jemljejo, saj če so zadnje, bi se najraje kar razjokale tam, če jih ne bi snemali ...
Moja ocena je taka glede te oddaje ...
- Veliko preveč reklam - zato si oddajo raje ogledam na vojotu v ponovitvi, kjer ni reklam
- Najbolj slabo nastopanje žiranta ima zame Tanja Ribič, ki tričetrt cajta ne ve, kaj bi rada povedala
- Najbolj zakon žirant je zagotovo ta Irena, ki je nonstop nasmejana, polna energije in jo je zelo lepo gledati, pa še hudo všečna mi je
- Najbolj zoprni tekmovalci - Natalija Kolšek, s tistimi izpadi v zadnji oddaji, ki je (vsaj zame) naredila iz sebe eno budalo, pa ona blondinka, ki ji skoraj vedno na jok gre, ker je v ozadju, Daša, če se ne motim
- Najbolj zanimivi oz najboljše predstave imajo Tomaž Ahačič, Tomaž Klepač in Vlado Pilja
- Čez Avdiča nimam kaj za povedati, ker Radio 1 zelo rad poslušam, ker niso politično zaprti - v smislu, da ne bi upali nič rečti čez politika, pa včasih ima zanimive izjave.
- Kar pa mi najbolj ni všeč je, da morajo imitirati nasprotni spol, potem pa še dobijo slabe točke, ker pač ded ne more po babje cviliti v mikrofon, ženska pa ne more jošk dokonca zakriti, tako kot to ana marija, ki ima velike balone.

Drugače je pa oddaja odlična .. Tudi Vid in Pero show rad pogledam, ker mata zanimive finte pa taka "živa" oddaja je. Ona oddaja od Slakonje je pa res podn. Je odličen imitator, ampak kot voditelj je pa polom. Moja Slovenija pa je tudi v redu, ampak Mario in njegovo toplovodarsko mahanje rok mi na kozlanje greta... Ostalih brezveznih oddaj (šef in gostilna kuha) ali kaj že so, to pa niti 2 minuti nisem vse skupaj gledal.

Tako, to je to iz moje strani od te oddaje. Mogoče se bodo kaj do konca teh oddaj popravili glede tega naštetega, ampak težko verjamem. Vsaj nekateri tekmovalci bi pa se lahko malo lepše začeli obnašati, ker ni to show na izpadanje ali pa kdor bo domov odnesel največ denarja, pač pa zabava, da mi gledalci uživamo ob nastopih.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
56
28
Tisti, ki bolj podrobno spremljate alter - je tale nad mano tisti, ki se je odločil, da bo v nekem vzporednem vesolju lahko arhitekt in se v prostem času rad vozi z biciklom?

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
467716-post_slo.gif

to se tudi jaz že cel čas sprašujem
13.gif

Naklada in naklada in nič pametnega ne naloži...
Žal so njegovi posti čist njegovemu nicku primerni.
hysterical-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
Tisti, ki bolj podrobno spremljate alter - je tale nad mano tisti, ki se je odločil, da bo v nekem vzporednem vesolju lahko arhitekt in se v prostem času rad vozi z biciklom?

Še prej je bil Evrokrat in se je v Bruslju učil belgijščine