evo, še ena dokaj zanimiva tema...žensko povabiš na pijačo in ona seveda ne bi šla, do sem je pač vse okej. Zdaj se pa začne bolj zanimiv oziroma celo zabaven del. Ker so ženske primarno motene (razen redkih izjem), ne bo skoraj nobena naravnost rekla, da ji ni do tega in bi bila pač stvar zaključena. Ne, nikakor. Ker je tem čudaškim oblikam življenja izredno pomembno, kaj drugi mislijo o njih oziroma na kakšnem glasu so, seveda vse ali takoj začnejo nabijati neke izgovore (v stilu - ej ful nič ne hodim v Ljubljano, ampak hec je v tem, da itak vemo, da je ta, k kao 'nič ne hodi v lj' v slovenski prestolnici vsaj 3x tedensko) ali pa privolijo, potem pa padajo razni trapasti, bolj trapasti in orto trapasti izgovori. Ni časa, urnik službe tak, zbolela, maček se ji je obesil, treba tolažit prijateljico, ki jo je pustil tip, pojedla je pokvarjeno konzervo, mora pazit sestrično, ščegi se ji je zavrtel v smeri urinega kazalca. Prijatelj mi je dejal, da so ženščeta mojstrice takega izgovarjanja in da gotovo prej tip odneha vabit in da so sposobne take fore furat tudi pol leta in več. Seveda mu nisem verjel in sem šel stavit, da tako pač ne more biti. In sem probal. In evo, danes je pol leta in tipu sem dolžan pico.
Seveda pa imajo ista ženščeta zelo veliko časa, ko pričakujejo, da bodo od vas imela neko korist. Se da hitro dobit, v roku nekaj dni brez težav. Zdej imate pa na izbiro, ali se greste njihovo igro, bolj vas nujno potrebuje, bolj se boste zabavali, domnevam. Jaz namreč izvedle drugo opcijo in tako pičko, ki fehta za usluge, arogantno in nesramno odjebem.
lp
Seveda pa imajo ista ženščeta zelo veliko časa, ko pričakujejo, da bodo od vas imela neko korist. Se da hitro dobit, v roku nekaj dni brez težav. Zdej imate pa na izbiro, ali se greste njihovo igro, bolj vas nujno potrebuje, bolj se boste zabavali, domnevam. Jaz namreč izvedle drugo opcijo in tako pičko, ki fehta za usluge, arogantno in nesramno odjebem.
lp