Želja po operaciji balonov

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Več ali manj pogosta operacija tudi pri nas, radi jih vidimo, fajn jih je zibat ampak:

Ali bi pustli svoji punci da si da operirat zadevo? Jaz sem nekako totalno proti, kajpavem,
naj bo orginal, mislim meni je všeč tako je, nerabi bit večje, ne manjše, njene želje so pa
vedno močnejše...

Ali ima recimo fant pravico zahtevat, da si ne naredi operacije, al ima pritem zvezane roke?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.940
113
v lokalni ostariji
hja pravice nimas nobene! ce ona zeli jih lahko naredi... saj ni tvoja last...

pravico imas samo da ji balonov ne placas (v kolikor bi moral ti to sponzorirat)...

drugace pa meni so od moje popolnoma vsec...

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Ti nimaš pravice vplivat na njeno odločitev. Lahko pa probaš s kakšnimi dobrimi argumenti proti
evil.gif

ali pa zamenjaš punco, če ti to ni všeč.

Se pa res sprašujem kaj ženske vodi v tovrstne operacije.
bonk.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:

Se pa res sprašujem kaj ženske vodi v tovrstne operacije.
bonk.gif

Dohtarji svetujejo deklicam, da naj si NIKOLI ne dajo boob joba, LE zaradi želje partnerja, oz to celo odsvetujejo (ker je to pač napačen razlog in je bilo takim puncam v skorajda vseh primerih tudi žal (potem ko jih fanthe, prevarajo, zapustijo, zanemarijo,....).

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
No js pa ne bi mela nič proti, da si jih nekoč povečam na eno dobro C košarico. Zakaj? Ne vem, enostavno se mi zdi da so glede na mojo konstitucijo malo premale in bi lepše ~ bolj izpopolnjeno zgledala, če bi mela večje. Tako da, pri meni to ni izključeno nekje v prihodnosti.

Bi pa vprašala še, če obstajajo za doma kakšne vaje da si okrepiš prsa? Na fitnesu vem kako pa kaj je, ampak js bi to doma, vsakodnevno.
Trik z mrzlo vodo poznam, ampak ga bore malo uporabljam.

Drugače pa, ja lej, če si punca želi met na vsak način večje in hoče na operacijo, naj gre. Bodo to njene finance? Najverjetneje da. Aja, kok je pa stara? Zdej če je kakšnih 17...
bonk.gif

Nimaš kej...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
več piva, pa ce bos skrbela za telo ti bodo tud joške prav.

ce pa si zavaljena [censored], pa ti nic ne pomaga.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Masaža prsi po receptu saške lendero...
grin1.gif
Pa da se nau kakšen moderator spet usajal, gre za legitimen predlog, morda zadeva celo deluje.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Piva in alkohola nasplošno spijem EXTRA malo. Skrbela za telo, glej kaj se je nardil Špeli Grošelj ker je tok v fitnes hodila -joški so ji ratal čist kako bi rekla? Neznatni v primerjavi s celotno pojavo. Zato si jih je šla najverjetneje povečat....

Drugače pa ne, nisem zavaljena pras*ica. Mam normalno postavo, nekje ZELO podobno kot jo ma tale punčka:

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Ti si jih kar povečaj.
zmaga.gif

Moj hint glede boob joba; Če se že operiraš, potem si daj malo večje joške, kot bi bile ravno prav. Torej čisto malo prevelike.
cheer.gif

Poznam cca 10 deklic, ki so si jih dale in NOBENA ne obžaluje. Čisto vse so bolj zadovoljne s svojim izgledom. In vsaka bi si jih ponovno dala not.

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Piva in alkohola nasplošno spijem EXTRA malo. Skrbela za telo, glej kaj se je nardil Špeli Grošelj ker je tok v fitnes hodila -joški so ji ratal čist kako bi rekla? Neznatni v primerjavi s celotno pojavo. Zato si jih je šla najverjetneje povečat....

Drugače pa ne, nisem zavaljena pras*ica. Mam normalno postavo, nekje ZELO podobno kot jo ma tale punčka:

saj ni problema... ti samo reči pa objavimo tvoje prave slike tudi če je treba
evil.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

kolk te ma ta sifro modrčka?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
novaaaa: a dej dej... ne se hecat prosim. velja?
wink-1.gif

On: to je Iva Štefanič drgač, tuki je mela B košarico (tok mam tud js zdej) potem si je pa povečala na ene dobro trojko (c) pomoje, vsaj tko je vidt na novejših slikah.
No sam, s to deklino sva si res tud tko precej podobne tud u faco (tisti k vejo kako zgledam bi to lahko potrdil -vsaj mislm no) ona je edino za 5 cm višja od mene.

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kaksne veze imajo joski s tistim pod belimi hlackami
wink-1.gif
bolj malo ce mene vprasas. Ce si taka nekje kot tale na sliki si itak boljsa od 90% punca na tem forumu in tudi v RL.

po postavi mislim.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
nekaj pa je res.... si ji kar precej podobna... samo da si na teh slikah veliko bolj oblečena
tongue-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tole je bolj ne B, ampak okej, Ker B so lahko prav lepe.... zato me bega zdej
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Tega o promociji pa nisem vedel...vidim, da premalo spremljam tale portal. Mogoče bi pa rada, da doniramo za silikone?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.