Poslušajte starejše in bolj modre.Citat:
Uporabnik maddog pravi:
ZIVLJENJE NI PRAVICNO
Prej ko to dojames, lazje ti je v zivljenju
Škoda, da ni smajlija, ki se klanja
Nazadnje urejeno:
Uporabnik maddog pravi:
ZIVLJENJE NI PRAVICNO
Joj, kaj ti ne veš, kam gre pol tvoje plače ? Vsak mesec ?Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In če imam jaz več denarja kot ti, to ne pomeni, da sem dolžan tebe subvencionirat. In če tvoj sosed ni tak siromak kot ti, to ne pomeni da ti je dolžan kruh kupovat, ali pač...
Ceneje?Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ker si že tako izobražen, pa povej zakaj tebe pridejo storitve ceneje kot mene!
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik maddog pravi:
ZIVLJENJE NI PRAVICNO
Škoda, da ni smajlija, ki se klanja
Kje pa piše, da je tisti, ki se pelje samo enkrat na leto po AC bogatejši od tistega, ki se vozi vsak dan?Citat:
Namreč bogatejši naj plačajo več. In lej no lej, točno tak se že dela (večja plača, večji davek). To pa zato, ker ima tako smisel. (saj ne more nezaposleni vesoljski program financirat...)
Nikjer. Zato mu tudi obema zaračunajo do tisočinke enako.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kje pa piše, da je tisti, ki se pelje samo enkrat na leto po AC bogatejši od tistega, ki se vozi vsak dan?Citat:
Namreč bogatejši naj plačajo več. In lej no lej, točno tak se že dela (večja plača, večji davek). To pa zato, ker ima tako smisel. (saj ne more nezaposleni vesoljski program financirat...)
Ti si ziher v matematiki deljenje izumu....Citat:
Citat:
--------------------------------------------------------------------------------
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
--------------------------------------------------------------------------------
Kje pa piše, da je tisti, ki se pelje samo enkrat na leto po AC bogatejši od tistega, ki se vozi vsak dan?
Nikjer. Zato mu tudi obema zaračunajo do tisočinke enako.