Ženske iz vzhoda

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ti maš pa nesrečo, da jaz ne prenesem vklopljenega caps-locka
wink-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Ynos, sprijazn se, da so te ženske uspele prevzgojit.
crazy1.gif

In to NI kompliment...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ah kje. Samo jaz ne posplošujem istega mnenja na vse ženske. Imaš kokoši in poštene dekline. Prvih se izogibam kolikor se da,...in se me niti ne tičejo niti me ne ganejo, ker nočem niti imeti opravka z njimi.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Zakaj bi šel pa njej težit
17758-icon_confused.gif

Veš tista druga, saj vsi vemo katera, je šla enkrat malo čez rob in si je za najin odnos kakršen je bil takrat in kakšen je še sedaj, malo preveč privoščila.
Glede na to kakšna je bo po mojem kmalu spet ponovila napako, pa bom spet prišel na svoj račun
evil.gif

na, zdej se pa res počutim neumnega, ker se mi tudi sanja ne, o čem nabijaš...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
recimo da mam o teb še dobro mnenje zato ti bom razložu svoj prejšnji post.

point je bil, da ko imaš enkrat vsega polno rit, ne ceniš več malenkosti. in tko je z ženskami v teh časih. in zato sm tut reku da nej si primerja sedanji čas s tistim pred 100 in več leti. in ko bi današnje dame zgubile manikuro/pedikuro/masaže/solarije/savne/šopinge... bi šele spoznale kako srečne so lahko.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Citat:
in ko bi današnje dame zgubile manikuro/pedikuro/masaže/solarije/savne/šopinge... bi šele spoznale kako srečne so lahko.

matr vola, pol pa jst že vem, kako srečna sem lahko
grin1.gif
veš, kako bomo šele ženske srečne, ko moški ne boste od bejb pričakoval, da imajo urejen nohte, da bojo spedenane, da ne bojo mele trdih stopal, ko ne boste zahteval, da so edine dlake na nas lasje itd.? Po eni strani govorite, da je pomembno tisto, kar je v človeku, po drugi strani se v vsaki drugi (če ne celo v vsaki) spotaknete ob joške ali rit katere od uporabnic (kdaj ste nazadnje od katere alterjevke prebral, da je napisala,kako je kak alterjevec plešast/ima trebuh/vstavi po želji). Me naj bi imele polno rit vsega in me naj ne bi cenile malenkosti, obenem pa pričakujete, da vam bo bejba vedno dala, da bo pridno kuhala, prala, likala, skrbela za otroke, delala (sicer je keš pi***, ki tipa itak samo izkorišča), zgledala praktično perfektno (in ne hodila v šoping, porabila kak evro več za kozmetiko in cunje)...

dejte se najprej odločit-a hočete pohlevne mule, ki bodo plesale tako kot vi igrate ali hočete samozaveste, samostojne ženske, s katerimi se lahko pogovoriš še kaj več kot 'žena, kaj je za jest' pa 'razširi noge'?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
vse kar hočm je to, da ste mal bolj skromne in začnete cenit vse to kar vam je na voljo.

is this 2 much 2 ask?

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Že spet prepucavanje, moški so krivi... ženske so krive....

Drage moje, en tip je reku da si brite noge in si jih. Če se jih ne bi začele vaše prednice, se jih tudi vam ne bi bilo treba. Sicer pa kdo vas s sili v to? Moški? Sej nimamo nobenega glasu pri tem, samo v vaših glavah je to. Če boste mele vse kosmate noge, potem se bomo pač mogl sprijaznit s tem.
grin1.gif

Pa še ena moškim! Kdo pa pravi, da jih je treba po rokah nosit? Začele so manipulirat z moškimi in moški je to igro sprejel, zato pa je tako. Če jo ne bi, bi bilo še vedno vse po starem.

Tko da, niso krivi moški in niso ženske. Za vse problema za katere jambramo čez nasprotni spol smo krivi sami.

Sicer ste pa lahko pri tem napredku veseli vsaj za nekaj. Ženske so se začele zavedat da se da dobro sexat in dajo nekaj na to. Včasih se je dec ulegu na žensko opravil in to je blo to. Danes pa je vse skupaj malo drugače, tako za moškega kot za žensko in kar se tega tiče, se nimamo kaj pritoževat.
evil.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Sicer ste pa lahko pri tem napredku veseli vsaj za nekaj. Ženske so se začele zavedat da se da dobro sexat in dajo nekaj na to. Včasih se je dec ulegu na žensko opravil in to je blo to. Danes pa je vse skupaj malo drugače, tako za moškega kot za žensko in kar se tega tiče, se nimamo kaj pritoževat.
evil.gif

zmaga.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Offtopic!
tongue-1.gif

In on: Ne vem, kaj manjka Slovenkam, da skoz rinete na vzhod. Zakaj ne zahod? Poleg tega je tema napačno napisana. Pravilno je Z vzhoda. Nazaj v OŠ!

Preveč ste razvajene, ukazovalne, sklicujete se na enakost samo takrat ko vam paše, prehitro se postarate in še kaj bi se našlo.
evil.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Žalostno, da se samo ob podrejenih, pohlevnih in manj uspešnih ženskah, ki ne razmišljajo s svojo glavo, lahko počutite kot pravi moški.
crazy1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Citat:
Že spet prepucavanje, moški so krivi... ženske so krive....

no no...nisi me dobro razumel-krivde nisem hotela vreči ne na en ne na drug spol, izpostavila sem samo črno-belo gledanje nekaterih predstavnikov moškega spola na tem forumu, ker mi je blo že dost raznoraznega žaljenja in obnašanja do ženskih predstavnic, kot da smo nižja rasa.
stupid-1.gif

V življenju je pač tako, kot si narediš-kakršen si, takšne ljudi privlačiš okoli sebe.

Citat:
Tko da, niso krivi moški in niso ženske. Za vse problema za katere jambramo čez nasprotni spol smo krivi sami.

zmaga.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Žalostno, da se samo ob podrejenih, pohlevnih in manj uspešnih ženskah, ki ne razmišljajo s svojo glavo, lahko počutite kot pravi moški.
crazy1.gif

Kje si pa to pobrala? Če pomiva posodo je podrejena? Če mi prinese pivo ko gledam nogomet je pohlevna? Če dela kot prodajalka v Hoferju je manj uspešna? Če upošteva partnerja ne razmišlja s svojo glavo?

ne-ne-1.gif

Če pomiva posodo je PRIDNA. Če mi prinese pivo ko gledam nogomet je PRIJAZNA. Če dela kot prodajalka v Hoferju je čisto povprečno uspešna. Če upošteva partnerja - takrat šele lahko rečemo, da RAZMIŠLJA.

Mestne dekline pa hočete imeti vse po svoje, takrat in tako kot se VAM sprdne. Če vas prosimo za pivo znorite in nas napotite do hladilnika. Če vam rečemo, da nakup sicer zelo lepega, a predragega in zanič avta 307 CC ni smotrn, nas nadrete kako si upamo zavirat vaše želje in da imate vso pravico izbrati tisti avto, ki je vam najbolj VŠEČ.

Da ne bo pomote - moje pisanje je polno posploševanj in prispodob, a vseeno je zgoraj napisano skupno kar precejšnjemu številu metropolitanskih deklet danes.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Jebat ga, takšni smo moški. Ne more biti moški [censored] v zvezi, ker če je, potem ni pravi moški ampak pajero. Tako to je. Same ste si krive, silile ste se tja kjer ni vaše področje in želele enakopravnost, zato se ne čudite, če je zahodna civilizacija v kurcu. Doma bit, skrbet za kuhinjo, otroke in ga pofafata možu, ko pride domov, to je vaš doseg in domet, vsaj moral bi biti. Edina na forumu, ki ji je nasno, kako in kaj, je Anamarija, ki pa ima žal očitno majhne joške pa tudi pogoltne ne.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
No sej, zato pa maš žensko z vzhoda.
Po tvoji logiki bi lahko oženil tudi kakšno Slovenko z vasi, ne nujno iz mesta. Ampak nisi, a ne. Druga mentaliteta.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
No sej, zato pa maš žensko z vzhoda.
Po tvoji logiki bi lahko oženil tudi kakšno Slovenko z vasi, ne nujno iz mesta. Ampak nisi, a ne. Druga mentaliteta.

Moja ženska z vzhoda je mestno dekle, iz mesta ki ima 10x toliko prebivalcev kot cela Slovenija. Druga mentaliteta, ki temelji na SPOŠTOVANJU do sočloveka, spoštovanju do starejših in poudarjanju pomena družine kot osnovne celice naše družbe. Vse to pa je pri nas stvar preteklosti.