Želja po operaciji balonov

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
dober odgovor
aplauz.gif

Atrix

Pripravnik
11. dec 2007
93
0
6
Baba ne rabi umetnih, če zna naravne vrei nosit. Plastiko naj nosijo tiste, ki jim tudi narava ni namenila nič vidnega
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
rolleyes-1.gif
Bog se usmili, nisva lezbijki ne. Iva ma tipa, Klemna, že neki časa, js pa malo manj.
Tatuja pa ne morem razkrit celega, ker ni na netu nikjer Ivinih golih slik. Če te že tok zanima, pejt pa na Slo-Reactor forum prečekirat. Boš videl še kup drugih godnih punčk.
evil.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Več ali manj pogosta operacija tudi pri nas, radi jih vidimo, fajn jih je zibat ampak:

Ali bi pustli svoji punci da si da operirat zadevo? Jaz sem nekako totalno proti, kajpavem,
naj bo orginal, mislim meni je všeč tako je, nerabi bit večje, ne manjše, njene želje so pa
vedno močnejše...

Ali ima recimo fant pravico zahtevat, da si ne naredi operacije, al ima pritem zvezane roke?

Meni sicer ta tvoja misel zveni nekako tako kot da se bojiš ,da ti bo punca z večjimi pobegnila oz te zapustila.
bonk.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
No sej nism mislila, da je res fotošop, ampak ker tok odurno zgleda k da bi bil en slab fotošop, full mi je neokusno... Bljeh.

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
kolk te so to mere približno??

120/60/90??

aja, kaj sploh piše na tatuju?

p.s. a si ti mogoče tista zadaj v modri trenirki, ki stoji za njeno glavo, levo od tiste v rdeči trenirki??

Za njene mere pa res ne vem, lahko ti povem da je visoka 165 cm in tehta nekje 50 (ampak baje, po neuradnih informacijah, tehta malo več
evil.gif
).
Njeni tatuji na moč spominjajo na tatuje Angeline Jolie (ima jih na istih mestih in menda celo iste
bonk.gif

In ne, mene sploh ni na tej fotki ne blizu ne daleč.
grin1.gif

njen
smile-1.gif
latinski tatoo...je nekaj v zvezi...kar te ne ubije te naredi močnejšega

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

Sam sem sicer proti. Če katera misli, da so bo samopodobo izboljšala s silikonom, se močno moti. Seveda se ji lahko poveča promet....

Ne pretiravat:
316742560_3578ff2ef7.jpg

nigel, nigel...a ti nisi vedel da je to photoshop, ko si gor limal ???
hysterical-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ooooo mooooj booog in vsi bogovi...

Pa komu je tole všeč? Sej kej tazga še v risankah težko vidš...
bonk.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Js se ne sprijaznim pa konc, men je nagravžna.
Mi je pa na par fotkah v obraz podobna naši pevki Žani.
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.