Zdaj je že Mariborčan?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
image_5535901_0.jpg

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
V dobri družbi:
f0f9c59f1ce3c666ed2a4055cd21c699.jpg

EDIT: sicer pa je povedal:

Jaz sem
3Vinag_vino_Mariboran_1L.jpg

Ravno tako, kot je Kennedy povedal, da je krof (Berliner = Berlinčan; ein Berliner = krof)

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.205
16.490
113
sem par dni nazaj prebral članek v časopisu (se mi zdi da je bil dnevnik), kjer so objavili fotke pisarne Pozitivne Slovenije v MB....so Viole vse pobarvale z vijoličnimi spreji ter dodale napis "nikoli mariborčan"..... ravno zaradi te majice
grin1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Jaz sem pa mislil, da je to splošno znano? Morda bolj pri nemcih.

Saj je splošno znano.
smile-1.gif

In ZJ ima na majici tudi podpis JFK, torej je očitno namenoma slovnično zgrešena. Kakšno pa je sploh ozadje tega?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
In ZJ ima na majici tudi podpis JFK, torej je očitno namenoma slovnično zgrešena. Kakšno pa je sploh ozadje tega?
J je prečrtan, ostane F. K.

Naključnost s Francem Kanglo je zgolj slučajna.
evil.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

prečrtan J je dejansko prečrtana nota; torej "mute";

Mute, F, K, ; se bere lahko ; Shut the Fxck (up) Kangler....:?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ravno tako, kot je Kennedy povedal, da je krof (Berliner = Berlinčan; ein Berliner = krof)

Ne, ni, ker nedoločni člen + Berliner ni rezerviran za krofe, ampak so krofi samo ena možna asociacija. Brez problema se v isti obliki uporablja za prebivalce. Vse skupaj je primerljivo s tem, da bi nekdo rekel, da je Francoz, Slovenci bi se mu pa režali, ker je rekel, da je štruca kruha. Klik.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Ne, ni, ker nedoločni člen + Berliner ni rezerviran za krofe, ampak so krofi samo ena možna asociacija. Brez problema se v isti obliki uporablja za prebivalce. Vse skupaj je primerljivo s tem, da bi nekdo rekel, da je Francoz, Slovenci bi se mu pa režali, ker je rekel, da je štruca kruha. Klik.

ne, ključ..če že hočeš bit smart ass

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

ne niti najmanj ni primerljivo. Morda bi bilo primerljivo, če bi rekel jaz sem en francoz.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.214
11.243
113
veliko bolje bi nam bilo če bi bil štajerland pod AT ali DE, to zagotovo,