Zdaj me plavšajo pa stare....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Sem se pravkar odloču......
Če bosta danes spet kolovratili okol vinograda, bomo skupaj najprej malo pospravili po vinogradu. Spet bo delo pri tleh, tako da bosta morali spet sklonjeno v zgečklijivem položaju pobirat, pol bom pa malo špeha pa čebule narezal, pa liter vina postavu na soček. Ju bom probal malo napojit, da bosta bolj odkrite, zgovorne in židane volje....Itak je danes petek in ga bom po končanem delu še jaz malo na zob vrgu, saj bom kar v zidanci prespal. To jima bom dal tudi točno vedet, da bosta točno seznanjeni, kje bom ponoči prebival....
Ma porkaduš, nimate mularija nobenga pametnega in uporabnega nasveta, kako naj bi stvar čimbolj zvito izpeljal. Moram spet sam gruntat, kako pa kaj....

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Sem se pravkar odloču......
Če bosta danes spet kolovratili okol vinograda, bomo skupaj najprej malo pospravili po vinogradu. Spet bo delo pri tleh, tako da bosta morali spet sklonjeno v zgečklijivem položaju pobirat, pol bom pa malo špeha pa čebule narezal, pa liter vina postavu na soček. Ju bom probal malo napojit, da bosta bolj odkrite, zgovorne in židane volje....Itak je danes petek in ga bom po končanem delu še jaz malo na zob vrgu, saj bom kar v zidanci prespal. To jima bom dal tudi točno vedet, da bosta točno seznanjeni, kje bom ponoči prebival....
Ma porkaduš, nimate mularija nobenga pametnega in uporabnega nasveta, kako naj bi stvar čimbolj zvito izpeljal. Moram spet sam gruntat, kako pa kaj....

Stari to je pravi način napojit pol pa akcija pa kar dve
shocked-1.gif
stari sem ti fouš! Le ne pozabi kakega portreta narest še za nas mlade da se kaj naučimo!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
mislil sem potret nočne akcije in ne obrezovanja to vem kak je! Rad bi videl MILF ice!
Aja, to....
No, saj sem vedu, da ti ne veš kako nočne akcije zgledajo.
Pa si se hvalu, da ti že, kao, obvladaš ko kakšen taveč.....!?!?!?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.085
5.659
113
ne morm verjet on bi čebulo pa ajmoht jedu...pa pecu zravn!
cry12bpy.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Sem tukaj.
Se ni izšlo tako kot sem planiral.
V petek ni blo nobene naokol. Pa v soboto tud ne. Jaz sem imel pa že vse pripravljeno in splanirano. Iz škrinje sem vzel domač špeh, ki sem ga sam sušil, nalupil sem čebulo šalotko, kupu sem sir livado in to talahko tadrago, zakuru sem kamin, da je blo toplo, pa frajkinclerje sem na radio navil in njihov komad "srčna napaka" (saj veš unga ki poje, kdo bo tebi zizike majal) itd....uglavnem za vzdušje totalno poskrbljeno, babnic pa od nikoder......
Men se zdi, da so se malo sporekle zarad mene, ker včeraj je pa spet šla mimo una vdova, sama in mi lepo z roko pomahala, ko sem bil glih dol na konc vinograda v dolini, tako, da je nisem takoj zagledal čeprav se mi je zdelo, da me nekdo kliče. Bla je brez ruzaka, torej brez malice. Une ločenke pa nisem nič vidu že od četrtka. Nekaj sta se morale sknčklat se men zdi. Ju bom vprašal, ko ju vidim. Nebi rad da se punce zarad mene kregata, ker sta obe čist kuul mačke.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
v postelji se vse zgladi! Dajmo v akcijo pa bo!
cheer.gif
pa le poročat ne pozabi!
P.s. na domaš sušen špeh še jaz šridem če me povabiš pa kako mlado zravno pripelem!
cheer.gif