Ženske in ginekolog

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
kaj je pod nivojem, Tinek? daj svoje joške gor, pa bomo primerjali
wink-1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Veš kaj špranjičar, najbolje, da midva kar eno ginekološko ambulanto za tele naše alterke odpreva. Po mojem bo kar nekaj zanimih prigod. Je pa dil naslednji, jaz obdelujem mlajše od 35 ti pa vse ostale. Sava pa prava kombinacija, jaz se enkrat tedensko v službi navajam lateks rokavičk, ti se pa razglašaš za poznavalca tistih ženskih dolin in globin, kamor naj sonce nebi nikoli posijalo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
a ti nimaš nobene ženske v RL, da tle tok loviš ?

grem lepo po vrsti ker sem bil čez dan odsoten!
Imam punco sam to ne pomeni da moram bit zvest eni! Še posebej bi rad kako alterjevko!
cheer.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
jap, pa še vsa kosmata je bla
tongue-1.gif

če je kdo pristojen da napiše kako lulo im ta ki jo je gatto nalepil sem to jaz in lahko ti povem da si zgrešil!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Veš kaj špranjičar, najbolje, da midva kar eno ginekološko ambulanto za tele naše alterke odpreva. Po mojem bo kar nekaj zanimih prigod. Je pa dil naslednji, jaz obdelujem mlajše od 35 ti pa vse ostale. Sava pa prava kombinacija, jaz se enkrat tedensko v službi navajam lateks rokavičk, ti se pa razglašaš za poznavalca tistih ženskih dolin in globin, kamor naj sonce nebi nikoli posijalo.

strinjam se v vseh točkah razen pri letih tu se morama še pogajat!
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
ooo bog, če ma pa slovenet mlajše od 35 bo pa zelooo slab obisk

jaz sem že razmišljal da bi zakonsko uvedel preglede simpatičnih in mladih deklet na 6 mesecev! Potrebno je dobro skrbet za tisto tam spodaj!
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
ooo bog, če ma pa slovenet mlajše od 35 bo pa zelooo slab obisk

jaz sem že razmišljal da bi zakonsko uvedel preglede simpatičnih in mladih deklet na 6 mesecev! Potrebno je dobro skrbet za tisto tam spodaj!
evil.gif

Prfektna ideja.
cheer.gif
Jaz sem za.

vse ženske bi mogle bit za, ker to je v njihovo dobro!
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.