Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tudi jaz ne vem zakaj bi zanikali slovanstvo? Ampak to je bolj ko ne simbolj rusofilstva, od njih pa ostali Slovani nismo dobili nič dobrega tako kot od romanov in Germanov!
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ma mi sploh slovani nismo. Smo prej neka mešanica venetov, slovanov in bog ve česa vse. In mi bi radi z zastavo poudarjali neko tradicijo, ki je sploh nimamo. Nismo ne tč ne mš, morali bi imeti neko čisto nevtralno zastavo.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ma mi sploh slovani nismo. Smo prej neka mešanica venetov, slovanov in bog ve česa vse. In mi bi radi z zastavo poudarjali neko tradicijo, ki je sploh nimamo. Nismo ne tč ne mš, morali bi imeti neko čisto nevtralno zastavo.
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tudi jaz ne vem zakaj bi zanikali slovanstvo? Ampak to je bolj ko ne simbolj rusofilstva, od njih pa ostali Slovani nismo dobili nič dobrega tako kot od romanov in Germanov!
Kaj bi pa ti rad tako dobival od vseh mogocih narodov? Tipicni podkupljivi fasistek.
Bilo bi dobro ce bi si razjasnil kaj sploh pomeni zastava?
Samo to je važno, kaj smo od koga dobili, kdo nas je bolj ali manj tepel. Ni kaj, hlapčevstvo nam je v krvi. Daj povej, na kaj bi bil pa ponosen, kaj bi bilo takega, za kar bi se bil pripravljen skregat? Mogoče to, da smo pridni in ubogljivi in da radi v rit lezemo tistemu, ki nam več da? Jaz vedno povem da sem Slovan in če koga to moti, se lahko zaleti v rit. Bemti majnost podrepno.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Aja, potem sem kar fašist, če pravim da smo od Rusov imeli toliko kot od lahov in Nemcev? Pa povej vsaj eno dobro stvar kaj so Rusi pripeljali nam Slovanom? Napredka niso, pobijali so tako kot švabi...
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ma na naše ozemlje se je raztezal rimski imperij, bili smo pod ilirskimi provincami, avstrijskim cesarstvom, kasneje pod avstro-ogrsko, mesto, v katerem živim, je bila prestolnica južne štajerske ... Mi smo mešanica slovanov, germanov in romanov, tega ne more nihče zanikati. Zato ne moremo graditi tradicije samo na slovanstvu. Poglej Hrvate. A so oni podobni Srbom? Niso. So neka čisto svoja tvorba s to njihovo šahovnico, ki jih dela prepoznavne po celem svetu.
Glede na to, da je Slovenija znana v svetu kot država, ki ima veliko zelenja in neokrnjene narave, bi bila zelena barva na zastavi povsem primerna.
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
A ti razumes bistvo zastave? Bi si lahko prebral nekaj slovanske zgodovine preden klatis neumnosti?
Pogledam skozi okno in vidim 70% vsega v zelenem.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Na našo osamosvojitev sem ponosen, takrat smo prvič v zgodovini skupaj stopili in v res ogromni večini povedali vsem kaj si želimo! Si zadovoljen?
Klošar, zelena ni barva Slovenije!
In zakaj zelena ne bi smela bit barva Slovenije? Lipov list je tudi zelen, pa v veliko zimZELENih pesmih se ponavlja Slovenija zelena dežela ipd.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Na našo osamosvojitev sem ponosen, takrat smo prvič v zgodovini skupaj stopili in v res ogromni večini povedali vsem kaj si želimo! Si zadovoljen?
Klošar, zelena ni barva Slovenije!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nikoli ni bila zelena barva, barva Slovenije! Cerkev pa pusti pri miru!
Slovenija, zelena deželaCitat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi: