Zavajanje strank na Petrol bencinskem servisu

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ah, butasta tema, tko kot una z razliko v gorivu na razlicnih pumpah....ne vem kasna jetra nekateri vozjo, ampak v lajfu nism meu problemov z nobenim avtomobilom glede tankanja, pa tankam povsod. Servisirajte jajca, pa bo vse kul.
grin1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
zmaga.gif

Jaz svoje kočije praviloma tankam samo na Petrolu, pa še ni bilo težav do sedaj. Pa službena se tudi samo na Petrolu tankajo pa isto ni bilo še težav zaradi goriva...

Petrol

Petrol d.d.
31. avg 2011
109
22
18
Spoštovani,

kot so zapisali že nekateri uporabniki pred nami se lahko zgodi, da se v avtomobilski rezervoar natoči več goriva, kot ga je predpisal proizvajalec. Več o tem si lahko preberete na: www.petrol.si/povej

Hvala za vaš odgovor,
Urška Ojsteršek
Korporativno komuniciranje
Petrol d.d., Ljubljana

opo

Pripravnik
2. dec 2007
50
0
6
Dan

Dne 5.7.2014 ob19 uri 45 minut na BS Maribor Gosposvetska jug na sem dolival 95 oktanski bencin v svoj osebni avto znamke Honda Civic letnik 2011 z deklariranim 50 l rezervoarjem. V rezervoar sem dolil 51,33 l? v kar dvomim ,saj v svoji vozniški praksi cca 30 let in z lastništvom večih različnih znamk osebnih avtomobilov se mi kaj takšnega še ni pripetilo.Dolivanje bencina vedno vršim po prižganem opozorilu za prazen rezervoar,pa ŠE NIKOLI NISEM PRESEGEL 48L DOTOČENEGA GORIVA, V SEDANJEM AVTU.

Ta dogodek sem vam hotel sporočiti takoj po dogodku,vendar vaša stran ni delovala.Sem tudi prebral vaš članek na http://goo.gl/SMHH5F.
Lp Peter

Gasper008

Guru
24. sep 2012
4.771
836
113
Kako natančen je BC v avtu? Če ti kaže konsistentno (z napako ali brez) bi tako veliko napako moral zaznati, če seveda meriš porabo na rezervoar. Če nisi resetiral, bo pa bolj težko.

Petrol

Petrol d.d.
31. avg 2011
109
22
18
Citat:
Uporabnik opo pravi:
Dan

Dne 5.7.2014 ob19 uri 45 minut na BS Maribor Gosposvetska jug na sem dolival 95 oktanski bencin v svoj osebni avto znamke Honda Civic letnik 2011 z deklariranim 50 l rezervoarjem. V rezervoar sem dolil 51,33 l? v kar dvomim ,saj v svoji vozniški praksi cca 30 let in z lastništvom večih različnih znamk osebnih avtomobilov se mi kaj takšnega še ni pripetilo.Dolivanje bencina vedno vršim po prižganem opozorilu za prazen rezervoar,pa ŠE NIKOLI NISEM PRESEGEL 48L DOTOČENEGA GORIVA, V SEDANJEM AVTU.

Ta dogodek sem vam hotel sporočiti takoj po dogodku,vendar vaša stran ni delovala.Sem tudi prebral vaš članek na http://goo.gl/SMHH5F.
Lp Peter

Spoštovani,

zaradi varovanja osebnih podatkov vas prosimo, če nam lahko uradno pritožbo pošljete prek sistema Povej Petrol na www.petrol.si/povej

Hvala in lep dan,

Urška Ojsteršek
Korporativno komuniciranje
Petrol d.d., Ljubljana