Taki ljudje bodo spoznali kako nove passate imajo, ko bodo za totalko dobili 5% kupnine za novega.kakšne veze ima top stanje in ful kasko?
Taki ljudje bodo spoznali kako nove passate imajo, ko bodo za totalko dobili 5% kupnine za novega.kakšne veze ima top stanje in ful kasko?
v 12ih letih je plačaš več zavarovanja za stekla kot je sedanja vrednost vozila, tak stari avto samo obvetno in asistenca če hodiš na daljše potiSeveda pride več, ampak v 12 letih sem pa že najbrž vec placal za stekla kot pa pride menjava stekla
Kolega ima avto čisto pubutan, zlomljeno ogledalo od parkinkov. Potem imaš še točo, divjad, počena sprednja šipa. Bolj jasno?kakšne veze ima top stanje in ful kasko?
Sem opazoval eno, ki je ven hodila. Nekam se ji je mudilo. Kar dvakrat ruknila sosednjega.Kolega ima avto čisto pubutan, zlomljeno ogledalo od parkinkov. Potem imaš še točo, divjad, počena sprednja šipa. Bolj jasno?
Če sestejem starosti obeh avto imata 30+ let. Na asistenci je bil v času mojega lastništva samo enkrat (samo eden) pa se takrat bi z malo tveganja (starter kaput) prišel do servisa če bi hotel tvegati vžig po bregu.Ne potrebuje asistence za tako stari avto.
Ko zapelje iz garaže mu že crkne, pred vrati in ga samo potisne nazaj v garažo.
Taki ljudje bodo spoznali kako nove passate imajo, ko bodo za totalko dobili 5% kupnine za novega.
Pol pa dobiš kamen v šajbo in po forumu jamraš kak hočejo 200€ za šajbo avto je pa 300 vredn.v 12ih letih je plačaš več zavarovanja za stekla kot je sedanja vrednost vozila, tak stari avto samo obvetno in asistenca če hodiš na daljše poti
To je glavni problem kaska na starem avtu.
Pol pa dobiš kamen v šajbo in po forumu jamraš kak hočejo 200€ za šajbo avto je pa 300 vredn.
V povpečju 20k. Včasih je bilo večino ac. Zdaj zadnji dve leti je padlo na 10-15k.Btw - koliko km letno v povprečju pa delaš oz. delate in kje običajno nabašeš na kamne? AC? Regionalke?
saj se da, samo speljati je malo problem. na motociklu se lazje.Enkrat sem pa na službenem kombiju koristil asistenco, ker mi je zabrisalo cevko s potisnega ležaja skopke dol in sem ostal brez sklopke. Pa še takrat je kolega predlagal, da bi se brez sklopke pripeljala preko pol Slovenije....
V vato si ga zavij pa v postlo parkiraj...Meni se bolj avto smili