znan obraz ima svoj glas

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Hm , danes mi slucajno cas dopusca gledat to oddajo..in mi je slabo..Slovenski jezik v tej odaji je samo se šibek odtenek...ljubljanska spakedranščina skozi celo oddajo.. ne vem kdo lahko to dovoli in gleda...še bolj žalostno je da se to dogaja na najbolj gledanem kanlau v SLO...

pa nisem ravno neki ljubitelj in zagižen ljubitelj slovenskega jezika

erikson

Guru
25. avg 2007
22.718
6.490
113

Tomaž Ahačič je dobro oponašal Pavarottija.
cheer.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.602
3.956
113
Prekleto bolj profesinalno kot delajo to ene druge televizije:

Tvoje lice zvuči poznato, Prva TV

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Takih oddaj običajno ne gledam ampak tile naši so jebeno dobri - nisem si niti predstavljal, da bodo tako dobro imitirali. Fogl je prva liga, še Mitička in Klepač, ki nista pevca, razturata. Avdiæa sicer težko poslušam, tule pa je super, ker ne pretirava. Edino komisija je preveč mlačana, kot da se bojijo koga užalit.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Pa sej vidte da opa mota ljubljanscina... Ker so stajerci znani po svoji popolni slovenscini (cjele tuki ne upostevam)

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Hm , danes mi slucajno cas dopusca gledat to oddajo..in mi je slabo..

Ah malo pretiravaš! Meni je oddaja kar ok in gledljiva,me kar preseneča,kako jih dobro zamaskirajo in kako dobro nekateri oponašajo originale. Najboljša do sedaj je bila Eva Hren,ki je imitirala Marjano Deržaj,noro,kot bi gledal original pevko! Pa prejšnjič seveda Fogl,ki je imitiral Pavarotija
aplauz.gif
, pa včeraj Tomaž z imitacijo Robbija Williamsa...pa še nekaj bi jih lahko naštel...
Pa Ribička je faca: "a ti je kej dougcajt ukol gobca?"
hysterical-1.gif

Brez potrebe se mi zdi samo tista sprememba spola,v tem ne vidim smisla! Pa Avdiæ bi lahko nehal tikati ljudi iz občinstva,ko jih pokliče na oder...verjetno je to navajen iz radia,kjer je to normalno,ampak na TV pa to zgleda primitivno...

Nazadnje urejeno:

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Pa sej vidte da opa mota ljubljanscina... Ker so stajerci znani po svoji popolni slovenscini (cjele tuki ne upostevam)

pogovarjamo se o jeziku na televiziji...Avdic je v tem pogledu katastrofa...ti pa pac spet mesaj neko drugo temo noter...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.602
3.956
113
Če imaš privat televizijo lahko govoriš v kakršenm koli narečju hočeš. Se lepo vidi naprimer na Nettv ali RTS.
wink-1.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:

pogovarjamo se o jeziku na televiziji...Avdic je v tem pogledu katastrofa...ti pa pac spet mesaj neko drugo temo noter...
Glede na to, da je prišel šele pri cca. desetih letih v Slovenijo, mu gre Slovenščina odlično. Bolje kot npr. Nataliji Kolšek
evil.gif

Glede obnašanja in uporabe (ne znanja) jezika je pa problem splošen in ni omejen na Avdiæa.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.038
11.157
113
znani obrazi? nobenga ne poznam. Drugače pa bolj oddaja sama sebi namen. Me prav zanima, čekaj denarja zberejo, dejansko.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.009
9.536
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Hm , danes mi slucajno cas dopusca gledat to oddajo..in mi je slabo..Slovenski jezik v tej odaji je samo se šibek odtenek...ljubljanska spakedranščina skozi celo oddajo.. ne vem kdo lahko to dovoli in gleda...še bolj žalostno je da se to dogaja na najbolj gledanem kanlau v SLO...

pa nisem ravno neki ljubitelj in zagižen ljubitelj slovenskega jezika

Zanimivi ste meni Mariborčani. vse kar ni čuj je za vas spakedralščina.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Meni je oddaja cool. Kar pa se slovenščine tiče... Pusti ti lepo Avdiæa pri miru, konec koncov je iz Bosne prišel, njegova slovenščina pa je boljša kot od 90% vseh štajercev. Drugače pa malo Toša ali pa Polesa in podobne poslušaj pa se čudi...