zenske na forumu

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
To je tud men smešn
wink-1.gif

Tud men
stupid-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.204
4.178
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a je mozno, da par jošk in velikih globokih modrih oči naših uporabnic naredi tak zajeb na forumu.
niso vazni oktani, pivo, go go plesalke..k se te..gikinje pojavijo, se vsi palite.

pa naj bo majč, macu, mamca, maxi..btw..vse so na ma...svašta

Sicer ostale uporabnice so dokaj normalne (pač, kolikor so lahko), ampak maxi zadnje čase vidno razganja in je v polovicah odprtih tem neko najstniško podjebavanje v vse smeri. Glede na to da je maxi že dalj časa na forumu in je bila do sedaj dokaj normalna bi rekel da se je pri njej nekaj spremenilo (le kaj?) ...

In jasno se strinjam s softijem, ko se psica goni so vsi psi naokoli zmešani in potem zgleda alter kot najstniški forum! Dokaj moteče! Dejte malo umirit hormone ali se se rajcajte na privat, pač pomislite malo tudi na ostale (srečno zaročene/poročene, impotentne, homoseksualce, ...), ki jih tak način komunikacije moti!
10.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.204
4.178
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Bereš pa vseeno, zato pssssssssssst..tišina
wink-1.gif

No slučajno sem v nedeljo odprl alter pa naključno izbral 5 popularnih tem in sem mislil da mi je browser v vseh petih tabih odprl isto!
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Jst pogrešam eno uporabnico k je že full dolg ni gor... pa dvomim da bo še "back"
frown-1.gif

Jaz vsaj tri. Ena se pojavi redko, ena še redkeje, ena pa nič več.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Ampak tale primerjava Maxi z psico, ki se goni!?
crazy1.gif

Vsako tele ima svoje veselje. Virtualni svet, Car. V živo bi tudi njemu gobec zaprla!
grin1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.204
4.178
113
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
crazy1.gif

Vsako tele ima svoje veselje. Virtualni svet, Car. V živo bi tudi njemu gobec zaprla!
grin1.gif

Sorry če ti in tvoj bodyguard jemkljeta to kot žaljivko (nisem hotel biti žaljiv), pač dal sem najbolj enostaven primer obnašanja ki je točna preslikava dejanskega stanja oz. prva asociacija na to.

V živo ne vem zakaj bi mi zaprla gobec, ker ne vem zakaj bi se midva sploh pogovarjala!
grin1.gif

Se umikam iz teme, sem samo hotel potrditi svoj "like" da ne bo kdo mislil da obični uporabniku foruma, ki ne zahajamo veliko v "čvek" vseeno opazimo da se je povečala aktivnost "otročarij" v povezavi z ženskami!
zmaga.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
crazy1.gif

grin1.gif

Sorry če ti in tvoj bodyguard jemkljeta to kot žaljivko (nisem hotel biti žaljiv), pač dal sem najbolj enostaven primer obnašanja ki je točna preslikava dejanskega stanja oz. prva asociacija na to.

V živo ne vem zakaj bi mi zaprla gobec, ker ne vem zakaj bi se midva sploh pogovarjala!
grin1.gif

Se umikam iz teme, sem samo hotel potrditi svoj "like" da ne bo kdo mislil da obični uporabniku foruma, ki ne zahajamo veliko v "čvek" vseeno opazimo da se je povečala aktivnost "otročarij" v povezavi z ženskami!
zmaga.gif

Tvoje stanje bi ocenila na brezmadežno življenje...hm...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
haha...haha

prdec stari bi drkal na novo robo..haha

všeč mi je tvoja direktnost

te vidim k jo srečaš na pumpi..skidaj mala gačice, da ti vidim dlačice

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Gatto ...nope
evil.gif

softi ....pa kak si lahko to mislil...

sicer pa on topic, jaz pogrešam uporabnico (kozarec se mi zdi da je bil tak nick)