Kar nekaj pametnih misli je bilo podanih v teh postih. Spet strarejši vozniki, ki delajo "zgago" po cestah. O njihovih sposobnostih o vožnji bi se tudi dalo dabatirati. Sem pa mišljenja, da tudi niso oni vsega krivi. Če malo pregledamo zgodovino, so on deleli vozniško pred cca pedesetimi ali več leti. Kakšne so bile zahteve takrar in pa danes, ni promerjave. Takrat nekaj fičekov in stoenk , pa kakšen kamion na cesti. Kako so se naučili takrat, vozijo še danes.Nihče jih ne prisili, da spremenijo način vožnje, mišljenje o prometu. Zato pa so takšne težave.
Rešitev bi bila, da bi po določenem času VSI morali opraviti praktični del v cestnem prometu. Teorija je nekaj, kar se da napiflati, praksa pa čisto nekaj drugega. Imam podoben primer s tastom. Lepih petinsedemdeset jih ima, vozi pa katastrofalno. Kljub dobronamerni kritiki o njegovi slabi vožnji pa noče nič slišati. Kaj bom jaz mulc (pa jih bom kmalu imel petdest) njega učil voziti. Pa še nekaj. Ni vsak rojen voznik. Nekateri (mladi in stari) imajo različne sposobnosti za vožnjo v prometu.
Pozdrav
Rešitev bi bila, da bi po določenem času VSI morali opraviti praktični del v cestnem prometu. Teorija je nekaj, kar se da napiflati, praksa pa čisto nekaj drugega. Imam podoben primer s tastom. Lepih petinsedemdeset jih ima, vozi pa katastrofalno. Kljub dobronamerni kritiki o njegovi slabi vožnji pa noče nič slišati. Kaj bom jaz mulc (pa jih bom kmalu imel petdest) njega učil voziti. Pa še nekaj. Ni vsak rojen voznik. Nekateri (mladi in stari) imajo različne sposobnosti za vožnjo v prometu.
Pozdrav