Zmešan voznik (spet)

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
oprosti ampak na glupa vprašanja, na katera odgovore poznajo petletniki, se mi ne da odgovarjat. če pa bi se rad prcal z nekom ker ti je dolgčas, pa si najdi koga drugega. se pa je dalo enemu višje ubadat s tabo, tak da upam da boš šel danes z zadovoljstvom spat, ker si dobil odgovor na vprašanje

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

ti pa morš bit vrhunski šofer, da ti tako pogosto kažejo sredince, meni ga še ni kdo, pa jaz ga tudi še nisem nikomur v recimo 400000km

Mah neeee, vrjetn si v naglici prebral mojo objavo, sm zelo slab voznik imam 3 mesece vozniško in težim vsem po vrsti!

Dej nam zaupi svoj recept k si tok uspešen in nimaš nobenih problemov, res prov ponosn sm da se lahko dopisujem z tako imenitnim voznikom, v Čast mi je
cry12bpy.gif

vedno znova vidim, da resnica očitno res boli

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
oprosti ampak na glupa vprašanja, na katera odgovore poznajo petletniki, se mi ne da odgovarjat. če pa bi se rad prcal z nekom ker ti je dolgčas, pa si najdi koga drugega. se pa je dalo enemu višje ubadat s tabo, tak da upam da boš šel danes z zadovoljstvom spat, ker si dobil odgovor na vprašanje

Resno ne vem, da obstajajo dvojna merila, za vozni in prehitevalni pas...daj mi prosim razloži, kako je lahko na voznem pasu omejitev 130, na prehitevalnem je pa...?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ko prehitiš, se moraš spokati nazaj na desni pas. Kaj ti ni jasno. S prehitrimi vozniki se pa ukvarja policija, ne pa neki samooklicani šerifi.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
vidiš, točno zaradi takih bedakov kot si sam, je na slo avtocestah kot je. moja hitros je 130, boli me qurac, enako meni 10 vozil za tabo in imamo nabit levi pas, desni pa fraj
bonk.gif
enkrat sem že napisal, šolanje slovenskega voznika bi moralo obsegat 1000km obvezne vožnje po italjanskih in avstrijskih avtocestah, potem se tudi nebi pojavljali po forumih tako debilni odgovori, kot je tvoj

Takole ti bom rekel; če sem "glup" zato, ker vozim po AC maksimalno 130, naj bom za tebe "glup". Če si pa ti pameten, ko lahko voziš po prehitevalnem 130+ , pa bodi pameten .

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ti si itak že pokazal, da si pravi šerif in pohleven katolik, ki meni, da nihče ne sme 25. decembra met jelke, če ga fajmoštr ni niti enkrat pošlatal v življenju

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Aja saj res ta je un, pol je pa jeba, kristjanom se jebe, ker jim bog vse odpusti.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.556
1.085
113
Titograd
No, tudi ta tema nastavlja ogledalo vsem nam, zakaj smo eni izmed najslabših voznikov v EU.... pa vsi, od prvega do zadnjega nosimo vsak svoj delež za to....

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Se strinjam, je pa treba priznati, da je več voznikov , ki vozijo nad omejitvijo in posledično so v prekršku, kot voznikov, ki vozijo do 130kmh....tujina ( EU) in ne nižje od Kolpe, bi nam bila lahko za vzor... Da ne govorim o skandinavcih....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Se strinjam, je pa treba priznati, da je več voznikov , ki vozijo nad omejitvijo in posledično so v prekršku, kot voznikov, ki vozijo do 130kmh....tujina ( EU) in ne nižje od Kolpe, bi nam bila lahko za vzor... Da ne govorim o skandinavcih....

a ti dejansko verjameš v te nebuloze?! na AC 80-90% vozi manj od 130km/h

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
kloško, tanovo registrirani in 1/2 ostalih debilov na ac pa lepo lagano kruza po prehitevalnem, ker so prešpricali cpp. tako vozijo po levem 130, desni fraj, zadaj kolona, oni ne yebejo 5%, saj vendarle vozijo po zakonu!?

Dej mi povej, od kod ti prihajaš do takih trapastih zaključkov?

:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Priznam mal sem se prenaglil....sem milsil drugače, kot napisal. Hotel sem reči, da je še vedno veliko norcev na AC, ki imajo AC za preizkus zmogljivosti svojih gar...