Ženske iz vzhoda

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Uuuuuu špency!

Še dobr da mam doma tele -->
upimg5%5CPlastic-3D-Glasses_50915.jpg

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ok, vidim, da vas večina še ni bila na vzhodu, zato bolj kot ne ugibate.

Ker sem osebno bil v Rusiji, lahko podam malo informacij.Rusinje niso nič posebnega.Prej grde, kot lepe.Posiljeno neokusno oblečene, kičasto.Tam ima ženska visoke pete gor, pa če gre na tržnico po solato.Poleg tega ogromno pijejo.Nič ne zaostajajo za svojimi moškimi rojaki; nič posebnega ni videti mladih Rusov in Rusinj na bregu ob reki Moskvi sredi belega dne v centru Moskve, kako se v kičastih fensi cunjicah opijajo do nezavesti.

Moški iz zahoda je Rusinjam zanimiv toliko, kolikor je pripravljen vložiti keša v njih.Lene so in si življenje predstavljajo po francosko.Kao ti boš njej dal vse, jo pripeljal v Slovenijo in skrbel zanjo..

Poznam par Mariborčanov, ki so padli na to finto in so zdaj poročeni z Rusinjami, večini je žal.

Ukrajinke dost boljše zgledajo.

Je pa tud za razumet Rusinje in Ukrajinke, da lovijo situirane zahodnjake; Rusija in Ukrajina sta blazno revni državi, tam prihodnosti ni.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Ne boš verjel, ampak tudi v Sloveniji se najde kar nekaj takih punc (lenih, kičasto opravljenih) in lokacij (za opijanje).
grims-1.gif
)

Nazadnje urejeno:

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Ker sem osebno bil v Rusiji, lahko podam malo informacij.Rusinje niso nič posebnega.Prej grde, kot lepe.Posiljeno neokusno oblečene, kičasto.Tam ima ženska visoke pete gor, pa če gre na tržnico po solato.Poleg tega ogromno

se strinjam, poznam osebno nekaj vzhodnjakinj, mogoče sem tudi zato odprla temo... Rusinje so točno take kot si opisal (opravičujem se če posplošujem), predvsem lene !
bonk.gif

Ukrajinke so res mogoče malo boljše, a so prave "poslovne ženske" in pri njih nikoli niso samo čustva v igri (če sploh), samo, da spokajo ven iz svoje države.. Poznam možakarja, ki jih konstantno po netu hakla in sem pripelje ipd... Z nobeno ni ostal dlje časa, rečmo, da ima tolko v glavi, da jih je skužil..

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Recimo, da je ta možakar brihten - pripelje babo, jo nekaj časa uporablja, ko se jo naveliča, jo da naprej in gre po drugo.
cool-1.gif

Če to dela 2x letno, se ima boljš kot velika večina Slovencev...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:
Ne boš verjel, ampak tudi v Sloveniji se najde kar nekaj takih punc (lenih, kičasto opravljenih) in lokacij (za opijanje).
grims-1.gif
)

Že res, vendar v Sloveniji ne vidiš 25-30 let starega folka, kako se ga ob reki sredi dneva opija z vodko.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Mislim, da bi se tudi tu našlo kaj podobnega, čeprav res ne tako "znamenito".
wink-1.gif
Recimo, če bi se kdaj sprehodil malce ob Ljubljanici od Špice navdol, najbrž pa tudi v Mariboru ob Dravi itd.. Tudi ne z vodko, bolj pivo in še kaj tršega bi se našlo (vsaj včasih je bilo tako, ne verjamem pa, da so šle stvari na boljše). Ampak pustiva zdaj to.

Morda še eno vprašanje za bolj izkušene (posredno ali neposredno). Zanimiv bi bil recimo podatek o izobrazbi in starosti tistih, ki so si po prihodu v Slovenijo premislile? ...

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Recimo, da je ta možakar brihten - pripelje babo, jo nekaj časa uporablja, ko se jo naveliča, jo da naprej in gre po drugo.
cool-1.gif

Če to dela 2x letno, se ima boljš kot velika večina Slovencev...

Pa še enega takega poznam. Žalostna zgodba. Pustil dva lušna otroka in ženo, pa si vlači Ukrajinke skorajda mladoletne. Je pa že kar čez 40 star. Te ženske to strašno privlači, da ima moški dober avto, da jim lahko nudi lajf napram njihovi revščini. Ampak.... saj pri nas je blo tudi včasih hudo, pa se je težko živelo, pa se ženske niso zato spuščale v napol prostitucijo al pa tudi čisto prostitucijo. Ne vem kaj je z Ukrajinkami.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Takšni primeri, ko si ljudje uvažajo pol mlajše dekline iz USSR zato, da bo imel za par mescev "mlado meso" v postelji niso ravno referenca za normalne ljudi željnih ljubezni. Ti ljudje večinoma mamijo tudi domače dekline.
bonk.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
... očitno so gorenci največji zajci

Kaj, če bi si ta stavek dala kar v podpis? Ker je že skorajda legendaren ....

Noker

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Pa še enega takega poznam. Žalostna zgodba. Pustil dva lušna otroka in ženo, pa si vlači Ukrajinke skorajda mladoletne. Je pa že kar čez 40 star. ...

Mja, to je le primerček "športnega lova", ki sem ga omenjal zgoraj. Temu bi po novem morda lahko rekli tudi začetni Fritzlov sindrom ...
evil.gif

Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
... Te ženske to strašno privlači, da ima moški dober avto, da jim lahko nudi lajf napram njihovi revščini. Ampak.... saj pri nas je blo tudi včasih hudo, pa se je težko živelo, pa se ženske niso zato spuščale v napol prostitucijo al pa tudi čisto prostitucijo. Ne vem kaj je z Ukrajinkami.

Geografsko se ljudje ne razlikujem(j)o v bistvu (tudi če bi šli v ekstremno primerjavo - primerjavo ekstremov). Cvetke se najdejo povsod. Do spoznanja, da drugje pravzaprav ni drugače (mislim predvsem na nivo odnosov in podobno), pride prej ali slej vsak (utopični) idealist(-ka). Glede na marsikatere indice, se tudi pri nas očitno še kar slabo ali čedalje slabše živi (?!?). Spet. Ravno sem pred kratkim na forumu opazil odprto temo v zvezi z oglasi tipa "ona-on" v eni izmed znanih slovenskih oglasnih revij (če se omejim le na ta tiskani medij). Saj menda še kdo ne misli, da gre tam za ženitne oglase (tudi pri tistih, ki naj bi takšni bili)?
confused-1.gif
Sicer se pa vtis o stanju zavesti lahko dobi hitro, že če se človek malce ozre po t.i. slovenski estradi in povezanih dogajanjih. Kar pa je seveda vse le kopija ... Da česa prikritega niti ne omenjam.

Torej, kaj je z ljudmi?

(Omenila si nekaj iztočnic, na vse se niti nisem obesil, ki bi lahko vodile v res zelo obsežne debate.)

Nazadnje urejeno:

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
srce-1.gif

zdaj pa še malo nazaj na temo: Prej je bilo govora o Rusinjah. O njih lahko povem samo to, da sem imel v službi in samo službeno opravka z eno Rusinjo, pa je bilo zadost za vedno. Ženska je imela na faci ene 2 tone pudra, namazana za 15 pa še kaj bi se našlo. Zanimivo pri njej je bilo to, da je cikala na moške na položajih, takrat sem bil vesel da imam šefa oziroma, da nimam v službi višjega položaja. Pri biznisu je bila zahebana bolj kot vsak dedec. Rusinje me tudi pod razno ne zanimajo več.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
zdaj pa še malo nazaj na temo: Prej je bilo govora o Rusinjah. O njih lahko povem samo to, da sem imel v službi in samo službeno opravka z eno Rusinjo, pa je bilo zadost za vedno. .

čist mimo so... probaj delat s tako vsak dan...
uf-1.gif