Zavarovanje stanovanja

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Zavarovanje stanovanja na Generali me ne zanima, sem se pa v eni temi zanimala za Generali avtomobilska zavarovanja - sama sem jih včasih delal in ker so nekateri od mojih prijateljev želeli ostati na Generali sem potrebovala nekoga, da to naredi namesto mene in da gre stranka drugam, ker si pač človek pri katerem sem delala zavarovanja ne zasluži niti ene moje stranke in niti enega eur
wink-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.355
9.596
113
EU
Zavarovaln agent je pogledal pogoje zavarovanja,. Police nima smisla prekinjat. Po izteku zavarovalnega obdobja se po potrebi dopolni.

Ni nič narobe z zavarovanje stavbe. Moti me nastop upravnika, ki je na meji rahlega izsiljevanja.
Naj večina da soglasje, da se bo vozila z Renaulti. Bom dobil obvestilo, da prodam avto in kupim Renaulta, ker je to zame postalo obvezojoče
hysterical-1.gif

BTW
Kako bi prišel do Uradnega Lista RS št.7 z dne. 20.01.2010. Ima kdo mogoče kakšen link do tega
sprasujem se.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Zavarovaln agent je pogledal pogoje zavarovanja,. Police nima smisla prekinjat. Po izteku zavarovalnega obdobja se po potrebi dopolni.

Ni nič narobe z zavarovanje stavbe. Moti me nastop upravnika, ki je na meji rahlega izsiljevanja.
Naj večina da soglasje, da se bo vozila z Renaulti. Bom dobil obvestilo, da prodam avto in kupim Renaulta, ker je to zame postalo obvezojoče
hysterical-1.gif

BTW
Kako bi prišel do Uradnega Lista RS št.7 z dne. 20.01.2010. Ima kdo mogoče kakšen link do tega
sprasujem se.gif

Še svojo spletno stran imajo... :
http://www.uradni-list.si/

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.261
4.843
113
Problem pri zavarovanju blokov je predvsem v tem da ponavadi zavarujejo samo požar pa mogoče še vihar, kakšni izlivi vode
pa ponavadi niso vključeni, dobro je da veš kaj je sploh vključeno in kakšna je zavarovalna vsota, potres ponavadi ni zavarovan.

Imaš dobro opcijo pri Generali, če še sam dodatno zavaruješ stanovansko nepremičnino, razširiš zavarovanje za ostale nevarnosti in mogoče povečaš zavarovalno vsoto, da imaš na ta del zavarovanja 50% popust in stem dodatno lahko tudi zavaruješ potres
ki ga drugače ne moreš če nimaš osnovne nepremičnine zavarovane.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ker si zadnji...

eno vprašanje imam v zvezi z zavarovanjem nepremičnin.

V začetku prejšnjega meseca je poteklo zavarovanje za hišo pri Triglavu oziroma se še nismo dobili z agentom. Zanima me ali je hiša še vseeno zavarovana, čeprav še nismo podaljšali premije? Baje naj bi bila tako zavarovana dokler ne prekličemo zavarovanja, čeprav še nismo plačali premije.

Koliko časa naj bi še ostala nepremičnina tako zavarovana preden se prekine?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Verjetno gre za večletno pogodbo. Preberi si pogoje, ki si jih dobil ob sklenitvi.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Verjetno gre za večletno pogodbo. Preberi si pogoje, ki si jih dobil ob sklenitvi.

Piše "Potek zavarovanja: permanentno".

Kaj to pomeni, da traja zavarovanje v nedogled dokler jaz ne prekličem?