Ženski ponos - kam se je izgubil?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Imam znanko, ki "muti" z enim tipom že leto pa pol. V tem času so dobesedno vzponi in padci, en mesec full dogaja na polno, stalno sms-i, klici, dobivanje,... potem en mesec ne, pa to potem spet tri mesece, pa spet en mesec nič, pa tako dalje, kakor se pač dvigne tipu. Aja, pa vmes je imel tudi punco.

No v tem času je zopet stanje na ignore, ona pa kar vztraja, kliče, piše smse, pa tečnari...on nič!!! Še mene je fehtala, da nej grem do njega, pa mu rečem, da nej ji odpiše oz. nej se ji javi
bonk.gif
ja seveda bom to nardila.

Kje je ta ženska pustila ponos, da takole leze za enim tipom, po drugi strani bi pa lahko takoj dobila nekoga, k bi si jo zaslužil. Pa sm ji to povedala, pa ji rekla, da nej ma mal ponosa, pa da nej mu neha tečnarit, ker vidi, da jo samo izkorišča, ko je on osamljen, ampak ona ga noro ljubi
uf-1.gif

katastrofa no!

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Sej se strinjam s tvojimi besedami, samo tokrat je tako res, nisem jaz ta oseba
wink-1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
zenski ponos se men zdi zelo trden, mal tut zarad tega, ker me nobena noce

ampak tu, na tabli, najbolj jokcajo predstavniki moskega spola,

samo nekaj primerkov : DizzyReed, Egonislaw, ynos,.....
priden.gif

pa se kakega sn pozabo, naj mi oprosti
pozdrav.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
poznam tale ignore pa čeprou sam par dni....kaj sm nrdila? nočte vedt
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
kakšnemu mešančku? no o svoji ljubezni pač ne mislim razlagati na dolgo in široko, tako da ne bom komentirala
wink-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
you are so smart.
smirk-1.gif

jah da se reši problem in da morda dobim kakšen nasvet, kako naj ji še pomagam, je potrebno dobro razložiti problem a ne?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
zakaj mi seka? svojo ljubezen je opisala kot, da govori o svoji psicki mesanki iz njenega profila

ce bom gdaj mel punco, fsaj upam da bom, ne bi zelel, da me na forumo tako opise,
enako bo veljalo seveda tudi zame

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Sej sm ji rekla, zdej sm mela kšn mesec "mir" dons se je pa spet začel, sploh me noče poslušat, ne vem več, kako nej ji še dopovem, da to ni to.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
en mesec, to je premal, vsaj men se tko zdi,

v tem casu bi rabla vsaj drugo simpatijo, za kako kavico, kino, pico, ...ne rabi bit nc resnega
tolk da pozabi, vsaj za tist cas ko je zuni

scasoma ji bojo misli fse majn uhajale nazaj k stari "ljubezni"

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
moj cist zaresn nasvet,

tega naj pusti, zazmeri
mogoce nebo lahko, ampak bo ze kerga nasla za vmesni cas prebolevanja

ko pa ozdravi, bo pa nov, se bolsi prso

@skorpy..pravzaprav je čist dobro odgovoril, kljub slovničnim napakam, a ne, @D
smile-1.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Mogoče ji pa rata ga enkrat za vedno zase pridobit in bosta živela srečno do konca svojih dni....NOT.
evil.gif

Jo bo že minilo enkrat...včasih je treba do dna it, da se lahko gre potem navzgor.

Pač ima punca neke mazohistične osebnostne poteze...dokler sama ne ugotovi, da je lahko lajf tud brez njega, je lahko sveta konc, pa bo ona še vedno samo njega hotela. Na nek način si verjetno tud ego fila...očitno ji vsakič uspe nazaj ga pritegnit.

Kaj narest kot prijatelj? Poslušat do neke meje, pa včasih skenslat "blodnje" in jo mal prizemljit.
I wish you good luck pa dobre živce
cheer.gif
).

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
mam se boljsi predlog, tu gor naj se registrira, sama opise svoje tezave, mogoce doda kaksno fotko,
bo neki casa tak veselo in bo ziher cist pozabla na njega, mogoce celo kakega alterovca osvoji

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
mam živce, do določene meje. Vse lepo in prav, ampak hudič je to, k se to ponavlja že eno leto pa pol, z vzponi in padci. pa bolj kot ji drugi govorimo, da to ni to, slabše je
uf-1.gif