Mene kličejo vsak mesec ali dva, da imajo neke "novosti" in da so jih obvezni predstaviti in da sem se sam obvezal k temu. Potem ko pridejo, je pa vedno ista pesem: ponujajo dodatna zavarovanja, največkrat kakšno nezgodno (že imam, a je to "boljše"), za hude bolezni ali še kakšno dodatno življenjsko (ga tudi že imam, a je kao bolje da jih je več).
Ker imam malega otroka in ne maram tujcev v hiši, sem se probal zmenit da se dobimo na zavarovalnici, a to ni možno, vejretno zato ker so freelancerji, ki delajo brez pisarne. Zadnje čase jih zato kar odslovim, a so vseeno nadelžno. Najbolj patetično je da kličejo da imajo novice in spremembe glede mojih OBSTOJEČIH zavarovanj (imam zavarovano 2x avto, motor, hišo, naložbeno življensko) a potem o tem sploh ni govora oziroma tudi na izrecno vprašanje sploh nočejo odgovarjat. Vse kar jih zanima, so nova zavarovanja.
Tako da, vsaj po mojih izkušnjah, nevarni ni, je pa nadležno. Razen če se zdaj kakšni romuni predstavljajo za triglavce. Zna pa biti problem za kakšno žensko ali koga, ki živi sam , da ga zagrabijo in pokradejo vse.