ženske, polne izgovorov

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
evo, še ena dokaj zanimiva tema...žensko povabiš na pijačo in ona seveda ne bi šla, do sem je pač vse okej. Zdaj se pa začne bolj zanimiv oziroma celo zabaven del. Ker so ženske primarno motene (razen redkih izjem), ne bo skoraj nobena naravnost rekla, da ji ni do tega in bi bila pač stvar zaključena. Ne, nikakor. Ker je tem čudaškim oblikam življenja izredno pomembno, kaj drugi mislijo o njih oziroma na kakšnem glasu so, seveda vse ali takoj začnejo nabijati neke izgovore (v stilu - ej ful nič ne hodim v Ljubljano, ampak hec je v tem, da itak vemo, da je ta, k kao 'nič ne hodi v lj' v slovenski prestolnici vsaj 3x tedensko) ali pa privolijo, potem pa padajo razni trapasti, bolj trapasti in orto trapasti izgovori. Ni časa, urnik službe tak, zbolela, maček se ji je obesil, treba tolažit prijateljico, ki jo je pustil tip, pojedla je pokvarjeno konzervo, mora pazit sestrično, ščegi se ji je zavrtel v smeri urinega kazalca. Prijatelj mi je dejal, da so ženščeta mojstrice takega izgovarjanja in da gotovo prej tip odneha vabit in da so sposobne take fore furat tudi pol leta in več. Seveda mu nisem verjel in sem šel stavit, da tako pač ne more biti. In sem probal. In evo, danes je pol leta in tipu sem dolžan pico.
evil.gif

Seveda pa imajo ista ženščeta zelo veliko časa, ko pričakujejo, da bodo od vas imela neko korist. Se da hitro dobit, v roku nekaj dni brez težav. Zdej imate pa na izbiro, ali se greste njihovo igro, bolj vas nujno potrebuje, bolj se boste zabavali, domnevam. Jaz namreč izvedle drugo opcijo in tako pičko, ki fehta za usluge, arogantno in nesramno odjebem.

lp

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Seveda pa imajo ista ženščeta zelo veliko časa, ko pričakujejo, da bodo od vas imela neko korist. Se da hitro dobit, v roku nekaj dni brez težav. Zdej imate pa na izbiro, ali se greste njihovo igro, bolj vas nujno potrebuje, bolj se boste zabavali, domnevam. Jaz namreč izvedle drugo opcijo in tako pičko, ki fehta za usluge, arogantno in nesramno odjebem .

467716-post_slo.gif

edino pravilno

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Pac tezava modernih casov, folk v vecini neve kaj bi rad, al pa se mu mogoce celo sanja, nima pa jajc da bi zelje izjavil, ker ga je strah kaj si bo kdo mislil.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Prijatelj mi je dejal, da so ženščeta mojstrice takega izgovarjanja in da gotovo prej tip odneha vabit in da so sposobne take fore furat tudi pol leta in več. Seveda mu nisem verjel in sem šel stavit, da tako pač ne more biti. In sem probal. In evo, danes je pol leta in tipu sem dolžan pico.
evil.gif

Seveda pa imajo ista ženščeta zelo veliko časa, ko pričakujejo, da bodo od vas imela neko korist. Se da hitro dobit, v roku nekaj dni brez težav. Zdej imate pa na izbiro, ali se greste njihovo igro, bolj vas nujno potrebuje, bolj se boste zabavali, domnevam. Jaz namreč izvedle drugo opcijo in tako pičko, ki fehta za usluge, arogantno in nesramno odjebem.

Sam neeee, ti morš z glavo skoz zid. Drugač ima pa modelka dobre izgovore, zgleda da se ji tko smiliš, da ti ne more v faco povedat, da si ji nezanimiu. Kaj z zadnjim odstavkom si hotu povdarit, da si hud model? Sam kaj, ko si s prvim to zaniku, pa lepo te je frend opozoru, t,t,t.

majč

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Sam si si kriv, če ne morš z nobeno na pijačko....Nisi jim zaniv. Očitno preveč tuhtaš
smile-1.gif

Pa še nekaj morš vedet. Ženske nas prečekirajo še preden usta odpreš ! In če ne štima vsaj delček od njene v galvi narisane celote, odpadeš . Tko to je.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Povabiš 2x, 3x, če se še vedno izgovarja ji rečeš naj te pokliče ko bo mela cajt. Če po tednu, dveh ne pokliče greš dalje.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ženske nas prečekirajo še preden usta odpreš ! In če ne štima vsaj delček od njene v galvi narisane celote, odpadeš . Tko to je.

Sam res je tko. Unih, ki bi presenetil, ko usta odprejo, je pa 10%, kar pomeni, da je zame primernih 1600 moških (izračun je glede na starostno skupino, mesto bivanja, izobrazbo in približek, da je model samski in velja samo za slovenijo).

majč

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Dude pa ne da si se hotu z Muci dobit na pijački?
grin1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Sam res je tko. Unih, ki bi presenetil, ko usta odprejo, je pa 10%, kar pomeni, da je zame primernih 1600 moških (izračun je glede na starostno skupino, mesto bivanja, izobrazbo in približek, da je model samski in velja samo za slovenijo).

majč

Pa ti si prava dinamitarka.......malkrat....ampak ko je pa šansa pa dokler na zažari
hysterical-1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Saj ti nisi nič boljša. Ko berem tvoje izgovore na forumu, mi na misel pride samo to, da si lezba. To mi je na nek način še bolj rajcig, ker pomisli sam z dvema naenkrat v postli.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
ker se bližam 40,imam že nekaj izkušenj z ženskami,ja tako je to,pri večini igra denar velik pomen,bolj ko so starejše bolj jih mika,če imaš denar bo imela čas tudi ob 2 zjutraj zate,pa še ona ti bo namignila na pijačo in ne boš rabil pleasat pol leta okoli nje,če pa ji nisi zanimiv pol si pač reveš,delam v bolnici in ti povem kako lepo plešejo okoli dohtarjev,celo v garderobi vidim marsikaj,pride oblečena v navadnih rjavih štumfah,da si ded doma ne bi kaj mislil,pol pa se preobleče v črne mrežaste štumfe zraven pa sodi seveda še minica ali čim bolj krajše krizo,tak da če bi šel kdaj kak dedc k zeni na obisk ne bi mogel verjeti svojim očem,da je to njegova,pa še marsikaj bi lahko napisal,še raje na privat,
kolega je imel dost keša in so mu hodile celo na dom,ko zazvoni domofon se oglasi dama, o zdravo kako si,kaj delaš,veš sem ravno tu mimo hodila in sem se spomnila da si ti tu doma,HALO, ja kaj češ drugega kot pa da ji rečeš naj pride gor na drink ne.
največji problem s takimi zenskami pa je v tem (potem ko jih izkoristiš,ker se ti pač ponujajo),da jih odsloviš,pol pa si ti največji prasec,kurver in nevem kaj še,čker pač njej ni uspel načrt,če pa ji bi pa bi te kovala v zvezde,dedci pa itak izkoristijo take plehke zenske,ker vsak ki je normalen take zenske ne bo ženil.
VEDNO me je motilo,da nam žensko hočejo vsiliti svojo igro,če si jim zanimiv bi te one imela in ti bi si moral šteti v čast ,da jo lahko imaš,da je j...,da ji kupiš hišo,avto,drage oblekice in nevemkaj še,in bognedaj,da pomisliš,da ni dovolj dobra zate,ker te potem popljuva
mi s kolegi se vedno zezamo s stavkom,ko vidis kako mlado,ki leta za dohtarjem,tud tastari je vredu le da je keš,
ČE BI BIL PA POŠTAR PA SE ŠE POSCALA NE BI NANJ,lahko mi verjamete da je tako

lp

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
največji problem s takimi zenskami pa je v tem (potem ko jih izkoristiš,ker se ti pač ponujajo),da jih odsloviš,pol pa si ti največji prasec,kurver in nevem kaj še,čker pač njej ni uspel načrt,če pa ji bi pa bi te kovala v zvezde,dedci pa itak izkoristijo take plehke zenske,ker vsak ki je normalen take zenske ne bo ženil.

Največji problem nastane, ko se ti zlaže, da je zaščitena
evil.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:

Največji problem nastane, ko se ti zlaže, da je zaščitena
evil.gif
467716-post_slo.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
: negativna čustva baje povzročajo gube- baje